Skip to main content

    Određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Temerinska, od Kisačke ulice do Almaške ulice u Novom Sadu zbog snimanja filma povodom oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu. Odvijanje saobraćaja regulisaće Saobraćajna policija. Izmena režima saobraćaja važi u periodu od 18. oktobra 2024. godine od 22.00 časa do 19. oktobra 2024. godine do 2.00 časa.

Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad” ovim povodom privremeno će izmestiti trase autobuskih linija i to:

-LINIJA BROJ 5

Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice Ulica Temerinske i Partizanske autobusi saobraćaju desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice Ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi saobraćaju levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi saobraćaju levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od raskrsnice Ulica Partizanske i Temerinske autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

Leave a Reply