POČINjE OČITAVANjE ZA OKTOBAR

POČINjE OČITAVANjE ZA OKTOBAR

Radnici  „Novosadske toplane“ od ponedeljka, 21. oktobra počinju sa očitavanjem stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec oktobar i zato mole potrošače, posebno stanare Čitaj više »

OD PONEDELjKA RADOVI U ULICI BRANISLAVA NUŠIĆA

OD PONEDELjKA RADOVI U ULICI BRANISLAVA NUŠIĆA

„Novosadska toplana“ u ponedeljak, 21. oktobra počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Branislava Nušića broj 13. Zbog toga će privremeno i zoni radova biti zauzimana jedna saobraćajna Čitaj više »

DEO DETELINARE BEZ TOPLE POTROŠNE VODE ZBOG RADOVA

DEO DETELINARE BEZ TOPLE POTROŠNE VODE ZBOG RADOVA

„Novosadska toplana“ obeveštava da danas, od 8 sati, zbog izgradnje vrelovodnog priključka u Hadži Ruvimovoj ulici broj 43, nema topler potrošne vode u sledećim ulicama:  Dr Svetislava Kasapinovića 2b; Hadži Ruvimova 23-69; Čitaj više »

BESPLATNO U PODZEMNE GALERIJE I MUZEJ GRADA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

BESPLATNO U PODZEMNE GALERIJE I MUZEJ GRADA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

Danas, povodom obeležavanja 327 godina od polaganja kamena temeljca Petrovaradinske tvrđave, ulaz na izložbe u Muzeju grada Novog Sada na Tvrđavi biće besplatan, a u 15 časova, biće organizovan i besplatan obilazak Čitaj više »

LJUBAV NA FASADI PORED EĐŠEGA

LJUBAV NA FASADI PORED EĐŠEGA

„Ljubav“ – poruka je koju šalje novi mural u našem gradu, naslikan na obnovljenoj fasadi zgrade prekoputa kulturne stanice „Eđšeg“. To je poklon svetski priznatog multimedijalnog umetnika i dizajnera Bena Džonstona Novom Sadu, koji je Čitaj više »

 

KO STIŽE NA OKTOBARSKI GREEN LOVE FEST

Nakon nezaboravne avgustovske žurke koja je oduševila 4000 posetilaca, Green Love festival nastavlja u istom ritmu! U godini kada obeležavaju veliki jubilej, organizatori su se pobrinuli da verni rejveri uživaju u još jednoj vanserijskoj oktobarskoj žurci.

Naredne sedmice, 11. i 12. oktobra, u dobro poznatom ambijentu, na Spensu, Green Love festival ugostiće jedinstvenu i energičnu damu iz Ukrajine, prepoznatljivu po mračnom underground tehno zvuku, Mariku Rossu. Talentovana Marika Rossa jedna je od najprepoznatljivijih istočnoevropskih di džejeva i zauzima važno mesto u razvoju tehno scene te tako menja istoriju svoje zemlje.  U petak, 11. oktobra prvi put ce đuskati sa Novosađanima i zasigurno napraviti spektakl za pamćenje. 

Te iste večeri, za vrhunsku žurku pobrinuće se dobro poznati Zlatnichi i Goya koji svojim setovima ostavljaju bez daha publiku na svim meridijanima i čija muzika je uvrštena na svetske top liste. Uz njih nastupiće i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević. Publika ih je slušala na prošlogodišnjem Green Air-u, a sada će prvi put nastupati na Spensu.

Ali to nije sve!Još jedna dama uveličaće oktobarsku žurku. Pravo sa američkih i evropskih festivala, u naš grad ponovo dolazi Rebekah. U svojoj karijeri dugoj 20 godina, Rebekah se etablirala kao jedna od vodećih na di džej sceni. Na njen rad uticali su brojni poznati muzičari kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin, a činjenica da je ona u rangu legenda ovolikih razmera govori ne samo o njenom talentu već i o poziciji koju zauzima u svetu muzike. Magična Rebekah nastupiće 12. oktobra.

Zelenu ljubav ovoga puta širice i vrhunski di džej Lag kao i Vladimir Aćić čije veštine i kvalitetan zvuk našu elektronsku scenu podižu na svetski nivo.

Podsećamo vas da samoodgovornost, pravilan stav i želja za dobrim provodom, uvodi vas na jedan od najpopularnijih festivala u regionu. Organizatori jednog od najvećih domaćih festivala elektronske muzike odlučili su da osobama mlađim od 18 godina ne dozvole ulazak na festival.

#SAMOODGOVORNOREJVUJEM