DEO TOLSTOJEVE I HOPOVSKE BEZ GREJANjA

DEO TOLSTOJEVE I HOPOVSKE BEZ GREJANjA

Iz „Novosadske toplane“ obaveštavaju da danas, od 12.00 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Tolstojevoj ulici 62, nema grejanja u sledećim ulicama: Tolstojeva 21-57, 32-64; Hopovska 4. Normalizacija se očekuje Čitaj više »

U GRADU SE OSEĆA MIRIS DIMA. NIKO, PA NI VATROGASCI NE MOGU DA LOCIRAJU ODAKLE DOLAZI

U GRADU SE OSEĆA MIRIS DIMA. NIKO, PA NI VATROGASCI NE MOGU DA LOCIRAJU ODAKLE DOLAZI

Na veći deo Novog Sada spustio se dim, ali za sada se ne zna odakle dolazi. U novosadskoj vatrogasnoj brigadi za radio Novi Sad rečeno je da nisu dobili dojave o požaru, Čitaj više »

VEČERAS U SVILARI „GRADIĆ“

VEČERAS U SVILARI „GRADIĆ“

Dokumentarni film „Gradić“ biće prikazan večeras u Kulturnom centru Svilara. Film je snimio Zavod za zaštitu spomenika kulture Novog Sada je, u saradnji sa „Zanatskom filmskom zajednicom“, a uz sufinansiranje Fondacije Novi Čitaj više »

ŠTA NAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNjEM STERIJINOM POZORJU

ŠTA NAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNjEM STERIJINOM POZORJU

Sterijino pozorje, 64. po redu, održaće se od 26. maja do 3. juna pod sloganom „Pobuna – ženski rod“. Na njemu će izvedeno osam predstava u konkurenciji za nagrade i tri predstave Čitaj više »

U NEDELjU NOVOSADSKI POLUMARATON

U NEDELjU NOVOSADSKI POLUMARATON

Novosadski polumaraton, 26. po redu, održaće se u nedelju, 24. marta, a start je na Trgu slobode. Trčaće se polumaraton od 21,097 km, štafetni polumaraton i trka zadovoljstva od 6 km. Takođe, biće organizovano Čitaj više »

 

VIKEND U LEDENOJ ŠUMI

Ovog vikenda u Ledenoj šumi sve je u znaku obeležavanja početka zimskog raspusta.

U petak, 21.decembra je u svim smenama omogućeno besplatno klizanje za grupne posete predškolskih i školskih ustanova a u večernjim časovima posetioci će moći da uživaju u kulturnom programu manifestacije. Gudački trio Positano sviraće klasičnim obradama najpoznatijefilmske muzike i svetskih hitova koji su na njihovom repertoaru u petak, od 17.30h do 18.30h.Već od 19.00h nas na centralnoj muzičkoj bini očekuje jedinstveni sastav Soundcheck Orchestra koji predvodi novosadska muzičarka Gabriela Benak. Sastav  Souncheck Orchestra čine muzičari mlade generacije koji svoje klasično obrazovanje interpretiraju najboljim repertoarom pop-rok muzike.

U subotu, 22. decembra, od 11.00h nas očekuje tradicionalno razbuđivanje i dobar provod sa Haos animatorimaa već od podne svi zainteresovani mogu posetiti i ekološku kreativnu radionicuna kojoj će se praviti novogodišnji ukrasi od recikliranih materijala. Ova radionica je organizovana uz podršku tima diplomiranih psihologa iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i ima za cilj da kroz druženje i zabavu skrene pažnju ljudi na mogućnosti procesa recikliranja. Radionica je namenjena svim uzrasnim grupama i održaće se u trajanju od dva sata.Večernji tremini na klizalištu i provod u Snežnom gradu je zagarantovan uz najbolje DJ hitove.

Program u nedelju, 23.decembra, u jutranjem terminu od 11.00h rezervisan je za dečije animacije Haos animatora a od 18.00h pozivamo sve ljubitelje cirkusa da nam se pridruže jer u Ledenoj šumi gostuje udruženjeKreativni pogoni izvođači koji će nas ostaviti bez daha svojom cirkuskom predstavom.