POBEDA GRAĐANA SRBIJE – SAKUPLjEN NOVAC ZA LEČENjE MALE ANIKE

POBEDA GRAĐANA SRBIJE – SAKUPLjEN NOVAC ZA LEČENjE MALE ANIKE

Na Fejsbuk stranici “Za Anikin dug i lep život” njeni roditelji su objaili više nego lepu vesti. Obavestili su sve da je akcija prikupljanja sredstava za lečenje ove devojčice uspela. Prenosimo objavu Čitaj više »

KOL CENTAR ZA STUDENTE U VREME TRAJANjA EPIDEMIJE

KOL CENTAR ZA STUDENTE U VREME TRAJANjA EPIDEMIJE

Studentski centar Novi Sad otvorio je kol centar koji će dok traje pandemija od 8 do 20 časova pomagati studentima koji zbog bolesti budu morali da ostanu u svojim sobama ili da Čitaj više »

EPIDEMIOLOŠKA SLIKA NOVOG SADA

EPIDEMIOLOŠKA SLIKA NOVOG SADA

U novosadskim bolnicama, prema poslednjim podacima, na lečenju je ukupno 542 pacijenta obolela od virusa korona. To je za pet pacijenata više nego u sredu i jedan više na respiratoru. U Kliničkоm Čitaj više »

NOVE MERE KRIZNOG ŠTABA U BORBI PROTIV KORONE

NOVE MERE KRIZNOG ŠTABA U BORBI PROTIV KORONE

Vlada Srbije je usvojila nove mere radi borbe protiv širenja epidemije korona virusa, a nadležne inspekcije i komunalna milicija strogo će kontrolisati njihovu primenu. Ugostiteljski objekti – kafići, restorani, barovi, noćni klubovi i splavovi neće Čitaj više »

BETANIJA – VESELE VESTI

BETANIJA – VESELE VESTI

U periodu od 02.12.2020.godine u 07,00h do 03.12.2020.godine u 07,00h, rođeno je 18 beba Dečaka 10 i devojčica 8. Čestitamo! Čitaj više »

 

IZMENA SAOBRAĆAJA U CENTRU GRADA ZBOG RADOVA “NOVOSADSKE TOPLANE”

U ponedeljak (31. jul) počinju radovi na izgradnji i rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Vojvođanskih brigada, Milete Jakšića, Miroslava Antića, Žarka Zrenjanina i Stražilovske, pa će zbog toga biti izmenjen režim saobraćaja u raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina, Miroslava Antića i Stražilovske, kao i u Vojvođanskih brigada. Ulica Žarka Zrenjanina postaje “slepa” iz pravca Ulice Modene, odnosno zabranjuje se saobraćaj u Ulici Žarka Zrenjanina od broja 10 prema Ulici Vojvođanskih brigada. Zabranjuje se saobraćaj u delu Stražilovske ulice, od raskrsnice sa Maksima Gorkog prema Ulici Žarka Zrenjanina, kao i u delu Ulice Vojvođanskih brigada, od Milete Jakšića prema Žarka Zrenjanina. Deo Ulice Miroslava Antića, od Vase Stajića prema Žarka Zrenjanina, postaje “slepa ulica”. Deo Vase Stajića, od Miroslava Antića do Milete Jakšića, postaje dvosmerna, te se omogućava nakon ulaska u Ulicu Milete Jakšića skretanje desno u Vojvođanskih brigada. Iz dela Miroslava Antića (iz pravca Trga Ferenca Fehera) je omogućeno samo desno skretanje u Ulicu Žarka Zrenjanina. U “Novosadskoj toplani” ističu da će ova uzmena saobraćaja važiti do 18.avugsta.

Toplana u ponedeljak počinje i radove  i u Sremskim Karlovcima gde će se raditi na izgradnji vrelovoda od toplane “Dudara” i u Ulici Dositeja Obradovića od broja 25 do broja 39. Radovi će trajati do 18. septembra.