VESELE VESTI IZ BETANIJE

VESELE VESTI IZ BETANIJE

U periodu od 29.11.2021. godine u 07.00h do 30.11.2021. godine u 07.00h, rođeno je 22 beba. Dečaka 10 i devojčica 20. Čestitamo! Čitaj više »

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

Udruženje građana za cerebralnu i dečiju paralizu južno – bačkog okruga “Sunce” organizuje humanitarnu prodajnu izložbu pod nazivom “Na krilima mašte”, gde će svi koji to žele moći da kupe različite predmete, Čitaj više »

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

Turizam u Novom Sadu se polako oporavlja. Tako bar pokazuju podaci. U Gradu kažu da će biti potrebno još vremena da se turizam vrati u stanje pre pandemije koronavirusa, ali će snažan Čitaj više »

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

Ako ste ljubitelj prirodnih jelki, “Gradsko zelenilo” je i ove godine obezbedilo prodaju jelki sa busenom na četiri lokacije u gradu. Rasadnik “Gradskog zelenila”, Mladena Leskovca 1. Tu jelku možete kupiti radnim Čitaj više »

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

“Parking servis” obaveštava da od 1. decembra počinje prodaja povlašćenih parking karata za stanare, za narednu godinu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, apeluju na korisnike da uplatu izvrše elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska Čitaj više »

 

Uručena nagrada “ZLATNI VRABAC” za RTI FM

Peta svečana dodela nagrada V(RAB)AC za najbolje radijske džinglove i reklame u organizaciji RAB Srbija, održala se juče 22. septembra u 16:00 časova, u Beogradu, a kako je naš voditelj Nenad Neša Millosavljević ispred imena RTI FM radija izborio prvu nagradu u kategoriji reklama do 20 sekundi, istu je i preuzeo juče. 

vrabac

Nešin glas je pre svega izborio prvo mesto na ovom prestižnom petom takmičenju za najbolje radijdke džinglove i reklame u organizaciji RAB-a Srbije, i to za reklamu “Naš Taxi- PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM”, i RTI FM-u doneo još jedan dokaz beskprekornog poslovanja i konstantnog osluškivanja želja slušalaca.

vrabac-4

Žiri na samom takmičenju su bili  Aleksandar Sanja Ilić, kompozitor, Radovan Kupres, kreativni direktor LUNA TBWA Beograd i Dragan Vujić Vujke, glumac, koji su odlučili  da nagradu Zlatni VRABAC u kategoriji reklama do 20 sekundi dobijemo mi, Srebrni VRABAC  – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu „Asteriks Tekwondo Klub“ i Bronzani V(RAB)AC – Radio 021 (Novi Sad) za reklamu „Sarajevski ćevap“.

Reklamu možete poslušati ovde: