TOPLANA KREĆE SA OČITAVANjEM ZA FEBRUAR

TOPLANA KREĆE SA OČITAVANjEM ZA FEBRUAR

Radnici Javnog komunalnog preduzeća„Novosadska toplana“Novi Sad, počev od ponedeljka, 18.februara 2019. godine, očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec februar tekuće godine. Čitaj više »

RADNO VREME SLUŽBE REKLAMACIJA NOVOSADSKE TOPLANE ZA PRAZNIKE

RADNO VREME SLUŽBE REKLAMACIJA NOVOSADSKE TOPLANE ZA PRAZNIKE

Obaveštavamo korisnike usluga Novosadske toplane da, za vreme praznika,  primedbe na kvalitet grejanja i tople potrošne vode mogu uputiti pozivanjem brojeva telefona 420-853, 423-712 i 0800-100-021, od 6 do 22 časa. U Čitaj više »

KINEZI TVRDE – NIJE BILO SLETANjA NA MESEC

KINEZI TVRDE – NIJE BILO SLETANjA NA MESEC

Vodeći fukcioneri kineskog svemirskog programa prošle nedelje su izrazili skepticizam da su američki astronauti ikada sleteli odnosno bili na Mesecu. Više od 2.000 visokih fukncionera Komunističke partije Kine potpisalo je prošle sedmice Čitaj više »

„OTKRIVEN“ SVEMIRSKI BROD NA MESECU. VERUJE SE DA JE U FUNKCIJI

„OTKRIVEN“ SVEMIRSKI BROD NA MESECU. VERUJE SE DA JE U FUNKCIJI

Sudeći po slikama navodni NLO koji je u „funkciji tj radi“ uočen je na površini našeg satelita Meseca u jednom od krateta?! Zaverenici teorije o vanzemaljcima i NLO-ima se nadaju da bi Čitaj više »

U SUSRET OSKARU – NEKE NAGRADE ĆE BITI URUČENE DOK TRAJU REKLAME

U SUSRET OSKARU – NEKE NAGRADE ĆE BITI URUČENE DOK TRAJU REKLAME

Američka Akademija filmskih umetnosti i nauka saopštila je da će četiri nagrade Oskara ove godine biti dodeljene dok se u televizijskom prenosu uživo budu emitovale reklame. Ta odluka je doneta u cilju Čitaj više »

 

„GREEN LOVE“ SLAVI DESETI RO]ENDAN

Cela 2019. godina biće u znaku „zelene“ ljubavi, jer festival „Grin lav“ obeležava veliki jubilej. Deseti rođendan biće proslavljen 15. februara u novosadskom Spensu, gde će nastupiti naši di-džej majstori koji su obeležili domaću elektronsku scenu proteklih godina.

Februarsko izdanje festivala „Grin lav“ nosi naziv „Oldijes goldijes“ i najavljuje serijal rejvova tokom cele godine, kao i spektakl nalik onom iz oktobra 2014. godine. Marko Nastić, jedan od najvećih domaćih di-džejeva, sa kojim je vrhunski rejv zagarantovan, svojim prepoznatljivim miksevima uveličaće 10. rođendan jednog od najpoznatijih tehno festivala. Takođe, za miksetom će mu se pridružiti jedan od kraljeva di-džej scene Dejan Milićević, koji zbog svoje harizme, specifične komunikacije sa publikom i ekstremno dobre muzike, rejvere ostavlja bez daha. U tom krugu „bogova“, svoje mesto zauzeće i Vladimir Aćić, jedan od najcenjenijih tehno di-džejeva i producenata u jugoistočnoj Evropi. Za vrhunsku žurku na proslavi jubileja pobrinuće se i di-džej Bili 9, koji će rejverima priuštiti nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati. Ime koje će se takođe naći na spisku neizostavnih za ovaj veliki jubilej, di-džej Pepe, u rejverima će pokrenuti ljubav i napraviti pravu pometnju.

Deseti rođendan će uveličati još jedan virtuoz za miksetom, di-džej Neksije, koji će svojim setovima Spens podići u nebesa, kao i „Noiz distrakšon“, novosadski di-džej duo, koji se smatra i začetnikom elektronske scene u Srbiji.