LEDENA ŠUMA U ZNAKU OPENS-a

LEDENA ŠUMA U ZNAKU OPENS-a

I ove godine posetioci će moći da uživaju u mnoštvu besplatnih sadržaja na manifestacija „Ledena šuma”, a prva sedmica održavanja je u znaku OPENS-a 2019. Posetioci će do 15. decembra moći da Čitaj više »

JEDAN BOŽIĆ – DVA DATUMA U GALERIJI MATICE SRPSKE

JEDAN BOŽIĆ – DVA DATUMA U GALERIJI MATICE SRPSKE

Predavanje „Jedan Božić, dva datuma“ i koncert održaće se u četvrtak, 12. decembra u 18 sati u Galeriji Matice srpske. Predavanje drže Dušanka Marković i Vesna Vider. Potom će uslediti koncert na Čitaj više »

KONCERT KLASIČNE MUZIKE NA AUTOBUSKOJ STANICI

KONCERT KLASIČNE MUZIKE NA AUTOBUSKOJ STANICI

Udruženje „Dunavska sonata“ održaće u petak, 13. decembra, završni koncert u 2019. godini u čekaonici Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu na Bulevaru Jaše Tomića 6. Koncert će početi u 13 časova, Čitaj više »

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA I KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U PETAK U EĐŠEGU

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA I KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U PETAK U EĐŠEGU

Aukcija umetničkih dela pod nazivom „Umetnost je humanost – humanost je ljubav“ održaće se u petak, 13. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg, u Antona Čehova 4. Aukciju organizuju Udruženje građana „Sreća“ i Čitaj više »

MEĐUNARODNA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINjA OVOG VIKENDA NA SAJMU

MEĐUNARODNA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINjA OVOG VIKENDA NA SAJMU

Međunarodna izložba sitnih životinja biće održana predstojećeg vikenda, 14. i 15. decembra, u Hali “Master“ Novosadskog sajma. Očekuje se velik broj izlagača golubova, kunića, ukrasne živine, akvaristike kao i opreme. Svečano otvaranje Čitaj više »

 

GREEN LOVE – DVE ŽURKE I SPELTAKL U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI

Enrico Sangiuliano, ONYVAA, Ilija Đoković i Coeus pokrenuće u petak, 6. decembra dance floor na Spensu, te utvrditi večnu “zelenu” ljubav među rejverima. Biće ovo jedinstvena prilika da se hiljade pasioniranih posetilaca pripremi za predstojeću novogodišnju žurku.

Ukoliko ste u poslednjih nekoliko godina, u bilo koje vreme, uplovili u svet rejva ili ga na bilo koji  način dotakli, niste mogli ne primetiti Italijana koji je svojom umetnošću zaludeo ceo svet. Enrico  Sangiuliano, krenuo je od svoje Italije koja je bila njegovo  muzičko igralište, da bi ubrzo dospeo na vrh svetskih top lista. Njegovi eksplozivni nastupi uzburkali su rejvere širom planete, što će zasigurno biti slučaj i u Novom Sadu za tri dana.

Enrico Sangiuliano

Za vrhunsku žurku pobrinuće se i kalifornijska kraljica rejva ONYVAA uz koju će publika đuskati do ranih jutarnjih sati. Uz nju, nastupiće i domaći di džejevi Ilija Đoković i Coeus koji će napraviti žurku za pamćenje.

ONYVAA

Ulaznice pronađite na GIGSTIX prodajnim mestima. Cena karte iznosi 1590 dinara.

 

Green Love festival 2019. godinu neće zaokružiti ovom žurkom. Kao i svake godine, čeka nas spektakl u novogodišnjoj noći sa vrhunskim di džejevima zato nas pratite i uskoro saznajte kako će izgledati ulazak u 2020 – tu.

Green Love festival može se definitivno pohvaliti žurkama o kojima se dugo posle priča i tako je već 10 godina. Verni rejveri imaće priliku da okuse “zelenu” čaroliju i u 2020 – oj, još lepšu, bolju i zeleniju. 😀