U ČETVRTAK IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI JANKA ČMELIKA ZBOG RADOVA TOPLANE

U ČETVRTAK IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI JANKA ČMELIKA ZBOG RADOVA TOPLANE

„Novosadska toplana“ će, u četvrtak, 18. jula, izvoditi završne radove u šahtu na kolovozu u Ulici Janka Čmelika, u blizini raskrsnice sa Ulicom Đule Molnara (ispred Osnovne škole „Svetozar Marković Toza“). Za vreme Čitaj više »

IZMENA TRASA AUTOBUSKIH LINIJA ZBOG RADOVA OKO NAUČNO – TEHNOLOŠKOG PARKA

IZMENA TRASA AUTOBUSKIH LINIJA ZBOG RADOVA OKO NAUČNO – TEHNOLOŠKOG PARKA

Zbog radova na izgradnji saobraćajnih površina i prateće infrastrukture za potrebe komunalnog opremanja Naučno – tehnološkog parka  u Fruškogorskoj ulici – od Bulevara cara Lazara do Ulice Milice Stojadinović Srpkinje u Novom Sadu Čitaj više »

KONKURS ZA UMETNIKE ZA REZIDENCIJALNI PROGRAM U PLOVDIVU

KONKURS ZA UMETNIKE ZA REZIDENCIJALNI PROGRAM U PLOVDIVU

Nova šansa za umetnike da putuju, inspirišu se i realizuju svoje ideje je umetnički rezidencijalni program u Plovdivu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture. Tokom trajanja rezidencije, u periodu od avgusta do oktobra, odabrani umetnik Čitaj više »

ŠTA NAS OČEKUJE TOKOM NOVOSADSKOG MUZIČKOG LETA

ŠTA NAS OČEKUJE TOKOM NOVOSADSKOG MUZIČKOG LETA

Sledeće nedelje počinje Novosadsko muzičko leto u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada. Na otvaranju, u subotu, 27 jula, nastupa grupa Divanhana koja izvodi tradicionalnu muziku zemalja Čitaj više »

KAKVE VEZE IMAJU PENTAGON I KRPELjI?

KAKVE VEZE IMAJU PENTAGON I KRPELjI?

Neki članovi Predstavničkog doma SAD strahuju da je Pentagon eksperimentisao na krpeljima, a onda ih i pustio u javnost što je izazvalo širenje lajmske bolesti, od koje u SAD boluje 300.000 ljudi. Čitaj više »

 

EXIT – MUZIKA, ZABAVA, PROVOD, ALI I NAGRADE

Ovogodišnji EXIT festival samo što nije počeo. Od četvrtka 4. do nedelje 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, posetioce očekuje impresivni muzički program, ali i čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih zona. Zanimljivi programi, sadržaji i interaktivne aktivacije počinju već od ranog jutra u festivalskom kampu na obali Dunava, dok ljubitelje dobrog provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi čekaju brojne zone u okviru kojih će steći nezaboravno iskustvo, ali i vredne nagrade! Kad smo već kod nagrada nije loše da znate gde ih možete osvojiti:

  • MTS FEEL THE VIBE OF THE BOX TRIBE ZONA nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama, gde će se učesnici oprobati u poligonima i specijalnom haka plesu sa Novog Zelanda, a zainteresovani će moći da isprobaju mts Random Love govornicu koja će biti postavljena na ulazu u festival.
  • Addiko Bank zona Paint It Red, smeštena preko puta Reggae bine, pruža mogućnost posetiocima da se oprobaju u igri memorije uz osvajanje brojnih nagrada.
  • I ove godine najlepši pogled na Novi Sad imaće Chipsy Disco Zone, uz fanki zvuke i najveću disko kuglu na festivalu! Nije nagovešteno šta tamo možete dobiti.
  • Kod Opservatorije svi ljubitelji dobrog izgleda moći će da se našminkaju u bojama EXIT plemena. 
  • Smeštena u Ulici starih zanata, Craft Street zona će ugostiti najbolje domaće cover bendove i DJ-eve na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom četiri dana trajanja EXIT festivala, a posetioce očekuju najveći hitovi muzičkih veličina kao štu su James Brown, Ramones, Michael Jackson, Iron Maiden, Rage Against the Machine, Vlada Divljan i Haustor. Pored dobre muzike, Heineken safe zona ponudiće posetiocima interesantnu igricu sa pitanjima, a kao nagrade deliće se vaučeri „Društvo ko vozi kući“ za besplatan taksi prevoz do kuće.
  • Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u Silent Disco zoni uz muziku na dve frekvencije! Head&Shoulders #goscalpbrave nudiće poseban program samo za one najhrabrije, gde će frizeri praviti „brave cut“ frizure uz mogućnost osvajanja nagrada. 
  • Guarana Invaders zona organizuje interaktivnu igru, a oni najbolji dobiće specijalne rančeve i tetovaže sa raličitim natpisima. Na četiri Innovation zone posetioci mogu vezanih očiju da pogode koje je boje sladoled po ukusu i na taj način osvoje sladoled po želji.
  • Kao i prethodnih godina ljubitelji zvezda moći će da uživaju u astronomskim projekcijama u ADNOS Planetariumu. Smirnoff House pripremio je raznovrstan program tokom svih večeri festivala, gde će posetioci moći da plešu ili se odmore na chill zoni. 
  • Na Blic Beach zoni,l jubitelji će imati priliku da osvoje ulaznice za predstojeći Sea Dance festival. 
  • Kako bi se što bolje pripremili za festival, svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se srede u festivalskom stilu u tržnom centru Promenada, uz fantastične popuste do 70%.