POČINjE NOVOSADSKI DžEZ FESTIVAL

POČINjE NOVOSADSKI DžEZ FESTIVAL

Novosadski džez festival počinje večeras a tokom tri dana nastupiće 9 grupa domaćih bendova i muzičara iz inostranstva. Festival će otvoriti nastup Aleksandra Dujina sa saksofonistima Adamom Klemom i Gaborom Bunfordom. Poslednji Čitaj više »

NIČE FABRIKA ZA PROIZVODNjU TURBINA U NOVOM SADU

NIČE FABRIKA ZA PROIZVODNjU TURBINA U NOVOM SADU

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je gradilište u Radnoj zoni Sever 4 na kojem se gradi hala buduće fabrike za proizvodnju turbina. Obilasku su prisustvovali i  ambasador Austrije u Srbiji Nikolaus Čitaj više »

DVA NOVA SEMAFORA U ULICI NOVOSADSKOG SAJMA

DVA NOVA SEMAFORA U ULICI NOVOSADSKOG SAJMA

U ulici Novosadskog sajma počeli su radovi na postavljanju dva nova semafora i to na raskrsnici sa Mičurinovom i na raskrsnici sa ulicom Bore Prodanovića. Ulicom Novosadskog sajma dnevno prođe dosta automobila Čitaj više »

UREĐUJU SE TOALETI NA ŠTRANDU

UREĐUJU SE TOALETI NA ŠTRANDU

Nakon završene kupališne sezone na Štrandu, radnici Gradskog zelenila uređuju i pripremaju plažu za narednu, a uveliko rekonstruišu i dva javna toaleta, na glavnom platou i u blizini Mosta slobode. radi na Čitaj više »

USTAO JE NOVI SAD DA POMOGNE MALOM KOSTI

USTAO JE NOVI SAD DA POMOGNE MALOM KOSTI

Novi Sad je ovih dana na nogama sa ciljem da pomogne malom KOsti iz Veternika da pobedi opaku bolest. Kosta Petković ima 6 goidna i potrebna mu je pomoć u borbi protiv Čitaj više »

 

EXIT – MUZIKA, ZABAVA, PROVOD, ALI I NAGRADE

Ovogodišnji EXIT festival samo što nije počeo. Od četvrtka 4. do nedelje 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, posetioce očekuje impresivni muzički program, ali i čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih zona. Zanimljivi programi, sadržaji i interaktivne aktivacije počinju već od ranog jutra u festivalskom kampu na obali Dunava, dok ljubitelje dobrog provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi čekaju brojne zone u okviru kojih će steći nezaboravno iskustvo, ali i vredne nagrade! Kad smo već kod nagrada nije loše da znate gde ih možete osvojiti:

  • MTS FEEL THE VIBE OF THE BOX TRIBE ZONA nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama, gde će se učesnici oprobati u poligonima i specijalnom haka plesu sa Novog Zelanda, a zainteresovani će moći da isprobaju mts Random Love govornicu koja će biti postavljena na ulazu u festival.
  • Addiko Bank zona Paint It Red, smeštena preko puta Reggae bine, pruža mogućnost posetiocima da se oprobaju u igri memorije uz osvajanje brojnih nagrada.
  • I ove godine najlepši pogled na Novi Sad imaće Chipsy Disco Zone, uz fanki zvuke i najveću disko kuglu na festivalu! Nije nagovešteno šta tamo možete dobiti.
  • Kod Opservatorije svi ljubitelji dobrog izgleda moći će da se našminkaju u bojama EXIT plemena. 
  • Smeštena u Ulici starih zanata, Craft Street zona će ugostiti najbolje domaće cover bendove i DJ-eve na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom četiri dana trajanja EXIT festivala, a posetioce očekuju najveći hitovi muzičkih veličina kao štu su James Brown, Ramones, Michael Jackson, Iron Maiden, Rage Against the Machine, Vlada Divljan i Haustor. Pored dobre muzike, Heineken safe zona ponudiće posetiocima interesantnu igricu sa pitanjima, a kao nagrade deliće se vaučeri „Društvo ko vozi kući“ za besplatan taksi prevoz do kuće.
  • Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u Silent Disco zoni uz muziku na dve frekvencije! Head&Shoulders #goscalpbrave nudiće poseban program samo za one najhrabrije, gde će frizeri praviti „brave cut“ frizure uz mogućnost osvajanja nagrada. 
  • Guarana Invaders zona organizuje interaktivnu igru, a oni najbolji dobiće specijalne rančeve i tetovaže sa raličitim natpisima. Na četiri Innovation zone posetioci mogu vezanih očiju da pogode koje je boje sladoled po ukusu i na taj način osvoje sladoled po želji.
  • Kao i prethodnih godina ljubitelji zvezda moći će da uživaju u astronomskim projekcijama u ADNOS Planetariumu. Smirnoff House pripremio je raznovrstan program tokom svih večeri festivala, gde će posetioci moći da plešu ili se odmore na chill zoni. 
  • Na Blic Beach zoni,l jubitelji će imati priliku da osvoje ulaznice za predstojeći Sea Dance festival. 
  • Kako bi se što bolje pripremili za festival, svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se srede u festivalskom stilu u tržnom centru Promenada, uz fantastične popuste do 70%.