Skip to main content

    Izložba umetničkih dela iz kolekcije Galerije SKC Kragujevac „THE GAME” biće otvorena u utorak, 9. jula u 19 časova u Velikoj galeriji SKCNS-a, koji se nalazi u Ulici Vladimira Perića Valtera 5.

Kustos izložbe je Ivan Arsenijević, urednik likovnog programa SKC Kragujevac, a umetnička dela biće postavljena i u Velikoj i u Maloj galeriji SKCNS-a. Postavka će moći da se pogleda do 31. jula svakog radnog dana od 10 do 15 časova. Oni koji žele da je posete van navedenog termina dobrodošli su, uz prethodnu najavu koju treba da pošalju dan ranije putem imejl adrese skcnsart@gmail.com. Ulaz je besplatan.

“Za ovu izložbu izabrani su radovi pedeset i tri umetnika i umetnica, (što zapravo, predstavlja najsveobuhvatnije predstavljanje kolekcije Galerije SKC u nekim izlagačkim prostorima), čija je aktivnost značajna i prepoznata na našoj kao i međunarodnoj sceni, i čije radove kao i na prethodnim izložbama možemo posmatrati u spoju koji karakteriše raznolikost tema o kojima promišljaju i medijska različitost.”
Ivan Arsenijević, urednik likovnog programa SKC Kragujevac

 

Leave a Reply