BETANIJA – VESELE VESTI

BETANIJA – VESELE VESTI

U periodu od 25.01.2021.godine u 07.00h do 26.01.2021.godine u 07.00h, rođeno je 22 beba. Dečaka 11 i devojčica 11. Čestitamo! Čitaj više »

BETANIJA – VESELE VESTI

BETANIJA – VESELE VESTI

U periodu od 22.01.2021.godine u 07.00h do 25.01.2021.godine u 07.00h, rođeno je 52 bebe. Dečaka 23 i devojčica 29. Čestitamo! Čitaj više »

SESTRE NAPRAVILE KUĆICE ZA PSE LUTALICE

SESTRE NAPRAVILE KUĆICE ZA PSE LUTALICE

Nije retkost da se naše sugrađanke I sugrađani brinu o napuštenim i gradskim psima. Neki za to izvoje manje, a neki više vremena.  Sestre Violeta i Tijana Mutavdžić napravile su, recimo, deset Čitaj više »

IZLOŽBA POSVEĆENA KOSTI TRIFKOVIĆU U SNP-u

IZLOŽBA POSVEĆENA KOSTI TRIFKOVIĆU U SNP-u

Izložba “Trifković u fokusu savremene publike” biće otvorena u utorak, 26. januara u foajeima scena “Pera Dobrinović” i “Jovan Đorđević” Srpskog narodnog pozorišta. Autorka postavke je Ivana Koči, a otvaranje je u 14 Čitaj više »

PEŠAČKI SEMAFOR NA BULEVARU EVROPE

PEŠAČKI SEMAFOR NA BULEVARU EVROPE

Raskrsnica ulica Geri KArolja I Đorđa MAgaraševića sa Bulevarom Evriope dobiće pešački semafor, potvrđuje tender koji ne nedavno raspisao Grad Novi Sad. Na ovom mestu planira postavljanje semafora i uređenje raskrsnice kako Čitaj više »

 

DAO SVE OD SEBE DA UNIŠTI KOMŠIJSKI RESTORAN

Ako živite iznad nekog kafića ili restorana, a to mesto vam se baš i ne sviša, u principu ne možete raditi ništa, jer kako kafić ima pravo da radi, tako i vi imete pravo da vam se ne sviđa. Ovo je normalna stvar, osim ako neko u toj relaciji nije normalan (kafić-restoran ili komšija). Evo, na primer, jedan čovek koji živi iznad jednog njujorškog restorana maltretira zaposlene već dve godine – liže kašike, menja ime svoje mreže bežičnog interneta u “tanjirići sa poda“, a onda glasno pušta najvulgarniju muziku kako bi gostima ogadio ovo mesto. Vlasnik restorana ga je na kraju tužio i u tužbi naveo da je njegovo šponašanje  jako uticalo na posao, jer je iz čistog “inata i zlobe“ maltretirao zaposlene, ali i goste direktno iz svog stana koji se nalazi iznad kafića. Mec je dobio privremenu zabranu prilaska objektu. Kako priča vlasnik kafića, sve je počelo 2015. godine kada je Mec iz nepoznatih razloga počeo da maltretira zaposlene. On se naljutio kada mu je opljačkan stan u kojem je proizvodio marihuanu. Opljačkala ga je, navodno, jedna mušterija restorana zbog čega je zamrzeo celo osoblje. Kakav će epilog imati ova priča, odlučiće sudija.