IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ZONI RASKRSNICE ŽELEZNIČKE,SREMSKE I ULICE LAZE KOSTIĆA

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ZONI RASKRSNICE ŽELEZNIČKE,SREMSKE I ULICE LAZE KOSTIĆA

U okviru ranije započetih radova u bloku Železničke, Sremske i Ulice Vase Stajića Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 19. avgusta 2019. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne Čitaj više »

SPENS, STADION, ZGRADA „NIS-a“ BEZ TOPLE POTROŠNE VODE ZBOG RADOVA

SPENS, STADION, ZGRADA „NIS-a“ BEZ TOPLE POTROŠNE VODE ZBOG RADOVA

U četvrtak, 15. avgusta 2019. godine, od 1 sat, zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Bulevaru cara Lazara, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće objekte: Čitaj više »

ŠETNjE KROZ NASLEĐE – KINOPLOV – NOVI SAD PRE SKORO 70 GODINA

ŠETNjE KROZ NASLEĐE – KINOPLOV – NOVI SAD PRE SKORO 70 GODINA

Nove „Šetnje kroz nasleđe“, projekat iza kojeg stoji „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“, donose priču o Novom Sadu iz ugla sedme umetnosti. Uz projekat „Kinoplov“ Šetnje će oživeti Novi Sad Čitaj više »

LjORETA I VIKTOR DONOSE LATINO ZVUKOVE U NOVI SAD

LjORETA I VIKTOR DONOSE LATINO ZVUKOVE U NOVI SAD

Ponedeljak veče će biti vrelo u Novom Sadu, pa jedan od načina da se rashladite i doživite leto na pravi način mogu biti klatino zvuci benda Helado Infinitino koji će održati koncert Čitaj više »

ČETIRI DANA TANGA U NOVOM SADU

ČETIRI DANA TANGA U NOVOM SADU

„Novi Sad – tango grad“ po šesti put i to od 15 do 18. avgusta u organizaciji Udruženja „Todo Tango“. Festival će ove godine trajati četiri dana, a na šest lokacija, biće Čitaj više »

 

TEATAR NA DAR OVOG VIKENDA NA SLANOJ BARI

Udruženje „Novosadski kutak“ i Mesna zajednica Slana bara, uz podršku Grada Novog Sada organizuju 3. Festival kratkih pozorišnih formi za decu „Teatar na dar“, u subotu i nedelju, 18. i 19. maja, u sportskom centru Slana Bara . Ulaz je besplatan a program oba dana počinje u 15 sati, ali pre toga, već od 14 deću će animirati Vila četkica, Frabrika stihova i Čarobni svet balona. Ove godine specijalni gost festivala biće legendarni Branko Miličević, poznatiji kao Branko Kockica, sa svojim Pozorištancem Puž.

Na festivalu će učestvovati ukupno 12 pozorišnih trupa sa 12 predstava koje su u potpunosti prilagođene najmlađim gledaocima. Predstave izvode profesionalni glumci ispred svoji pozorišta: Pozorište iz kofera, Pozorište Teatrilo, Pozorište iz ranca, Novosadski novi teatar, Upalimo reflektore, Studio Željko Veseljko, Nadateatar, Visoko C i drugi.

Mališani će u pauzama između predstava moći da se druže sa glumcima za decu i učestvuju u raznim kreativnim radionicama kao što su: radionica izradi maski, pravljenje oblika od balona i slično. Takođe, imaće priliku da se zabave sa „TIM“ animatorima, pantomimičarima i VOLARE mađioničarem. Decu očekuju i slatke nagrade, sokići, razni poklončići i puno zabave.

Festival se organoizuje u okviru platforme „Budućnost Evrope“ Fondacije Novi Sad 2021.