RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

Na internetu se pojavio skandalozan snimak kineskih radnika koji su morali da puze na prometnoj ulici i to za kaznu jer nisu ispunili zadate poslovne ciljeve. Radnici, mahom žene, puzali su za Čitaj više »

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

Film „Zelena knjiga“ (Green Book) dobio je glavnu nagradu na noćašnjoj dodeli nagrada Američkog udruženja producenata, i pobedio favorite kao što su „Roma“, „Zvezda je rođena“ i „Crni panter“. Deset filmova bilo Čitaj više »

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

Epizoda ruskog crtanog filma „Maša i medved“ pod nazivom „Maša i kaša“ ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledaniji animirani film na Jutjubu. Ta epizoda zabeležila je više od 3,4 milijarde Čitaj više »

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

Komisija sastavljena od međunarodnih eksperata „otkrila“ je kako da spasi planetu, ljudske živote i da nahrani milijarde gladnih. Britanski Gardijanpiše da će nov način ishrane otkloniti opasnost od ekološke katastrofe do koje bi došlo Čitaj više »

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

Konkurs za najlepšu dečiju ljubavnu pesmu „Ljubav (ni)je samo reč…” koji je raspisao Kulturni centar „Mladost” iz Futoga, otvoren je do 14. februara. Mladi pesnici mogu učestvovati samo s jednom pesmom na Čitaj više »

 

NAJGORI I NAJBOLjI FILMOVI SVIH VREMENA (TRENUTNO) SU….

Posetioci stranice Ranker odlučuju trenutno, glasanjem, koji je film najgori svih vremena. Za sada vodi film „Gigli“ sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom u glavnim ulogama. Odmah iza njega je film „Sumrak“, prvi deo Sumrak sage. Inače sva tri filma ove sage se izuzetno visoko kotiraju.  Na trećem mestu je film „Batman i Robin“ iz 1997. godine s Džordžom Klunijem i Arnoldom Švarcenegerom. Na četvrtom je „Glitter“ sa MArajom Keri, a na petom film „Bojno polje – Zemlja“ sa Džonom Travoltom.  Evo još nekoliko zanimljivih naslova:

„Žena mačka“ – šesta pozicija

„Džastin Biber – nikad ne reci nikad“ – mesto broj deset.

I vi možete glasati za neki od filmova sa liste OVDE.

Što se najboljih tiče, tu je trenutno neprikosnoven prvi deo trilogije „Kum“ Frensisa Forda Kopole, sa Marlon Brandom i Al Paćinom u glavnim ulogama. Drugo mesto pripada film „Bekstvo iz Šošenka“, koji je, da podsetimo doživeo fijasko na bioskopskim blagajnama kada se pojavio. Treća pozicija pripada remek delu Kventina Tarantina, „Petparačke priče“, a među 20 najboljih nalaze se još i „RAtovi zvezda – Nova nada“ i „Imperija uzvraća udarac“, „Betmen – Mračni vitez“, „Šindlerova lista“, „Matriks“, „Borilački klub“ koji je takođe propao u bioskopima kada se pojavio. Ti je i prvi deo prile o Indijana Džonsu, „Otimači izgubljenog kovčega“, „KAd Jaganjci utihnu“,  „Povratak u budućnost“ i „Gospodar prstenova – povratak kralja“. Pogledajte celu listu i glasajte OVDE!