PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

Zahvaljujući The Empty Shop-u, jedinstvenoj radnji unutar šoping centra Promenada koja je poslednjih mesec dana služila kao mesto gde građani Novog Sada i Vojvodine mogu donirati svoju korišćenu garderobu i obuću, prikupljeno je Čitaj više »

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

Više od 300 dece, raspoređene u 31 ekipu, igralo je u subotu humanitarni turnir u fudbalu na terenima Fudbalskog saveza grada Novog Sada prekoputa Novosadskog sajma. Na turniru su učestvovala deca rođena Čitaj više »

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

Srbija je sve posećenija od strane inostranih turista i posao turističkih vodiča je sve traženiji. Naša zemlja ima sasvim dovoljno turističkih vodiča koji govore engleski jezik, ali što se drugih jezika tiče, Čitaj više »

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

Zorica Rebernik ima 67 godina, učiteljica je u penziji, živi u gradiću  Breza u Bosni i Hercegovini. Znate, to je onaj grad za koji voz čeka Zdravko Čolić u pesmi „Stanica Podlugovi“. Čitaj više »

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

U danšnje vreme ljudi svih generacija spremni su na svakakve gluposti da bi napravili što bolji selfi. Sumanuti primeri stžu svakodnevno. Jedna putnica broda „Allure of the Seas“ izbačena je sa luksuznog Čitaj više »

 

U PONEDELjAK RESTRIKCIJE VODE ZBOG RADOVA

Zbog radova u Fabrici vode i otežanog vodosnabdevanja, iz „Vodovoda i kanalizacija“ javljaju da će biti prinuđeni da uvedu povremene restrikcije vode.

U ponedeljak, 23. septembra, u periodu od 10 do 16 sati bez vode će ostati:

  • na sremskoj strani: donji delovi Sremske Kamenice oivičeni ulicom Ive Lole Ribara prema  Dunavu, Popovica, Paragovo, Ledinci, Bukovac i viši delovi Petrovaradina.
  • na bačkoj strani: Kać, Budisava, Kovilj, Rumenka, Kisač, Stepanovićevo.

Cisterne sa pijaćom vodom će u periodu od 9 do 12 sati biti postavljene ispred OŠ „22. avgust“ u Bukovcu, na uglu Ulica Dinka Šimunovića i Mažuranićeve u Petrovaradinu, ispred Mesne zajednice u Stepanovićevu, i u Kaću, takođe ispred Mesne zajednice.

U periodu od 13 do 16 sati, cisterne sa pijaćom vodom će biti postavljene: na Trgu Zmaj Jove u Sremskoj Kamenici, na Fruškogorskom putu – autobuska okretnica na ulasku u Popovicu, u Kovilju i Budisavi – ispred Mesne zajednice (cisterna će po sat i po vremena biti na svakoj lokaciji), u Rumenki i Kisaču – ispred Mesne zajednice (cisterna će po sat i po vremena biti na svakoj lokaciji).

Iz „Vodovoda“ apeluju na sugrađane koji imaju vode, da za vreme radova budu umereni sa potrošnjom, a one koji su obuhvaćeni restrikcijom mole za razumevanje i strpljenje.