NA ŠTANDU NOVOG SADA U BEOGRADU NA SAJMU TURIZMA

NA ŠTANDU NOVOG SADA U BEOGRADU NA SAJMU TURIZMA

Tokom  Sajma turizma u Beogradu, na štandu TONSa, održan je veliki broj  sastanaka sa predstavnicima inostranih turoperatora, koji su pokazali veliko interesovanje za turističku ponudu grada i okoline. Najveći broj zainteresovanih turoperatora dolazi Čitaj više »

“DOG ŠOU” I LEGENDARNI UGOSTITELjI NA ZAVRŠNICI FESTIVALA LJUBAVI

“DOG ŠOU” I LEGENDARNI UGOSTITELjI NA ZAVRŠNICI FESTIVALA LJUBAVI

Ove godine, na “Festivalu ljubavi” na Trgu slobode, subota, 22. februara, od 15 časova, biće vreme za kućne ljubimce, tačnije pse.  Oni će tada prošetati sa svojim vlasnicima pred publikom i žirijem Čitaj više »

POSLODAVCI, PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE NA SAJMU ZAPOŠLjAVANjA

POSLODAVCI, PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE NA SAJMU ZAPOŠLjAVANjA

Sajam zapošljavanja, koji organizuju Grad i Nacionalna služba za zapošljavanje, biće održan 4. marta, u holu Master centra i namenjen je kako poslodavcima, tako i nezaposlenima na evidenciji biroa.Svoje učešće na Sajmu Čitaj više »

VOŠA OBEZBEĐUJE KARTE I PPREVOZ NA DERBI SA ZVEZDOM

VOŠA OBEZBEĐUJE KARTE I PPREVOZ NA DERBI SA ZVEZDOM

Fudbalski klub Vojvodina obezbediće ulaznice i besplatan prevoz za sve navijače koji žele da prisustvuju derbi utakmici protiv Crvene zvezde, u subotu, 22. februara.Svi koji žele da budu na utakmici protiv Crvene Čitaj više »

DEO DETELINARE BEZ TOPLE VODE ZBOG HAVARIJE

DEO DETELINARE BEZ TOPLE VODE ZBOG HAVARIJE

„Novosadska toplana“ obaveštava da danas, od 12 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Koste Racina ispred broja 15, nema tople potrošne vode  u sledećim ulicama: – Dr Svetislava Kasapinovića Čitaj više »

 

NAŠALIO SE SA KORONAVIRUSOM U METROU, ZAVRŠIO U ZATVORU

Ruske vlasti su pritvorile video blogera zbog neumesne šale koju je izveo u moskovskom metrou plašeći saputnike koronavirusom. Bloger je na društvenim mrežama objavio video u kome momak odeven u crnu trenerku, sa maskom na licu, vozeći se metroom na jednoj od prometnijih moskovskih linija, iznenada pada na pod i počinje da drhti.Neki od putnika brzo su došli do mladića i pokušali da mu pruže pomoć. Iznenada se čuju povici „Koronavirus, koronavirus!“ i u vagonu podzemne železnice nastaje metež. Ljudi se panično guraju dok se bloger i dalje koprca na podu. Kada se voz zaustavio na stanici, svi putnici su nagrnuli na vrata, gotovo da je postojala opasnost od stampeda.

Snimak insceniranog događaja pokazao je da iza ove neumesne šale stoji Karomat Džaborov i njegovi prijatelji, a ubrzo ga je videla i policija koja je optužila vinovnike da su namerno izazvali paniku u podzemnoj železnici što se karakteriše kao huliganstvo. Reč je o teškom krivičnom delu koje se u Rusiji kažnjava visokom novčanom kaznom ili zatvorom do pet godina. Njegov advokat tvrdi da bloger nije očekivao ovakve reakcije putnika, niti posledice. Tvrdi da nije imao zlu nameru kada je odlučio da se našali sa sugrađanima, jer su želeli da ukažu na nedostatak zaštitnih maski, da suzbiju strah od koronavirusa i podignu svest o zaštiti zdravlja građana.