PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

PRAZNA PRODAVNICA PRIKUPILA ŠEST IPO TONA GARDEROBE

Zahvaljujući The Empty Shop-u, jedinstvenoj radnji unutar šoping centra Promenada koja je poslednjih mesec dana služila kao mesto gde građani Novog Sada i Vojvodine mogu donirati svoju korišćenu garderobu i obuću, prikupljeno je Čitaj više »

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR FONDACIJE „PRVI KORAK“

Više od 300 dece, raspoređene u 31 ekipu, igralo je u subotu humanitarni turnir u fudbalu na terenima Fudbalskog saveza grada Novog Sada prekoputa Novosadskog sajma. Na turniru su učestvovala deca rođena Čitaj više »

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

NEDOVOLjNO TURISTIČKIH VODIČA KOJI ZNAJU KINESKI

Srbija je sve posećenija od strane inostranih turista i posao turističkih vodiča je sve traženiji. Naša zemlja ima sasvim dovoljno turističkih vodiča koji govore engleski jezik, ali što se drugih jezika tiče, Čitaj više »

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

NA NjOJ I OKO NjE JE SVE CRVENO (foto)

Zorica Rebernik ima 67 godina, učiteljica je u penziji, živi u gradiću  Breza u Bosni i Hercegovini. Znate, to je onaj grad za koji voz čeka Zdravko Čolić u pesmi „Stanica Podlugovi“. Čitaj više »

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

IZBACILI JE SA KRSTARENjA JER JE VISILA NA BRODU ZBOG SELFIJA (foto)

U danšnje vreme ljudi svih generacija spremni su na svakakve gluposti da bi napravili što bolji selfi. Sumanuti primeri stžu svakodnevno. Jedna putnica broda „Allure of the Seas“ izbačena je sa luksuznog Čitaj više »

 

SUBOTA U EĐŠEGU – NS MARKET

NS Market, po sedmi put. Ovoga puta u subotu popodne u Eđšegu.  Na štandovima NS Marketa u Centralnoj dvorani i dvorištu „Eđšega“ predstaviće svoje hand made i zanatske proizvode nekoliko desetina veoma različitih proizvođača, kreativaca, zanatlija, dizajnera. Očekujte  modne kreacije za leto, kuhinjska pomagala, različitie proizvode od keramike, gline, unikatan nakit, ali i prirodna, ručno spravljena kozmetike. U dvorištu će biti postavljeni štandovi sa bogatom ponudom hrane i pića, spremljenih po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, rakije, testenina, sirevi, namazi od povrća. Zbog visokih temperatura druženje će biti u popodnevnim i večernjim satima, od 17 do 22 sata. Posetioci i izlagači će uživati u muzici koju će puštati DJ Jovan. Ovog puta u goste će doći i „Haos animatori“ i žongleri s vatrom koji će svojim nastupom druženju dati poseban pečat. Kao i svakog puta, i na Sedmom NS Marketu biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače. 

Porodična radionica za dizajn i izradu unikatnih modli za kolače „Modla & Modla“ na svom štandu će organizovati humanitarnu akciju. Oni će prodavati medenjake oblikovane njihovim modlama, a sav novac će uplatiti za kupovinu trajne proteze za nogu Nataši Gajdoš. Na Natašu je u januaru 2018. godine, dok je vozila bicikl, naleteo automobil kojim je upravljao pijani vozač. Na licu mesta je zadobila višestruke povrede leve ruke i šake, prelom leve butne kosti i izgubila levu nogu iznad kolena. Trenutno koristi privremenu protezu koje ne zadovoljava njene potrebe, a za trajnu joj je potrebno nešto više od 12.000 evra.