NOVI SAD SA KINESKIM „ŠANDONGOM“ O IZGRADNJI NOVOG MOSTA

NOVI SAD SA KINESKIM „ŠANDONGOM“ O IZGRADNJI NOVOG MOSTA

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije „Šandong“ i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. – Veoma sam Čitaj više »

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI JOVANA SUBOTIĆA ZBOG RADOVA NA VRELOVODU

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI JOVANA SUBOTIĆA ZBOG RADOVA NA VRELOVODU

“Novosadska toplana” obaveštava da će, od četvrtka, 13. avgusta  od 8 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Jovana Subotića 21, biti privremeno izmenjen režima saobraćaja u delu ove ulice. Čitaj više »

GRAD NOVI SAD SNAŽNO UZ DRŽAVU U PODRŠCI PRIVREDI

GRAD NOVI SAD SNAŽNO UZ DRŽAVU U PODRŠCI PRIVREDI

Na konferenciji za novinare povodom drugog paketa mera podrške privrednim subjektima koje je Grad Novi Sad pripremio u cilju ublažavanja negativnih posledica epidemije bolesti Kovid 19, gradonačelnik Miloš Vučević najpre se osvrnuo Čitaj više »

MEĐUNARODNI DAN MLADIH U NOVOM SADU

MEĐUNARODNI DAN MLADIH U NOVOM SADU

Konferencijom za novinare koja je održana na novosadskoj plaži Štrand, u Novom Sadu je obeležen Međunarodni dan mladih. Tom prilikom, a u organizaciji Saveza udruženja OPENS realizovana je omladinska inicijativa, odnosno na Čitaj više »

DA LI STE VIDELI NAŠU SUGRAĐANKU DIVNU BIJELIĆ?

DA LI STE VIDELI NAŠU SUGRAĐANKU DIVNU BIJELIĆ?

Divna Bijelić (52) nestala je 5. avgusta u Novom Sadu. Ona ima tamne oči i boju kose trule višnje. Visoka je 172 centimetara, i teška oko 70 kilograma. Poslednji put je viđena u Čitaj više »

 

ZAŠTO ĆE NOVI SAD ZA VIKEND BITI PRESTONICA LEPOTE?

Novi Sad će narednog biti prestonica lepote. Naime, 3. i 4. februara očekuju nas dve manifestacije. U okviru kongresnog centra Master, održaće se međunarodna konferencija na temu inovacija u industriji lepote- IPBI, dok će  na SPENS-u biti održan  sajam  venčanja, poznatiji  kao „Svadbena Magija“. Međunarodna konferencija na temu inovativnih projekata, savremenih tehnologija i trendova koji nas očekuju u industriji lepote tokom ove godine za cilj ima da se okupi i poveže predstavnike  svih oblasti ove ondustrije iz regiona, te da ih podstakne na razmenu iskustva kroz predavanja, radionice, “master class” i neformalne razgovore. Predavači koji će govoriti na konferenciji su lideri iz oblasti plastične hirurgije, makeup, face paint i nail art trendova, zatim pedikira, mikrobledinga, kozmetologije, holistike i trepavica, kao i specijalisti za uspešnu promociju na digitalnim medijima i motivacioni treneri koji usmeavaju ka putu do uspeha.  

Paralelno sa konferencijom, 3. i 4. februara od 10 do 20 časova, održaće se peta po redu manifestacija “Svadbena magija” u centralnom hol na SPENS-u.  Ova manifestacija biće prilika za mlade parove, ili onekoji još uvek maštaju o svom idealnom venčanju, da na jednom mestu vide i izaberu ono što bi njihov dan učinilo posebnim. Izlagači na manifestaciji biće saloni venčanica, zlatare, dekorateri prostora za slavlje, poslastičari, a pored odevnih i ukrasnih sadržaja, moći ćete da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete salu za proslavu venčanja ili ćete jednostavno biti u prilici da pronđete stručnjake da to urade za vas.

 

Izvor: RTI FM