U UTORAK BEZ TOPLE VODE KORISNICI USLUGA TOPLANE „JUG“

U UTORAK BEZ TOPLE VODE KORISNICI USLUGA TOPLANE „JUG“

„Novosadska toplana“ obaveštava da će u utorak,17. septembra, od 12 sati, zbog radova na rekonstrukciji Tolane „Jug“, doći do poremećaja u isporuci  tople potrošne vode za toplotno područje ove toplane. Normalizacija se očekuje Čitaj više »

KORZO ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ U CENTRU NOVOG SADA ZBOG KLASIČNE MUZIKE

KORZO ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ U CENTRU NOVOG SADA ZBOG KLASIČNE MUZIKE

Novi Sad je sinoć, nalik evropskim prestonicama, zaustavio saobraćaj u jednom od najprometnijih bulevara zbog kulture. Korzo je ponovo izveo Novosađane, u duhu 20. godina, prošlog veka, koji su uživali u skoro Čitaj više »

SPEKTAKULARNO FINALE OPENS DISTRIKTA

SPEKTAKULARNO FINALE OPENS DISTRIKTA

Veliko finale OPENS distrikta – FISE district oduševilo je više hiljda Novosađana na platou ispred SPENS-a. Svetski poznata imena u četiri discipline iz oblasti akcionih sportova, došli su u Novi Sad na Čitaj više »

SREDNjA MAŠINSKA ŠKOLA DOBILA MURAL

SREDNjA MAŠINSKA ŠKOLA DOBILA MURAL

U okviru manifestacije „OPENS distrikt” i kao plod dobre saradnje, Savez omladinskih udruženja „OPENS 2019” poklonio je mural Srednjoj mašinskoj školi, koji su na zidu škole nacrtali umetnici Stefan Stanojević i Uroš Čitaj više »

PONOVO HUMANITARNI PONEDELjAK ZA GALINU

PONOVO HUMANITARNI PONEDELjAK ZA GALINU

U ponedeljak će biti ponovljena humanitarna akcija na Štrandu posvećena dvoipogodišnjoj Galini Grnji iz Novog Sada, jer je prošlog ponedeljka zbog lošeg vremena, prikupljeno svega 5 ipo hiljada dinara. Galina Grnja rođena je Čitaj više »

 

ROUVEN ETKINSON SE VRAĆA SVOM ČUVENOM LIKU

Rouven Etkinson, jedan od najpopularnijih komičara u istorji televizije, po svoj prilici će se vratiti jednoj od dve uloge koje su ga proslavile. Ne, nije Mister Bin, već Crna Guja. Rouven Etkinson, Toni Robinson, Stiven Fraj i Hju Lori, nakon 30-godišnje pauze, pregovaraju o nastavku kulte TV serije. Oni su se u Londonu sastali sa kreatorom serije Ričardom Kertisom kako bi razgovarali o snimanju nove sezone. Radnja novih epizoda navodno bi trebalo da bude smeštena u današnjicu, gde bi Crna Guja (Atkinson) bio predavač na univerzitetu, a saradnik bi mu bio ko drugi nego Boldrik (Robinson). Atkinson je, prema izvorima britanskog tabloida, rekao da je veoma uzbuđen zbog novih epizoda. Isti izvori navode da se na sastanku razgovaralo i o mogućim gostujućim glumcima, poput Toma Hardija ili Rasela Brenda. Da podsetimo, prva sezona serije, smeštena u Srednji vek, pratila je avanture ambicionzog, ali nevoljenog princa Edmunda „Crne Guje“ koji je u narednim serijalima „vaskrsavao“ kao plemić iz doba kraljice Elizabete II, batler priglupog princa od Velsa s kraja 18. veka, i kapetan britanske vojske u Prvom svetskom ratu. Serija je završena 1989. godine, a junaci Crne Guje su se nakon toga okupljali u nekoliko prazničnih specijala.