VESELE VESTI IZ BETANIJE

VESELE VESTI IZ BETANIJE

U periodu od 29.11.2021. godine u 07.00h do 30.11.2021. godine u 07.00h, rođeno je 22 beba. Dečaka 10 i devojčica 20. Čestitamo! Čitaj više »

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

Udruženje građana za cerebralnu i dečiju paralizu južno – bačkog okruga “Sunce” organizuje humanitarnu prodajnu izložbu pod nazivom “Na krilima mašte”, gde će svi koji to žele moći da kupe različite predmete, Čitaj više »

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

Turizam u Novom Sadu se polako oporavlja. Tako bar pokazuju podaci. U Gradu kažu da će biti potrebno još vremena da se turizam vrati u stanje pre pandemije koronavirusa, ali će snažan Čitaj više »

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

Ako ste ljubitelj prirodnih jelki, “Gradsko zelenilo” je i ove godine obezbedilo prodaju jelki sa busenom na četiri lokacije u gradu. Rasadnik “Gradskog zelenila”, Mladena Leskovca 1. Tu jelku možete kupiti radnim Čitaj više »

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

“Parking servis” obaveštava da od 1. decembra počinje prodaja povlašćenih parking karata za stanare, za narednu godinu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, apeluju na korisnike da uplatu izvrše elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska Čitaj više »

 

Turnir u ženskom fudbalu

Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu, “Ženski superšut” održaće se u subotu, 1. oktobra, u Medicinskoj školi “7. april”.

Na turniru, koji se održava drugi put u organizaciji ove škole i učeničkog parlamenta, učestvovaće 13 ekipa iz Novog Sada i šire okoline.

Pored tima Medicinske škole, tu su ekipe Karlovačke gimnazije, Srednje škole “Svetozar Miletić” i Tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn” iz Novog Sada, Gimnazije “Sava Šumanović” iz Šida, Srednje tehničke škole “Milenko Brzak-Uča” iz Rume, Srednje tehničke škole “Mileva Marić” iz Titela, Gimnazije i ekonomske škole “Svetozar Miletić” iz Srbobrana, Srednje škole “Lukijan Mušicki” iz Temerina, Srednje stručne škole “Dr Radivoj Uvalić” iz Bačke Palanke, Doma učenika “Brankovo kolo” i Srednjoškolskog doma iz Novog Sada, kao i Doma učenika iz Sremske Mitrovice.

Otvaranje turnira je u 8.30h na otvorenom terenu škole, dok će se u slučaju kiše turnir igrati u školskoj sali za fizičko.

Izvor: 021.rs Foto: edukacija.rs