PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

Zahvaljujući The Empty Shop-u, jedinstvenoj radnji unutar šoping centra Promenada koja je poslednjih mesec dana služila kao mesto gde građani Novog Sada i Vojvodine mogu donirati svoju korišćenu garderobu i obuću, prikupljeno je Čitaj više »

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

Više od 300 dece, raspoređene u 31 ekipu, igralo je u subotu humanitarni turnir u fudbalu na terenima Fudbalskog saveza grada Novog Sada prekoputa Novosadskog sajma. Na turniru su učestvovala deca rođena Čitaj više »

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

Srbija je sve posećenija od strane inostranih turista i posao turističkih vodiča je sve traženiji. Naša zemlja ima sasvim dovoljno turističkih vodiča koji govore engleski jezik, ali što se drugih jezika tiče, Čitaj više »

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

Zorica Rebernik ima 67 godina, učiteljica je u penziji, živi u gradiću  Breza u Bosni i Hercegovini. Znate, to je onaj grad za koji voz čeka Zdravko Čolić u pesmi „Stanica Podlugovi“. Čitaj više »

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

U danšnje vreme ljudi svih generacija spremni su na svakakve gluposti da bi napravili što bolji selfi. Sumanuti primeri stžu svakodnevno. Jedna putnica broda „Allure of the Seas“ izbačena je sa luksuznog Čitaj više »

 

POJAČANE I POSEBNE AUTOBUSKE LINIJE TOKOM TRAJANjA EXIT-a

I ove godine novosadski gradski prevoznk organizuje poseban prevoz za posetioce festivala Exit, pa se,  uz izmene na redovnim linijama uvode i vanredne linije od kampa na Štrandu do Petrovaradinske tvrđave.

Redovne linije 3 i 9 saobraćaće po važećem redu vožnje i biće pojačavane zglobnim autobusima u vremenima za odlazak i povratak sa festivala. Na linijama 3 i 9  od 5. do 8. jula biće uvedeni vanredni polasci u 3.30 i 4.00 časova od autobuskog stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most do Detelinare (linija 3) i do Novog naselja (linija 9).

Vanredna linija:  kamp na Štrandu – Trg vladike Nikolaja (oba smera) od 4. do 7. jula ide sledećom trasom: okretnica Štrand – Fruškogorska ulica – Bulevar cara Lazara – Stražilovska ulica – Ulica Žarka Zrenjanina – Bulevar Mihajla Pupina – Varadinski most – Trg vladike Nikolaja.

Autobusi na čijim displejevima će biti ispisano „Exit fest“ polaziće na svakih 40 minuta od 18.00 do 00.00 časova, a zaustavljaće se samo na redovnom autobuskom stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (Banovina).

Od 5. do 8. jula od stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most do kampa sledećom trasom: Trg Vladike Nikolaja – Кej Skojevaca – Varadinski most – Bulevar Mihajla Pupina – Ulica Žarka Zrenjanina – Stražilovska ulica – Bulevar cara Lazara – Fruškogorska ulica – okretnica Štrand). Autobusi na čijim displejevima će biti ispisano „Exit kamp“ polaziće na svakih 40 minuta od 2.00 do 6.00 časova, a zaustavljaće se samo na stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (ispred Skupštine grada).