VESELE VESTI IZ BETANIJE

VESELE VESTI IZ BETANIJE

U periodu od 29.11.2021. godine u 07.00h do 30.11.2021. godine u 07.00h, rođeno je 22 beba. Dečaka 10 i devojčica 20. Čestitamo! Čitaj više »

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

“SUNCE” VAS POZIVA NA HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU

Udruženje građana za cerebralnu i dečiju paralizu južno – bačkog okruga “Sunce” organizuje humanitarnu prodajnu izložbu pod nazivom “Na krilima mašte”, gde će svi koji to žele moći da kupe različite predmete, Čitaj više »

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

LAGANI OPORAVAK TURIZMA U NOVOM SADU

Turizam u Novom Sadu se polako oporavlja. Tako bar pokazuju podaci. U Gradu kažu da će biti potrebno još vremena da se turizam vrati u stanje pre pandemije koronavirusa, ali će snažan Čitaj više »

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

OD KADA I GDE MOŽETE KUPITI JELKE SA BUSENOM

Ako ste ljubitelj prirodnih jelki, “Gradsko zelenilo” je i ove godine obezbedilo prodaju jelki sa busenom na četiri lokacije u gradu. Rasadnik “Gradskog zelenila”, Mladena Leskovca 1. Tu jelku možete kupiti radnim Čitaj više »

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

POČINjE PRODAJA POVLAŠĆENIH PARKING KARATA

“Parking servis” obaveštava da od 1. decembra počinje prodaja povlašćenih parking karata za stanare, za narednu godinu. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, apeluju na korisnike da uplatu izvrše elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, bez dolaska Čitaj više »

 

Premijera filma “Dnevnik mašinovođe” sinoć eskalirala ovacijama

Na sinoćnoj premijeri filma Miloša Radovića „Dnevnik mašinovođe“ u punoj velikoj sali Arene Cineplex, glumačka i autorska ekipa dobile su ovacije novosadske publike, a u znak poštovanja prema velikanu našeg glumišta, Lazaru Ristovskom, svi su ustali na noge i dugo aplaudirali.

mas1

Naš kandidat za Oskara, „Dnevnik mašinovođe“ već je ovenčan brojnim nagradama na domaćim i svetskim festivalima, među kojima je i nagrada publike na prestižnom festivalu u Moskvi, a tek ga čeka bogat festivalski život i to u Londonu, Varšavi, Stokholmu…

mas-2

Ovu veoma uspešnu premijeru, ekipa filma posvetila je našoj slavnoj sportiskinji i sugrađanki, Ivani Španović koja je takođe uživala u filmu, u Areni Cineplex.

mas-3

U ponovo renoviranoj Areni Cineplex, koja je zablistala punim sjajem, svečana premijera ovog, po svim kritikama, dobrog filma, delovala je gotovo holivudski. Puna velika bioskopska sala, brojna glumačka ekipa i sjajna atmosfera najavili su dobru sezonu premijera domaćih filmova, ali i ulili nadu da će početkom iduće godine, film Miloša Radovića ući u uži izbor od devet kandidata za Oskara.

mas-4

„Dnevnik mašinovođe“ od danas će se naći u svim domaćim bioskopima, kao i na repertoaru brojnih bioskopa u regionu.

Izvor: RTI FM