OSVAJAČI OLIMPIJSKE MEDALjE U BASKETU KOD GRADONAČELNIKA

OSVAJAČI OLIMPIJSKE MEDALjE U BASKETU KOD GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući basket reprezentaciju Srbije koja je osvojila bronzanu medalju na Olimpijadi u Japanu. Tim Srbije je u meču za treće mesto pobedio Belgiju Čitaj više »

DUNAVSKI PARK ĆE SE NA JESEN PODMLADITI NOVIM SADNICA

DUNAVSKI PARK ĆE SE NA JESEN PODMLADITI NOVIM SADNICA

Početak proleća je vreme vegetacionog perioda i vreme kada stručne službe Zelenila prate stanje biljaka u gradu i da li postoje one biljke koje se nisu „probudile“ nakon zime zbog starosti, bolesti, Čitaj više »

NAPREDUJU RADOVI NA IZGRADNjI STANOVA ZA IZBEGLA LICA U VETERNIKU

NAPREDUJU RADOVI NA IZGRADNjI STANOVA ZA IZBEGLA LICA U VETERNIKU

  Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je Veternik i tom prilikom obišao gradilište u Ulici Milana Tepića na kojem napreduju radovi na izgradnji stanova za izbegla lica. Obilasku su prisustvovali i Čitaj više »

GRADONAČELNIK SA ČLANOVIMA KAJAKAŠKOG KLUBA „LIMAN“

GRADONAČELNIK SA ČLANOVIMA KAJAKAŠKOG KLUBA „LIMAN“

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa članovima Kajakaškog kluba „Liman“. Oni su razgovarali o temama koje su aktuelne za taj Klub, a prema rečima gradonačelnika najbitnije je da se trajno Čitaj više »

VUČEVIĆ I ŠEF MISIJE OEBS-a JAN BRATU NA SASTANKU U GRADSKOJ KUĆI

VUČEVIĆ I ŠEF MISIJE OEBS-a JAN BRATU NA SASTANKU U GRADSKOJ KUĆI

  Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji ambasadorom Janom Bratuom. Gradonačelnik mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu u grad koji, kako je rekao, tradicionalno neguje evropske Čitaj više »

 

RAJ ZA RIBOLOVCE, LJUBITELJE PRIRODE I EKSTREMNE SPORTOVE NA NOVOSADSKOM SAJMU

Sutra počinje sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi “Fishing show & outdoor world”, a trajaće do nedelje, 19. marta u Hali 1 i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma. Na sajmu će se predstaviti više od 80 izlagača Osim razgledanja, informisanja I eventualne kupovine, na otvorenom delu Sajmišta biće organizovan sportsko rekreativni park za sve od 7 do 77, u okviru kojeg će, između ostalog, biti prezentovani i ekstremni sportovi. Biće organizovana i biciklistička trka za decu, a glavna nagrada je bicikl. Zainteresovana deca, uzrasta od 9 do 13 godina, od Kajak kanu kluba Vojvodina dobiće na poklon dobiti mesec dana besplatnih treninga, dok je Veslački klub “Danibius 1885”, za osnovce i srednjoškolce, pripremio 30 dana besplatne obuke veslanja. Ribolovce očekuju i predavanja i edukacije, a oni koji se ribolovom bave rekreativno imaće priliku da učestvuju na interaktivnim tribinama Ribolovačkog saveza Vojvodine.  Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je Poklon-igra, u kojoj ih očekuju vredne nagrade. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara, dok karte za kolektivnu posetu (pet i više ljudi) koštaju 150 dinara po osobi. U subotu, 18. marta je Porodični dan. To znači da roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.