LEDENA ŠUMA U ZNAKU OPENS-a

LEDENA ŠUMA U ZNAKU OPENS-a

I ove godine posetioci će moći da uživaju u mnoštvu besplatnih sadržaja na manifestacija „Ledena šuma”, a prva sedmica održavanja je u znaku OPENS-a 2019. Posetioci će do 15. decembra moći da Čitaj više »

JEDAN BOŽIĆ – DVA DATUMA U GALERIJI MATICE SRPSKE

JEDAN BOŽIĆ – DVA DATUMA U GALERIJI MATICE SRPSKE

Predavanje „Jedan Božić, dva datuma“ i koncert održaće se u četvrtak, 12. decembra u 18 sati u Galeriji Matice srpske. Predavanje drže Dušanka Marković i Vesna Vider. Potom će uslediti koncert na Čitaj više »

KONCERT KLASIČNE MUZIKE NA AUTOBUSKOJ STANICI

KONCERT KLASIČNE MUZIKE NA AUTOBUSKOJ STANICI

Udruženje „Dunavska sonata“ održaće u petak, 13. decembra, završni koncert u 2019. godini u čekaonici Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu na Bulevaru Jaše Tomića 6. Koncert će početi u 13 časova, Čitaj više »

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA I KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U PETAK U EĐŠEGU

HUMANITARNA AUKCIJA SLIKA I KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U PETAK U EĐŠEGU

Aukcija umetničkih dela pod nazivom „Umetnost je humanost – humanost je ljubav“ održaće se u petak, 13. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg, u Antona Čehova 4. Aukciju organizuju Udruženje građana „Sreća“ i Čitaj više »

MEĐUNARODNA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINjA OVOG VIKENDA NA SAJMU

MEĐUNARODNA IZLOŽBA SITNIH ŽIVOTINjA OVOG VIKENDA NA SAJMU

Međunarodna izložba sitnih životinja biće održana predstojećeg vikenda, 14. i 15. decembra, u Hali “Master“ Novosadskog sajma. Očekuje se velik broj izlagača golubova, kunića, ukrasne živine, akvaristike kao i opreme. Svečano otvaranje Čitaj više »

 

„GREEN LOVE“ SLAVI DESETI RO]ENDAN

Cela 2019. godina biće u znaku „zelene“ ljubavi, jer festival „Grin lav“ obeležava veliki jubilej. Deseti rođendan biće proslavljen 15. februara u novosadskom Spensu, gde će nastupiti naši di-džej majstori koji su obeležili domaću elektronsku scenu proteklih godina.

Februarsko izdanje festivala „Grin lav“ nosi naziv „Oldijes goldijes“ i najavljuje serijal rejvova tokom cele godine, kao i spektakl nalik onom iz oktobra 2014. godine. Marko Nastić, jedan od najvećih domaćih di-džejeva, sa kojim je vrhunski rejv zagarantovan, svojim prepoznatljivim miksevima uveličaće 10. rođendan jednog od najpoznatijih tehno festivala. Takođe, za miksetom će mu se pridružiti jedan od kraljeva di-džej scene Dejan Milićević, koji zbog svoje harizme, specifične komunikacije sa publikom i ekstremno dobre muzike, rejvere ostavlja bez daha. U tom krugu „bogova“, svoje mesto zauzeće i Vladimir Aćić, jedan od najcenjenijih tehno di-džejeva i producenata u jugoistočnoj Evropi. Za vrhunsku žurku na proslavi jubileja pobrinuće se i di-džej Bili 9, koji će rejverima priuštiti nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati. Ime koje će se takođe naći na spisku neizostavnih za ovaj veliki jubilej, di-džej Pepe, u rejverima će pokrenuti ljubav i napraviti pravu pometnju.

Deseti rođendan će uveličati još jedan virtuoz za miksetom, di-džej Neksije, koji će svojim setovima Spens podići u nebesa, kao i „Noiz distrakšon“, novosadski di-džej duo, koji se smatra i začetnikom elektronske scene u Srbiji.