VESELE VESTI IZ BETANIJE

VESELE VESTI IZ BETANIJE

U periodu od 29.11.2021. godine u 07.00h do 30.11.2021. godine u 07.00h, rođeno je 22 beba. Dečaka 10 i devojčica 20. Čestitamo! Čitaj više »

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

Udruženje građana za cerebralnu i dečiju paralizu južno – bačkog okruga “Sunce” organizuje humanitarnu prodajnu izložbu pod nazivom “Na krilima mašte”, gde će svi koji to žele moći da kupe različite predmete, Čitaj više »

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

Turizam u Novom Sadu se polako oporavlja. Tako bar pokazuju podaci. U Gradu kažu da će biti potrebno još vremena da se turizam vrati u stanje pre pandemije koronavirusa, ali će snažan Čitaj više »

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

Ako ste ljubitelj prirodnih jelki, “Gradsko zelenilo” je i ove godine obezbedilo prodaju jelki sa busenom na četiri lokacije u gradu. Rasadnik “Gradskog zelenila”, Mladena Leskovca 1. Tu jelku možete kupiti radnim Čitaj više »

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

“Parking servis” obaveštava da od 1. decembra počinje prodaja povlašćenih parking karata za stanare, za narednu godinu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, apeluju na korisnike da uplatu izvrše elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska Čitaj više »

 

Trailer za dokumentarni film Leonarda Dikaprija

“National Geographic” objavio je trejler za dokumentarac oskarovca Leonarda Dikaprija o klimatskim promenama, u kojem je govorio sa papom, Barakom Obamom i Ilonom Maskom.

“Samo želim da znam dokle smo stigli, i da li postoji išta što možemo da uradimo da zaustavimo klimatske promene”, rekao je oskarovac, govoreći o dokumentarcu “Pre potopa”.

Dikaprio je narator u filmu kao i glavni producent, dok je izvršni producent Martin Skorseze. U samom dokumentarcu se pojavljuju inženjer, milijarder i naučnik Ilon Mask, uskoro bivši predsednik SAD Barak Obama, i papa Franja.

“Klimatske promene su najkritičniji problem sa kojim se svet danas susreće, i mora da bude prioritet za glasače u SAD”, rekao je Dikaprio.

Film će zvanično biti objavljen 21. oktobra, a pre toga će biti emitovan u Beloj kući, posle čega je najavljena panel diskusija na kojoj će biti Obama i Dikaprio.

Izvor: 021.rs Foto:rs.n1info.com