Skip to main content

 

   Gradsko zelenilo danas radi na 58 lokacija. U jutarnjoj smeni zalivene su cvetne gredice kod Pozorišta, Pokrajinske vlade i kod Varadinsko mosta, na platou u Dunavskom parku, okretnici kod Štranda, Kampusu, Ulici narodnog fronta, Limanskom parku, kod kovid Bolnice, kod železničke stanica u bloku 8, Kameničkom parku, Bulevar Jovana Dučića prema Lidlu,Bate Brkića, Temerinskoj i na Temerniskom putu.
U noćnoj smeni biće zaliveno cveće na devet lokacija, kod S- kula, u ulicama Partizanskih baza, Stevana Hristića, Branislava Nušića, Ćirpanovoj, Devet Jugovića, Bore Prodanovića, Branimira Ćosića, i bloku Anđe Ranković- Bate Brkića, Živka Radovanovića. Na pet mesta u gradu se plevi i okopava cveće i šiblje, kod Varadinskog mosta, u Dunavskom parku, Staničnom trgu, Bulevaru Evrope, Bulevaru Jovana Dučića.
Nastavljeni su i radovi na orezivanju žive ograde na uglu Jovana Đorđevića i Maksima Gorkog, u ulici Maksima Gorkog, na Bulevaru Evrope, kao i u bloku Braće Dronjak-Jovana Dučića-kneza Miloša-Seljačkih Buna.
Pored toga, kosi se trava na 15 lokacija, u Miloša Bajića, Dušana Vasiljeva, Stevana Milovanova, Kozačinskog, Žarka Vasiljevića, Račkog, Visarionovoj, kod hrama Vaznesenja gospodnjeg na Klisi, Bulevaru Evrope, Sentandrejskom parku, Karađorđevoj, Železničkom, Futoškom park i Sentandrejskom parku, produžetku Futoškog od Futoga prema kružnom toku u Veterniku, igralište u Kameničkom parku, okretnica autobusa u Sremskoj Kamenici, i travnate površine kod Žeželjevog mosta.

Leave a Reply