DEO SVETOJOVANSKE I ULICE ĐURĐA BRANKOVIĆA BEZ GREJANjA ZBOG HAVARIJE

DEO SVETOJOVANSKE I ULICE ĐURĐA BRANKOVIĆA BEZ GREJANjA ZBOG HAVARIJE

Danas, od 9 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Svetojovanskoj ulici 6, nema grejanja u sledećim ulicama: – Svetojovanska 1-13, 2-18; – Đurđa Brankovića 7-19, 12-26. Normalizacija se očekuje danas, Čitaj više »

BICI BIOSKOP U UTORAK U EĐŠEGU

BICI BIOSKOP U UTORAK U EĐŠEGU

Poslednji ovogodišnji bici bioskop i diskusija na temu biciklizma i kućnih ljubimaca održaće se u utorak, 10. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg. Događaj je namenjen mladim biciklistima i ljubiteljima kućnih ljubimaca, a Čitaj više »

EVROPSKA ODBOJKA U VELIKOJ DVORANI SPENSA

EVROPSKA ODBOJKA U VELIKOJ DVORANI SPENSA

Posle tri sezone pauze, odbojkaška Liga šampiona ponovo će se igrati u Novom Sadu, pošto će prvotimci Vojvodine u danas ugostiti ekipu Fridrihshafena. Prvotimci Vojvodine NS seme su prvi meč u okviru Čitaj više »

BULUT JE NAJSPEKTAKULARNIJI BASKETAŠ NA SVETU

BULUT JE NAJSPEKTAKULARNIJI BASKETAŠ NA SVETU

Basketaš Novog Sada i reprezentativac Srbije Dušan Domović Bulut proglašen je za najspektakularnijeg igrača ove sezone u izboru navijača, saopštila je danas Međunarodna košarkaška federacija (FIBA). FIBA 3×3 je pokrenula glasanje za Čitaj više »

POPIJEŠ KAFU, PA POJEDEŠ ŠOLjU

POPIJEŠ KAFU, PA POJEDEŠ ŠOLjU

Putnici Er Nju Zelanda uskoro će moći da jedu šoljice svojih kafa, ako uspe projekat te avio kompanije. Er Nju Zeland, koji posluži svojim putnicima osam miliona šolja kafe svake godine, rekao Čitaj više »

 

KO STIŽE NA OKTOBARSKI GREEN LOVE FEST

Nakon nezaboravne avgustovske žurke koja je oduševila 4000 posetilaca, Green Love festival nastavlja u istom ritmu! U godini kada obeležavaju veliki jubilej, organizatori su se pobrinuli da verni rejveri uživaju u još jednoj vanserijskoj oktobarskoj žurci.

Naredne sedmice, 11. i 12. oktobra, u dobro poznatom ambijentu, na Spensu, Green Love festival ugostiće jedinstvenu i energičnu damu iz Ukrajine, prepoznatljivu po mračnom underground tehno zvuku, Mariku Rossu. Talentovana Marika Rossa jedna je od najprepoznatljivijih istočnoevropskih di džejeva i zauzima važno mesto u razvoju tehno scene te tako menja istoriju svoje zemlje.  U petak, 11. oktobra prvi put ce đuskati sa Novosađanima i zasigurno napraviti spektakl za pamćenje. 

Te iste večeri, za vrhunsku žurku pobrinuće se dobro poznati Zlatnichi i Goya koji svojim setovima ostavljaju bez daha publiku na svim meridijanima i čija muzika je uvrštena na svetske top liste. Uz njih nastupiće i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević. Publika ih je slušala na prošlogodišnjem Green Air-u, a sada će prvi put nastupati na Spensu.

Ali to nije sve!Još jedna dama uveličaće oktobarsku žurku. Pravo sa američkih i evropskih festivala, u naš grad ponovo dolazi Rebekah. U svojoj karijeri dugoj 20 godina, Rebekah se etablirala kao jedna od vodećih na di džej sceni. Na njen rad uticali su brojni poznati muzičari kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin, a činjenica da je ona u rangu legenda ovolikih razmera govori ne samo o njenom talentu već i o poziciji koju zauzima u svetu muzike. Magična Rebekah nastupiće 12. oktobra.

Zelenu ljubav ovoga puta širice i vrhunski di džej Lag kao i Vladimir Aćić čije veštine i kvalitetan zvuk našu elektronsku scenu podižu na svetski nivo.

Podsećamo vas da samoodgovornost, pravilan stav i želja za dobrim provodom, uvodi vas na jedan od najpopularnijih festivala u regionu. Organizatori jednog od najvećih domaćih festivala elektronske muzike odlučili su da osobama mlađim od 18 godina ne dozvole ulazak na festival.

#SAMOODGOVORNOREJVUJEM