NOVI SISTEM UPOZORENjA NA SRPSKIM PUTEVIMA. PREKIDA MUZIKU U KOLIMA DA BI VAS OBAVESTIO O ZASTOJIMA

NOVI SISTEM UPOZORENjA NA SRPSKIM PUTEVIMA. PREKIDA MUZIKU U KOLIMA DA BI VAS OBAVESTIO O ZASTOJIMA

Potpisan je ugovor, a od 1. jula počinje specijalni sistem za obaveštavanje vozača u slučaju nesreće ili prepreke na auto – putu, a primenjivaće se i na magistralnim putevima kao što, Ibarska Čitaj više »

ZAŠTO JE RONALDO ČASTIO OSOBLjE GRČKOG HOTELA SA 20 HILJADA EVRA

ZAŠTO JE RONALDO ČASTIO OSOBLjE GRČKOG HOTELA SA 20 HILJADA EVRA

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo častio je osoblje luksuznog hotela u Grčkoj s 20.000 evra u znak zahvalnosti što nisu ni blizu hotela puštali paparace tokom njegovog boravka. Ronaldo se pre početka priprema Čitaj više »

LETNjI FESTIVAL I OVE GODINE TOKOM CELOG LETA NA ŠTRANDU

LETNjI FESTIVAL I OVE GODINE TOKOM CELOG LETA NA ŠTRANDU

I ove godine, leto na Štrandu biće u znaku „Štrand Summer Festa“ (Štrand Letnjeg Festivala, za one koji ne govore Engleski). Kompletan porgram dešavaće se na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. Čitaj više »

GRADONAČELNIK NOVOG SADA UZEO UČEŠĆA U AKCIJI „NEDELjA ZA ČISTIJU VOJVODINU“

GRADONAČELNIK NOVOG SADA UZEO UČEŠĆA U AKCIJI „NEDELjA ZA ČISTIJU VOJVODINU“

– Novi Sad je naša kuća, tako da moramo voditi računa o higijeni na isti način kao u svojim stanovima. Ako bacamo smeće tamo gde ne treba, stvaramo divlјe deponije, ostavlјamo nameštaj Čitaj više »

DEO NOVOG NASELjA I SATELITA U ČETVRTAK BEZ TOPLE VODE ZBOG SANACIJE HAVARIJE

DEO NOVOG NASELjA I SATELITA U ČETVRTAK BEZ TOPLE VODE ZBOG SANACIJE HAVARIJE

Iz „NOvosadske toplane“ obaveštavaju da u četvrtak, 27. juna 2019. godine, od 7 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži na Bulevaru Slobodana Jovanovića 11a, neće biti tiple potrošne vode u sledećim Čitaj više »

 

OSVAJAČI TROSTRUKE KRUNE NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin primili su igrače i upravu Rukometnog kluba „Vojvodina“ koji je ponovo postao prvak države. Kako je rekao gradonačelnik, nastavlja se tradicija da krajem maja stiže šampionska titula u rukometu u Novi Sad.

„I ove godine, kao i prethodnih šest, RK „Vojvodina“ je pokazao da je opravdano najjači klub na ovim prostorima. Ove godine osvojili su tripl krunu, i od srca im čestitam u ime Grada Novog Sada. „Vojvodina“ je primer da kada je klub dobro organizovan i kada se tačno zna šta ko radi, i to u jednoj zdravoj atmosferi, morate da ostvarite zacrtane ciljeve. Nije lako biti sedam puta uzastopno prvak države, uz sve oštriju konkurenciju. Grad će nastaviti da ih podržava, a već smo imali razgovor sa upravom kluba vezano za dalja ulaganja u sportski centar „Slana bara“, i gledaćemo da potražimo podršku i od Pokrajinskog sekretarijata za sport, pa da se renovira ono što je neophodno i da se zanovi oprema. Naš cilj je da prvi tim, ali i klinci, imaju što bolje uslove za trening i utakmice“, naglasio je gradonačelnik Vučević.

Prema rečima predsednika Rukometnog kluba „Vojvodina“ Milana Đukića, tokom sezone, klub je postao državni prvak, pobednik Super kupa i Kupa Srbije, a u regionalnoj “SEHA Gazprom“ ligi, zazuzeli su 6. mesto.

„To je najbolji plasman bilo kojeg srpskog kluba u istoriji te lige. Uprava, stručni štab i igrači funkcionišu kao jedan i znaju šta im je cilj. Igraćemo Ligu šampiona ukoliko nam EHF dozvoli, ili Ligu Evrope, a za to će biti potrebno da se hala „Slana bara“ tehnički unapredi. Naši rezultati potvrđuju koliko je značajno to što imamo dobru infrastrukturu, odnosno halu „Slana bara“ čiji je vlasnik Grad“, rekao je Đukić i dodao da nije samo seniorski tim uspešan, već i juniorska i kadetska ekipa postižu odlične rezultate.

U ime ekipe gradonačelniku se na prijemu zahvalio kapiten Svetislav Verkić, istakavši da je ovih dana prelep osećaj biti igrač „Vojvodine“, i izrazio nadu da će uspeti da se plasiraju u evropsku Ligu šampiona.

preuzeto sa: www.rtv.rs