PREKID U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE

PREKID U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE

Danas, 27. januara 2022. godine, od 12 časova, zbog radova na sanaciji havarije na vrelovodnoj mreži na uglu ulica Skerlićeve i Milana Vidakovića,prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u Čitaj više »

PRIVREMENA IZMENA SAOBRAĆAJA

PRIVREMENA IZMENA SAOBRAĆAJA

Povodom istovremenog otvaranja dve izložbe u dva muzeja – Muzeju Vojvodine i Muzeju Grada Novog Sada, koje će ispričati jednu novu priču o Novom Sadu, povodom proslave Dana Grada 1. februara, privremeno Čitaj više »

POREMEĆAJ U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE

POREMEĆAJ U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE

Danas od 11:30 časova, zbog radova na sanaciji havarije na poveznom vodu GRS-TO „Istok“ doći će do poremećaja isporuke toplotne energije na konzumnom području Toplane „Istok“. Normalizacija se očekuje se u ranim Čitaj više »

SREĆNE VESTI

SREĆNE VESTI

U periodu od 26.01.2022. godine u 07.00h do 27.01.2022. godine u 07.00h, rođena je 21 beba. Dečaka 7 i devojčica 14. Čestitamo! Čitaj više »

NAPREDUJU RADOVI NA IZGRADNJI VRTIĆA NA SAJLOVU

NAPREDUJU RADOVI NA IZGRADNJI VRTIĆA NA SAJLOVU

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je gradilište novog vrtića Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ na Sajlovu, ukupne površine 1765,85 m2. Vrtić će po završetku izgradnje moći da primi 250 dece, i to Čitaj više »

 

POJEO 79 HILjADA EVRA

Neko voli roštilj, neko je za gulaš, neko uživa u pečenju, neko jede morske specijalitete, a neko pare. Na istoku Francuske je tako uhapšen jedan nigerijski “gurman”  koji je u stomaku imao sakriveno 79.000 evra, i još 13.000 švajcarskih franaka sklonjeno u odeći i čarapama (ovi francu su verovatno bili za slučaj da ogladni). Ovo je otkriveno kada ga je carina nasumično proverila dok se vozio autobusom blizu autobuske stanice u Strazburu. Rekao je carinicima da živi u Španiji i da zarađuje kao ronilac u restoranu na Balearima. Zatim je dao druga objašnjenja carinicima o poreklu novca. Dresiran pas primetio je miris kanabisa na novčanicama koje je krio na sebi. Predat je sudskoj policiji koja ga je podvrgla rentgenu što je otkrilo da u stomaku ima devet prezervativa punih novčanica. Kada su postali dostupni pokazalo se da se u njima nalaze novčanice od 200 i 500 evra u ukupnoj vrednosti od 79.000 evra. Optužen je za pranje novca od prodaje narkotika, lažnu carinsku prijavu i nalazi se u pritvoru. Naravoučenije: pazite šta jedete da vas ne uhapse.