RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

Na internetu se pojavio skandalozan snimak kineskih radnika koji su morali da puze na prometnoj ulici i to za kaznu jer nisu ispunili zadate poslovne ciljeve. Radnici, mahom žene, puzali su za Čitaj više »

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

Film „Zelena knjiga“ (Green Book) dobio je glavnu nagradu na noćašnjoj dodeli nagrada Američkog udruženja producenata, i pobedio favorite kao što su „Roma“, „Zvezda je rođena“ i „Crni panter“. Deset filmova bilo Čitaj više »

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

Epizoda ruskog crtanog filma „Maša i medved“ pod nazivom „Maša i kaša“ ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledaniji animirani film na Jutjubu. Ta epizoda zabeležila je više od 3,4 milijarde Čitaj više »

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

Komisija sastavljena od međunarodnih eksperata „otkrila“ je kako da spasi planetu, ljudske živote i da nahrani milijarde gladnih. Britanski Gardijanpiše da će nov način ishrane otkloniti opasnost od ekološke katastrofe do koje bi došlo Čitaj više »

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

Konkurs za najlepšu dečiju ljubavnu pesmu „Ljubav (ni)je samo reč…” koji je raspisao Kulturni centar „Mladost” iz Futoga, otvoren je do 14. februara. Mladi pesnici mogu učestvovati samo s jednom pesmom na Čitaj više »

 

VESTI IZ LEDENE ŠUME – ŠTA NAS ČEKA OVIH DANA

Poslednji vikend zimskog raspusta upotpuniće i praznični ritam Ledene šume koji će posetiocima kroz besplatne programske sadržaje tradicionalno ponuditi dobru animaciju i zabavu u Dunavskom parku.

U petak, 11. januara, od 11.00h najmlađe posetioce Ledene šume očekuju najbolji maskirani junaci novosadskih Playroom igraonica koji će svojim animacijama kreirati pravu zimsku dečiju zabavu. Večernji program biće upotpunjen i nastupompozorišne trupe Alice in WonderBand i njihovim jedinstvenim performansom u vidu komičnog akustičnog mjuzikla“DA I RE, TELO KAO INSTRUMENT“ koji je u prethodnom, decembarskom, izvođenju na repertoaru Ledene šume izazvao veliko interesovanje novosadske publike. Alice in Wonderband će se publici predstaviti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 18.30h.

U subotu, 12. januara domaćini dečije žurke na klizalištu su Haos animatori koji će nastupiti po programskoj satnici od 11.00h do 12.30h a u večernjem terminu je zabava u Snežnom gradu uz D.J. hitove.

Porodični dan,nedelja, 13. januar, ispunjen je dečijim sadržajima koji počinju nastupom Haos animatoraod 11.00h a od 17.00h u Ledenoj šumi gostuje i pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom „Verovali ili ne jelke se pobunile“.  


U nedelji koja će obeležiti kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta za decu i đake, manifestacija „Ledena šuma“ najavljuje da će kroz programe saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućiti besplatne ulaznice na klizalište, za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina. Radno vreme klizališta u periodu od 14. do 20. januara biće od 11 do 22.30 sati, a grupne posete i željene termine moguće je rezervisati svakog radnog dana u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu. Zainteresovane institucije se više mogu informisati putem sajta Ledene šume i na profilima manifestacije na društvenim mrežama. Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznamljivanja po veoma povoljnim cenama, napominju iz „Ledene šume“.