POČINjE OČITAVANjE ZA OKTOBAR

POČINjE OČITAVANjE ZA OKTOBAR

Radnici  „Novosadske toplane“ od ponedeljka, 21. oktobra počinju sa očitavanjem stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec oktobar i zato mole potrošače, posebno stanare Čitaj više »

OD PONEDELjKA RADOVI U ULICI BRANISLAVA NUŠIĆA

OD PONEDELjKA RADOVI U ULICI BRANISLAVA NUŠIĆA

„Novosadska toplana“ u ponedeljak, 21. oktobra počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Branislava Nušića broj 13. Zbog toga će privremeno i zoni radova biti zauzimana jedna saobraćajna Čitaj više »

DEO DETELINARE BEZ TOPLE POTROŠNE VODE ZBOG RADOVA

DEO DETELINARE BEZ TOPLE POTROŠNE VODE ZBOG RADOVA

„Novosadska toplana“ obeveštava da danas, od 8 sati, zbog izgradnje vrelovodnog priključka u Hadži Ruvimovoj ulici broj 43, nema topler potrošne vode u sledećim ulicama:  Dr Svetislava Kasapinovića 2b; Hadži Ruvimova 23-69; Čitaj više »

BESPLATNO U PODZEMNE GALERIJE I MUZEJ GRADA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

BESPLATNO U PODZEMNE GALERIJE I MUZEJ GRADA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

Danas, povodom obeležavanja 327 godina od polaganja kamena temeljca Petrovaradinske tvrđave, ulaz na izložbe u Muzeju grada Novog Sada na Tvrđavi biće besplatan, a u 15 časova, biće organizovan i besplatan obilazak Čitaj više »

LJUBAV NA FASADI PORED EĐŠEGA

LJUBAV NA FASADI PORED EĐŠEGA

„Ljubav“ – poruka je koju šalje novi mural u našem gradu, naslikan na obnovljenoj fasadi zgrade prekoputa kulturne stanice „Eđšeg“. To je poklon svetski priznatog multimedijalnog umetnika i dizajnera Bena Džonstona Novom Sadu, koji je Čitaj više »

 

BVESPLATNI LEKARSKI PREGLEDI U MESNIM ZAJEDNICAMA

Besplatni zdravstveni pregledi biće organizovani od ponedeljka, 29. jula u prostorijama mesnih zajednica u Novom Sadu i okolnim naseljima. Projekat „Put za zdravlje“ Preventivnog centra doma zdravlja “Novi Sad“ i Uprave za zdravstvo Grada Novog Sada počinje da se realizuje brojnim aktivnostima kao što su kontrola šećera iz kapi krvi, merenje telesne težine, obima struka, BMI, merenje visine krvnog pritiska, oksimetar, EKG monitoring, pregled mladeža, edukacija za samopregled dojki i druge.

Projekat će se, kažu u Domu zdravlja, sprovoditi po sledećem rasporedu: 

  • 29, jul 2019. od 8 do 11 sati – MZ „Kać“
  • jul 2019. od 8 do 11 sati – MZ „Stepanovićevo“
  • avgust 2019. od 8 do 11 sati MZ – „Sremska Kamenica“
  • avgust 2019. od 8 do 11 sati – MZ „Adice“
  • septembar 2019. od 8 do 11 sati – MZ „Žitni trg“
  • septembar 2019. od 8 do 11 sati – MZ „7. juli“
  • 24 septembar 2019. od 8 do 11 sati –MZ „Futog“
  • oktobar 2019. od 8 do 11 sati – MZ“ Bistrica“
  • oktobar 2019. od 8 do 11 sati – MZ „Radnički“