Skip to main content

   Pored jutarnjeg zalivanja drveća i cvetnih gradica, cvetnih valjaka, kupa, i cveća u saksijama u centru grada, Gradsko zelenilo okopava i plevi šiblje i cveće i kosi travu na više lokacija. Drveće, cveće i šiblje se zalivaju u stambenim blokovima 1.300 Kaplara – Ive Andrića – Narodnog fronta i Despota Stefana – Balzakova- Narodnog Fronta, kružnom toku prema Šangaju, kod Kaćke petlje, u Kameničkom i Omladinskom parku. U trećoj smeni zalivaće se zelenilo na Bulevaru Mihajla Pupina kod Bazara, u Šafarikovoj, Uspenskoj, Bulevaru oslobođenja, Bulevaru cara Lazara, Bulevaru patrijarha Pavla, okretnici kod Štranda.
Šiblje se okopava i plevi kod Promenade i na Tru Republike, na Bulevaru Mihajla Pupina, u Stevana Branovačkog se okopavaju tanjiri oko mladog drveća, a na Staničnom trgu se okopava cveće.
U Marka Kraljevića između ulica Vojvode Stepe i Seljačkih Buna, stambenom bloku Milenka Grčića – Janka Čmelika i na Bulevaru cara Lazara se orezuje živa ograda.
Okretnica kod Štranda se okopava i priprema za sadnju novog cveća, a na Tvrđavi kod Strličarskog kluba i na Kaćkom putu se kosi korov. Pored toga, u toku je košenje trave u stambenom bloku između Bulevara oslobođenja – Jaše Tomića- Kisačke i kralja Petra, na Kameničkom putu. Zatim, u ulicama Stevana Milovanova, Kosovska, Bele njive, Filipa Višnjića, Bulevaru Evrope, Futoškom putu, Bulevaru kneza Miloša, Bulevaru vojvode Stepe, kao i u stambenom bloku škola Žarko Zrenjanin – Despota Stefana-Balzakova- Narodnog Fronta, i kod kula na Limanu 4.

Leave a Reply