Pocket Globe i Oko(m) knjige ponovo onlajn

Pocket Globe i Oko(m) knjige ponovo onlajn

Zbog trenutne epidemiološke situacije i uvedenih mera za sprečavanje širenja virusa COVID-19, programi Kulturne stanice Eđšeg Pocket Globe i Oko(m) knjige ponovo će biti u onlajn izdanju. Džepne muzičke ekskurzije, Pocket Globe, Čitaj više »

OSUDA VANDALIZMA U NOVOM SADU I NAPADA NA GRADSKU KUĆU

OSUDA VANDALIZMA U NOVOM SADU I NAPADA NA GRADSKU KUĆU

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obratio se javnosti na pres konferenciji u Gradskoj kući povodom jučerašnih dešavanja u Novom Sadu kada je u okviru protestnog okupljanja došlo do vandalskog ponašanja demonstranata. – Čitaj više »

LEPE VESTI IZ BETANIJE

LEPE VESTI IZ BETANIJE

Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 8. jula u sedam časova, do 9. jula u isto vreme, rođeno je 16 beba – sedam devojčica i devet dečaka, od čega je Čitaj više »

NOVE MERE U NOVOM SADU

NOVE MERE U NOVOM SADU

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obratio se predstavnicima medija nakon sastanka Gradskog štaba za vanredne situacije, a povodom aktuelne epidemiološke situacije. On je naglasio da su postojali predlozi za uvođenje rigoroznijih mera, Čitaj više »

OKRUŽNI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE APELUJE DA SE POŠTUJU MERE “U SUPROTNOM NAM PRETI UVOĐENJE VANREDNOG STANJA”

OKRUŽNI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE APELUJE DA SE POŠTUJU MERE “U SUPROTNOM NAM PRETI UVOĐENJE VANREDNOG STANJA”

Najnoviji apel na građane da se pridržavaju mera zaštite u vreme pandemije stigao je iz Okružnog štaba za vanredne situacije Južnobačkog upravnog okruga. S obzirom na činjenicu da poslednjih dana imamo značajno Čitaj više »

 

Propust u filmu “Fantastične Zveri”?

Film “Fantastične zveri i gde ih naći” sa Edijem Redmejnom u glavnoj ulozi već je osvojio srca svih ljubitelja “magičnih” filmskih priča, ali neki od fanova originalnog serijala nisu zadovoljni ključnim delom priče.

Glavni lik filma, prvog od planiranih pet, je čarobnjak Njut Skamander, koji širom sveta istražuje i popisuje magične zverke. Radnja filma smeštena je u Njujork 1926, odnosno 70 godina pre radnje filmova o Hariju Poteru.Njut je, po sopstvenom priznanju, izbačen iz Hogvortsa, ali je zadržao svoj čarobni štapić, putuje, bavi se magijom i čak radi za Ministarstvo magije.

Oni koji su pažljivo gledali filmove o Hariju Poteru znaju da svi koji su izbačeni iz Hogvortsa ne mogu više da se bave magijom, i da njihovi čarobni štapići moraju da budu polomljeni.

fan

Foto: Vesti.rs

“Kako je moguće da Njut i dalje ima svoj štapić,” pitali su fanovi Dž. K. Rouling na Twitteru.

Ona nije direktno odgovorila, pošto je ranije rekla da neke od detalja neće otkrivati jer serijal obuhvata još četiri filma, ali je kratko objasnila da nije u pitanju greška.

“Sve će biti otkriveno. Verujte mi,” napisala je ona.

Izvor: mondo.rs Foto: CineStar Cinemas