LEDENA ŠUMA U ZNAKU OPENS-a

LEDENA ŠUMA U ZNAKU OPENS-a

I ove godine posetioci će moći da uživaju u mnoštvu besplatnih sadržaja na manifestacija „Ledena šuma”, a prva sedmica održavanja je u znaku OPENS-a 2019. Posetioci će do 15. decembra moći da Čitaj više »

JEDAN BOŽIĆ – DVA DATUMA U GALERIJI MATICE SRPSKE

JEDAN BOŽIĆ – DVA DATUMA U GALERIJI MATICE SRPSKE

Predavanje „Jedan Božić, dva datuma“ i koncert održaće se u četvrtak, 12. decembra u 18 sati u Galeriji Matice srpske. Predavanje drže Dušanka Marković i Vesna Vider. Potom će uslediti koncert na Čitaj više »

KONCERT KLASIČNE MUZIKE NA AUTOBUSKOJ STANICI

KONCERT KLASIČNE MUZIKE NA AUTOBUSKOJ STANICI

Udruženje „Dunavska sonata“ održaće u petak, 13. decembra, završni koncert u 2019. godini u čekaonici Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu na Bulevaru Jaše Tomića 6. Koncert će početi u 13 časova, Čitaj više »

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA I KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U PETAK U EĐŠEGU

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA I KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U PETAK U EĐŠEGU

Aukcija umetničkih dela pod nazivom „Umetnost je humanost – humanost je ljubav“ održaće se u petak, 13. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg, u Antona Čehova 4. Aukciju organizuju Udruženje građana „Sreća“ i Čitaj više »

MEĐUNARODNA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINjA OVOG VIKENDA NA SAJMU

MEĐUNARODNA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINjA OVOG VIKENDA NA SAJMU

Međunarodna izložba sitnih životinja biće održana predstojećeg vikenda, 14. i 15. decembra, u Hali “Master“ Novosadskog sajma. Očekuje se velik broj izlagača golubova, kunića, ukrasne živine, akvaristike kao i opreme. Svečano otvaranje Čitaj više »

 

OPET PONUDA ZA POSAO IZ SNOVA – SPAVAJ I ZARADI PLATU

Osnovni zahtev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da zaspiš bilo kad, bilo gde. Svaki zaposleni širom sveta izneće osnovne prigovore na posao koji radi – nije dovoljno plaćen, radi previše i konstantno je neispavan. Jedan indijski startup ove će prigovore okrenuti naglavačke: nudi platu za spavanje. „Wakefit“ je startup koji se bavi zdravim spavanjem i odmorom, odnosno dušecima koji to omogućuju. Ta kompanija traži početnike koji bi spavali na poslu osam sati, 100 dana za redom. Za taj „težak“ posao bit će plaćeni oko 1.300 evra. Najbolje je što se sve to odvija kod kuće – ne mora se ni putovati do posla. Osnovni zahtev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da zaspiš bilo kad i bilo gde. Jedan od uslova koji svakako treba zadovoljiti: nema preterivanja s televizijom i serijama, kompjuter za vreme radnog vremena nije dozvoljen. Prednost imaju osobe koje mogu vešto ignorisati najrazličitije poruke i notifikacije na pametnom telefonu. Oni koji hrču su isključeni. Cela priča o ovom poslu zapravo se svodi na posmatranje obrazaca spavanja na novoj liniji madraca koje je napravio ovaj startup. Ne samo da će posmatrati san, njegovu dubinu i kvalitet pre i posle isprobavanja novog proizvoda, već će ponuditi i savetovanje za one koji imaju problema sa spavanjem.