RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

Na internetu se pojavio skandalozan snimak kineskih radnika koji su morali da puze na prometnoj ulici i to za kaznu jer nisu ispunili zadate poslovne ciljeve. Radnici, mahom žene, puzali su za Čitaj više »

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

Film „Zelena knjiga“ (Green Book) dobio je glavnu nagradu na noćašnjoj dodeli nagrada Američkog udruženja producenata, i pobedio favorite kao što su „Roma“, „Zvezda je rođena“ i „Crni panter“. Deset filmova bilo Čitaj više »

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

Epizoda ruskog crtanog filma „Maša i medved“ pod nazivom „Maša i kaša“ ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledaniji animirani film na Jutjubu. Ta epizoda zabeležila je više od 3,4 milijarde Čitaj više »

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

Komisija sastavljena od međunarodnih eksperata „otkrila“ je kako da spasi planetu, ljudske živote i da nahrani milijarde gladnih. Britanski Gardijanpiše da će nov način ishrane otkloniti opasnost od ekološke katastrofe do koje bi došlo Čitaj više »

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

Konkurs za najlepšu dečiju ljubavnu pesmu „Ljubav (ni)je samo reč…” koji je raspisao Kulturni centar „Mladost” iz Futoga, otvoren je do 14. februara. Mladi pesnici mogu učestvovati samo s jednom pesmom na Čitaj više »

 

KAKO ĆE RADITI DOM ZDRAVLjA TOKOM PREDSTOJEĆIH PRAZNIKA

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika službe opšte medicine, medicine rada i pedijatrije Doma zdravlja Novi Sad dežuraće u objektu “Jovan Jovanović Zmaj” u ulici Zmaj Ognjena Vuka broj 19, od 7 do 20 časova. Služba laboratorijske dijagnostike neće raditi, a stomatološka služba neće raditi  1, 2. i 7. januara 2019. godine. Ekipe Službe kućnog lečenja će 1, 2. i 7. januara 2019. godine raditi od 7 do 20 časova sa po dve ekipe u svakoj smeni, a terenski deo službe dežura od 7 do 19 časova. Služba patronaže će redovno obilaziti svu novorođenčad 2. januara od 7 do 14.30 časova. Za dane božićnih praznika patronažne sestre će redovno obilaziti svu novorođenčad i babinjare 7. 1. 2019. godine od 7 do 14.30 časova. Dežurna patronažna sestra će biti dostupna na telefon 064 808 8181.


Služba opšte medicine

1, 2. i 7. januar 2019. godine

  • objekat “Jovan Jovanović Zmaj”, od 7 do 20 h
  • objekat Futog, od 7 do 10 h
  • objekat Kać, od 7 do 10 h
  • objekat Kovilj, od 7 do 10 h
  • objekat Petrovaradin, od 7 do 10 h
  • objekat Rumenka radi samo 1. i 2. januara od 7 do 10 sati, a 7. 1. 2019. pacijenti mogu ići u objekat u Kisaču, u vremenu od 7 do 10 časova.

Služba zdravstvene zaštite dece

 1, 2. i 7. januar 2019. godine

Objekat “Jovan Jovanović Zmaj” u ulici Zmaj Ognjena Vuka broj 19, od 7 do 20 časova.

Telefon: 66 24 668