POLAGANJE  ISPITA ZA TAKSISTE

POLAGANJE ISPITA ZA TAKSISTE

  Komisija za polaganje ispita o poznavanju propisa kojima se uređuje taksi-prevoz i oblasti o poznavanju Grada Novog Sada obaveštava sve kandidate koji su podneli zahtev do 15. septembra, da će pismeni Čitaj više »

SREĆNE VESTI

SREĆNE VESTI

U periodu od 27.09.2023. godine u 07,00h do 28.09.2023. godine u 07,00h, rođeno je 28 beba, dečaka 13 i devojčica 15. Čestitamo! Čitaj više »

PRATEĆI PROGRAM IZLOŽBE POKLON-ZBIRKA DRAGIŠE BRAŠOVANA

PRATEĆI PROGRAM IZLOŽBE POKLON-ZBIRKA DRAGIŠE BRAŠOVANA

  Svaki predmet Poklon-zbirke Dragiše Brašovana, pored svojih istorijsko-umetničkih karakteristika, čuva i deo priče o načinu života, potrebama i navikama čuvenog arhitekte. Neobične prvobitne namene, a posebno Brašovanove intervencije u enterijeru i Čitaj više »

SREĆNE VESTI

SREĆNE VESTI

U periodu od 26.09.2023. godine u 07,00h do 27.09.2023. godine u 07,00h, rođeno je 24 bebe, dečaka 12 i devojčica 12. Čestitamo! Čitaj više »

KONCERT GRUPE KALEM SE POMERA NA 28. SEPTEMBAR!

KONCERT GRUPE KALEM SE POMERA NA 28. SEPTEMBAR!

Zbog proglašenja Dana žalosti u našoj zemlji, koncert grupe Kalem koji je trebalo da se održi sutra (27. septembra) u novosadskoj Sinagogi, pomera se za četvrtak 28. septembar, sa početkom u 20,00 Čitaj više »

 

Turnir u ženskom fudbalu

Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu, “Ženski superšut” održaće se u subotu, 1. oktobra, u Medicinskoj školi “7. april”.

Na turniru, koji se održava drugi put u organizaciji ove škole i učeničkog parlamenta, učestvovaće 13 ekipa iz Novog Sada i šire okoline.

Pored tima Medicinske škole, tu su ekipe Karlovačke gimnazije, Srednje škole “Svetozar Miletić” i Tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn” iz Novog Sada, Gimnazije “Sava Šumanović” iz Šida, Srednje tehničke škole “Milenko Brzak-Uča” iz Rume, Srednje tehničke škole “Mileva Marić” iz Titela, Gimnazije i ekonomske škole “Svetozar Miletić” iz Srbobrana, Srednje škole “Lukijan Mušicki” iz Temerina, Srednje stručne škole “Dr Radivoj Uvalić” iz Bačke Palanke, Doma učenika “Brankovo kolo” i Srednjoškolskog doma iz Novog Sada, kao i Doma učenika iz Sremske Mitrovice.

Otvaranje turnira je u 8.30h na otvorenom terenu škole, dok će se u slučaju kiše turnir igrati u školskoj sali za fizičko.

Izvor: 021.rs Foto: edukacija.rs