U UTORAK BEZ TOPLE VODE KORISNICI USLUGA TOPLANE „JUG“

U UTORAK BEZ TOPLE VODE KORISNICI USLUGA TOPLANE „JUG“

„Novosadska toplana“ obaveštava da će u utorak,17. septembra, od 12 sati, zbog radova na rekonstrukciji Tolane „Jug“, doći do poremećaja u isporuci  tople potrošne vode za toplotno područje ove toplane. Normalizacija se očekuje Čitaj više »

KORZO ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ U CENTRU NOVOG SADA ZBOG KLASIČNE MUZIKE

KORZO ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ U CENTRU NOVOG SADA ZBOG KLASIČNE MUZIKE

Novi Sad je sinoć, nalik evropskim prestonicama, zaustavio saobraćaj u jednom od najprometnijih bulevara zbog kulture. Korzo je ponovo izveo Novosađane, u duhu 20. godina, prošlog veka, koji su uživali u skoro Čitaj više »

SPEKTAKULARNO FINALE OPENS DISTRIKTA

SPEKTAKULARNO FINALE OPENS DISTRIKTA

Veliko finale OPENS distrikta – FISE district oduševilo je više hiljda Novosađana na platou ispred SPENS-a. Svetski poznata imena u četiri discipline iz oblasti akcionih sportova, došli su u Novi Sad na Čitaj više »

SREDNjA MAŠINSKA ŠKOLA DOBILA MURAL

SREDNjA MAŠINSKA ŠKOLA DOBILA MURAL

U okviru manifestacije „OPENS distrikt” i kao plod dobre saradnje, Savez omladinskih udruženja „OPENS 2019” poklonio je mural Srednjoj mašinskoj školi, koji su na zidu škole nacrtali umetnici Stefan Stanojević i Uroš Čitaj više »

PONOVO HUMANITARNI PONEDELjAK ZA GALINU

PONOVO HUMANITARNI PONEDELjAK ZA GALINU

U ponedeljak će biti ponovljena humanitarna akcija na Štrandu posvećena dvoipogodišnjoj Galini Grnji iz Novog Sada, jer je prošlog ponedeljka zbog lošeg vremena, prikupljeno svega 5 ipo hiljada dinara. Galina Grnja rođena je Čitaj više »

 

„GREEN LOVE“ SLAVI DESETI RO]ENDAN

Cela 2019. godina biće u znaku „zelene“ ljubavi, jer festival „Grin lav“ obeležava veliki jubilej. Deseti rođendan biće proslavljen 15. februara u novosadskom Spensu, gde će nastupiti naši di-džej majstori koji su obeležili domaću elektronsku scenu proteklih godina.

Februarsko izdanje festivala „Grin lav“ nosi naziv „Oldijes goldijes“ i najavljuje serijal rejvova tokom cele godine, kao i spektakl nalik onom iz oktobra 2014. godine. Marko Nastić, jedan od najvećih domaćih di-džejeva, sa kojim je vrhunski rejv zagarantovan, svojim prepoznatljivim miksevima uveličaće 10. rođendan jednog od najpoznatijih tehno festivala. Takođe, za miksetom će mu se pridružiti jedan od kraljeva di-džej scene Dejan Milićević, koji zbog svoje harizme, specifične komunikacije sa publikom i ekstremno dobre muzike, rejvere ostavlja bez daha. U tom krugu „bogova“, svoje mesto zauzeće i Vladimir Aćić, jedan od najcenjenijih tehno di-džejeva i producenata u jugoistočnoj Evropi. Za vrhunsku žurku na proslavi jubileja pobrinuće se i di-džej Bili 9, koji će rejverima priuštiti nezaboravno veče do ranih jutarnjih sati. Ime koje će se takođe naći na spisku neizostavnih za ovaj veliki jubilej, di-džej Pepe, u rejverima će pokrenuti ljubav i napraviti pravu pometnju.

Deseti rođendan će uveličati još jedan virtuoz za miksetom, di-džej Neksije, koji će svojim setovima Spens podići u nebesa, kao i „Noiz distrakšon“, novosadski di-džej duo, koji se smatra i začetnikom elektronske scene u Srbiji.