NA ŠTANDU NOVOG SADA U BEOGRADU NA SAJMU TURIZMA

NA ŠTANDU NOVOG SADA U BEOGRADU NA SAJMU TURIZMA

Tokom  Sajma turizma u Beogradu, na štandu TONSa, održan je veliki broj  sastanaka sa predstavnicima inostranih turoperatora, koji su pokazali veliko interesovanje za turističku ponudu grada i okoline. Najveći broj zainteresovanih turoperatora dolazi Čitaj više »

“DOG ŠOU” I LEGENDARNI UGOSTITELjI NA ZAVRŠNICI FESTIVALA LJUBAVI

“DOG ŠOU” I LEGENDARNI UGOSTITELjI NA ZAVRŠNICI FESTIVALA LJUBAVI

Ove godine, na “Festivalu ljubavi” na Trgu slobode, subota, 22. februara, od 15 časova, biće vreme za kućne ljubimce, tačnije pse.  Oni će tada prošetati sa svojim vlasnicima pred publikom i žirijem Čitaj više »

POSLODAVCI, PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE NA SAJMU ZAPOŠLjAVANjA

POSLODAVCI, PRIJAVITE SE ZA UČEŠĆE NA SAJMU ZAPOŠLjAVANjA

Sajam zapošljavanja, koji organizuju Grad i Nacionalna služba za zapošljavanje, biće održan 4. marta, u holu Master centra i namenjen je kako poslodavcima, tako i nezaposlenima na evidenciji biroa.Svoje učešće na Sajmu Čitaj više »

VOŠA OBEZBEĐUJE KARTE I PPREVOZ NA DERBI SA ZVEZDOM

VOŠA OBEZBEĐUJE KARTE I PPREVOZ NA DERBI SA ZVEZDOM

Fudbalski klub Vojvodina obezbediće ulaznice i besplatan prevoz za sve navijače koji žele da prisustvuju derbi utakmici protiv Crvene zvezde, u subotu, 22. februara.Svi koji žele da budu na utakmici protiv Crvene Čitaj više »

DEO DETELINARE BEZ TOPLE VODE ZBOG HAVARIJE

DEO DETELINARE BEZ TOPLE VODE ZBOG HAVARIJE

„Novosadska toplana“ obaveštava da danas, od 12 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Koste Racina ispred broja 15, nema tople potrošne vode  u sledećim ulicama: – Dr Svetislava Kasapinovića Čitaj više »

 

KONCERT ZA NIKOLINU U ŠOLjI MLEKA

Akustični duo koji čine Sara Nešić (vokal i gitara) i Kristina Tenjović (vokal) prirediće svirku u Šolji mleka, kako bi se pomoglo prikupljanju novca za operaciju petogodišnje devojčice Nikoline Gutić. Sara i Kristina će svirati strane hitove iz poslednje decenije 20. veka.Mala Nikolina se po drugi put bori sa leukemijom. Ona se nakon duge i teške borbe u Novom Sadu izlečila od ove bolsti i konačno počela normalno da živi. Međutim, u oktobru prošle godine oboljenje se ponovo vratilo i sada joj je potrebna pomoć.Devojčica se nalazi sa majkom u Novom Sadu, gde čekaju da se prikupi dovoljno novca kako bi mogli da plate odlazak u inostranstvo, troškove lečenja, boravka, lekove i postoperativne troškove.Humanitarna svirka održaće se u četvrtak, 13. februara, u 21 sat, u Šolji mleka koja se nalazi u Ulici Filipa Višnjića 19

 Ukoliko niste u prilici da posetite svirku u Šolji mleka, koja će održati u četvrtak, sa početkom u 21 čas, Nikolini možete pomoći na sledeće načine: 

  • Slanjem SMS poruke 743 na broj 3030
  • Uplatom na dinarski račun: 160-555332-55
  • Uplatom na devizni račun: 00-540-0004300.4
  • IBAN: RS35160005400004300495
  • SWIFT/BIC: DBDBRSBG