PAS KOJI JE ALERGIČAN NA LjUDE

PAS KOJI JE ALERGIČAN NA LjUDE

Labrador po imenu Adam iz Amerike ima veoma neobičnu alergiju, naime verovali ili ne, ovaj najbolji čovekov prijatelj alergičan je na ljude. Adamu su veterinari u azilu ustalovili rane na koži, a Čitaj više »

VESELE VESTI IZ BETANIJE

VESELE VESTI IZ BETANIJE

U periodu od 21.10.2020.godine u 07,00h do 22.10.2020.godine u 07,00h, rođeno je 29 beba. Dečaka 19 i devojčica 10. Čestitamo! Čitaj više »

JABUKA – IZUZETNOZDRAVA I NERETKO VEOMA ZAGAĐENA

JABUKA – IZUZETNOZDRAVA I NERETKO VEOMA ZAGAĐENA

Izreka “Jabuka na dan, doktor nije potreban” nije samo deo folklora. Smatra se da jabuke pomažu u prevenciji bolesti srca i krvnih sudova, a studije pokazuju da redovan unos može da smanji Čitaj više »

NAMIRNICE KOJE LOŠE UTIČU NA INTELIGENCIJU

NAMIRNICE KOJE LOŠE UTIČU NA INTELIGENCIJU

Da li instraga utiče na inteligencju. Ntricionisti smtraju da utiče, a napravili su I listu hrane kojom ćete definitivno smanjiti koefeicijent intligencije: ZAŠEĆERI PROIZVODI: dugoročna konzumacija šećera može da pogorša sposobnost pamćenja Čitaj više »

ŠKOLE “HIPOKRAT” I “SVETI NIKOLA” PRIKUPLjALI POMOĆ ZA SVRATIŠTE ZA DECU

ŠKOLE “HIPOKRAT” I “SVETI NIKOLA” PRIKUPLjALI POMOĆ ZA SVRATIŠTE ZA DECU

Učenici Srednje medicinske škole “Hipokrat” i Srednje škole “Sveti Nikola” organizovali su humanitarnu akciju za pomoć novosadskom Svratištu “Deca za decu”. Toj akciji pridružili su se i zaposleni. Školski pribor, sredstva za Čitaj više »

 

KAD TI TRAMP KAŽE DA SI “SH***OLE” (VUKO***INA), SVE ŠTO MOŽEŠ JE DA TO ISKORISTIŠ ZA MARKETING

Sve je marketing i za njegove potrebe se bukvalno sve može iskoristiti. Vulgarni komentar predsednika SAD Donalda Trampa o afričkim zemljama koji je prvobitno izazvao gnev širom Afrike, neke turističke agencije sada šaljivo koriste za promociju atrakcija na tom kontinentu. Tramp je prošle nedelje na sastanku s kongresmenima o imigraciji, prema navodima prisutnih, nazvao afričke zemlje “vukojebinama” (shithole). On negira da je upotrebio taj termin. Jedna privatna turistička agencija iz Namibije objavila je promotivni spot u kojem su prikazane prirodne lepote i divljina te zemlje, a narator, imitirajući Trampov glas, poziva ljude da posete “afričku vukojebinu broj jedan”. Sličan poziv nalazi se i na fejsbuk stranici koja promoviše turizam Zambije. Vlada Bocvane je, koristeći igru reči, na Tviteru objavila slike prirode uz natpis “zemlja pojila” (waterhole country).