NAPRAVIO ŽURKU POVODOM GODIŠNjICE INFARKTA

NAPRAVIO ŽURKU POVODOM GODIŠNjICE INFARKTA

Požarevački novinar Momčilo Veljković prošlog januara uspešno je „preležao“ infarkt, pa je, godinu dana kasnije rešio da to I proslavi kao neku vrstu drugog rođendana.. Slavlje za prijatelje organizovao je u kafiću Čitaj više »

U PRODAJI ZBIRKE ZADATAKA ZA PRIPREMU OSMAKA ZA ZAVRŠNI ISPIT

U PRODAJI ZBIRKE ZADATAKA ZA PRIPREMU OSMAKA ZA ZAVRŠNI ISPIT

Zbirke zadataka za pripremu osmaka za završni ispit iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa su u prodaji. Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni Čitaj više »

NOVA CRNA LISTA POSLODAVAC U SRBIJI

NOVA CRNA LISTA POSLODAVAC U SRBIJI

U saradnji sa Ministarstvom za rad, Centar za mame objavio je „crnu listu poslodavaca“ za decembar prošle godine. Na tom spisku su firme koje krše prava trudnica i porodilja. Na crnoj listi Čitaj više »

KUPIO AUTOMOBIL SA AMFETAMINOM I TO OD POLICIJE

KUPIO AUTOMOBIL SA AMFETAMINOM I TO OD POLICIJE

Tajlandska agencija za borbu protiv narkotika javno se izvinila pošto je slučajno na aukciji prodala automobil u kome su bile sakrivene tablete amfetamina. Na aukciji u Tajlandu, kupac je za „Hondu CRV“, Čitaj više »

POBEGAO IZ ZATVORA, PA POSLAO RAZGLEDNICU SA POZDRAVOM

POBEGAO IZ ZATVORA, PA POSLAO RAZGLEDNICU SA POZDRAVOM

Osuđenik koji je prošlog meseca pobegao iz belgijskog zatvora nasmejao je svoje nekadašnje „cimere“, pošto je poslao razglednicu sa porukom „Pozdrav sa Tajlanda“. Ualid Sekaki jedan je od petorice osuđenika koji su Čitaj više »

 

KO STIŽE NA OKTOBARSKI GREEN LOVE FEST

Nakon nezaboravne avgustovske žurke koja je oduševila 4000 posetilaca, Green Love festival nastavlja u istom ritmu! U godini kada obeležavaju veliki jubilej, organizatori su se pobrinuli da verni rejveri uživaju u još jednoj vanserijskoj oktobarskoj žurci.

Naredne sedmice, 11. i 12. oktobra, u dobro poznatom ambijentu, na Spensu, Green Love festival ugostiće jedinstvenu i energičnu damu iz Ukrajine, prepoznatljivu po mračnom underground tehno zvuku, Mariku Rossu. Talentovana Marika Rossa jedna je od najprepoznatljivijih istočnoevropskih di džejeva i zauzima važno mesto u razvoju tehno scene te tako menja istoriju svoje zemlje.  U petak, 11. oktobra prvi put ce đuskati sa Novosađanima i zasigurno napraviti spektakl za pamćenje. 

Te iste večeri, za vrhunsku žurku pobrinuće se dobro poznati Zlatnichi i Goya koji svojim setovima ostavljaju bez daha publiku na svim meridijanima i čija muzika je uvrštena na svetske top liste. Uz njih nastupiće i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević. Publika ih je slušala na prošlogodišnjem Green Air-u, a sada će prvi put nastupati na Spensu.

Ali to nije sve!Još jedna dama uveličaće oktobarsku žurku. Pravo sa američkih i evropskih festivala, u naš grad ponovo dolazi Rebekah. U svojoj karijeri dugoj 20 godina, Rebekah se etablirala kao jedna od vodećih na di džej sceni. Na njen rad uticali su brojni poznati muzičari kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin, a činjenica da je ona u rangu legenda ovolikih razmera govori ne samo o njenom talentu već i o poziciji koju zauzima u svetu muzike. Magična Rebekah nastupiće 12. oktobra.

Zelenu ljubav ovoga puta širice i vrhunski di džej Lag kao i Vladimir Aćić čije veštine i kvalitetan zvuk našu elektronsku scenu podižu na svetski nivo.

Podsećamo vas da samoodgovornost, pravilan stav i želja za dobrim provodom, uvodi vas na jedan od najpopularnijih festivala u regionu. Organizatori jednog od najvećih domaćih festivala elektronske muzike odlučili su da osobama mlađim od 18 godina ne dozvole ulazak na festival.

#SAMOODGOVORNOREJVUJEM