PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

Zahvaljujući The Empty Shop-u, jedinstvenoj radnji unutar šoping centra Promenada koja je poslednjih mesec dana služila kao mesto gde građani Novog Sada i Vojvodine mogu donirati svoju korišćenu garderobu i obuću, prikupljeno je Čitaj više »

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

Više od 300 dece, raspoređene u 31 ekipu, igralo je u subotu humanitarni turnir u fudbalu na terenima Fudbalskog saveza grada Novog Sada prekoputa Novosadskog sajma. Na turniru su učestvovala deca rođena Čitaj više »

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

Srbija je sve posećenija od strane inostranih turista i posao turističkih vodiča je sve traženiji. Naša zemlja ima sasvim dovoljno turističkih vodiča koji govore engleski jezik, ali što se drugih jezika tiče, Čitaj više »

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

Zorica Rebernik ima 67 godina, učiteljica je u penziji, živi u gradiću  Breza u Bosni i Hercegovini. Znate, to je onaj grad za koji voz čeka Zdravko Čolić u pesmi „Stanica Podlugovi“. Čitaj više »

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

U danšnje vreme ljudi svih generacija spremni su na svakakve gluposti da bi napravili što bolji selfi. Sumanuti primeri stžu svakodnevno. Jedna putnica broda „Allure of the Seas“ izbačena je sa luksuznog Čitaj više »

 

METALIKA OTERALA PUMU U KANADSKOJ ŠUMI (video)

Poznato je da svakome od nas neka muzika prija, a neka ne. Dok jedni padaju u nesvest uz svuke nekadašnjeg turbo, a današnjeg narko folka, drugi su više za pop, rok, džez, ili klasiku. Stvar ukusa. Dok jedni u živaju u jednoj, bukvalno ih izluđuje druga. Tako je izgleda i sa životinjama. Nisu ni osni ljubitelji baš svake muzike. Nije tajna da postoji muzika koja može da rastera životinje, a to je ovih dana potvrdila jedna planinarka iz Kanade, koja je, uz pomoć pesme uspela je da otera znatiželjnu pumu koja ju je pratila. Ona je pešačila je sa svojim psom i čim je zamakla u šumu primetila je da je neko prati. Kada je uvedela da je reč o pumi, prvo je bila zaintrigirana jer nikada nije videla ovu životinju tako blizu. Ali onda je shvatila da joj se životinja sve više i više približava. Počela je da viče, ali puma je samo stala, ali nije uzmicala. Uzvikivanje „gubi se“ nije oteralo pumu. Tada se setila da na mobilnom telefonu pusti najglasniji bend koji joj je u tom trenutku pao na pamet, a na pamet joj je pala grupa Metalika i njihova pesma „Don’t Tread On Me“.  Pustila je pesmu i nakon prvih taktova puma je pobegla, očigledno uplašena kombinacijom bubnjeva i glasa Džejmsa Hetfilda. Plannarka je onda nesmetano nastavila svoju šetnju šumom, jer kako kaže, Metalika je sigurno spasila dan. Uostalom pogledajte pokušaj ove žene da otera pumu:

Evo i pesme da vam se nađe, ako se sretnete sa pumom u šumi: