DEO TOLSTOJEVE I HOPOVSKE BEZ GREJANjA

DEO TOLSTOJEVE I HOPOVSKE BEZ GREJANjA

Iz „Novosadske toplane“ obaveštavaju da danas, od 12.00 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Tolstojevoj ulici 62, nema grejanja u sledećim ulicama: Tolstojeva 21-57, 32-64; Hopovska 4. Normalizacija se očekuje Čitaj više »

U GRADU SE OSEĆA MIRIS DIMA. NIKO, PA NI VATROGASCI NE MOGU DA LOCIRAJU ODAKLE DOLAZI

U GRADU SE OSEĆA MIRIS DIMA. NIKO, PA NI VATROGASCI NE MOGU DA LOCIRAJU ODAKLE DOLAZI

Na veći deo Novog Sada spustio se dim, ali za sada se ne zna odakle dolazi. U novosadskoj vatrogasnoj brigadi za radio Novi Sad rečeno je da nisu dobili dojave o požaru, Čitaj više »

VEČERAS U SVILARI „GRADIĆ“

VEČERAS U SVILARI „GRADIĆ“

Dokumentarni film „Gradić“ biće prikazan večeras u Kulturnom centru Svilara. Film je snimio Zavod za zaštitu spomenika kulture Novog Sada je, u saradnji sa „Zanatskom filmskom zajednicom“, a uz sufinansiranje Fondacije Novi Čitaj više »

ŠTA NAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNjEM STERIJINOM POZORJU

ŠTA NAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNjEM STERIJINOM POZORJU

Sterijino pozorje, 64. po redu, održaće se od 26. maja do 3. juna pod sloganom „Pobuna – ženski rod“. Na njemu će izvedeno osam predstava u konkurenciji za nagrade i tri predstave Čitaj više »

U NEDELjU NOVOSADSKI POLUMARATON

U NEDELjU NOVOSADSKI POLUMARATON

Novosadski polumaraton, 26. po redu, održaće se u nedelju, 24. marta, a start je na Trgu slobode. Trčaće se polumaraton od 21,097 km, štafetni polumaraton i trka zadovoljstva od 6 km. Takođe, biće organizovano Čitaj više »

 

NAJGORI I NAJBOLjI FILMOVI SVIH VREMENA (TRENUTNO) SU….

Posetioci stranice Ranker odlučuju trenutno, glasanjem, koji je film najgori svih vremena. Za sada vodi film „Gigli“ sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom u glavnim ulogama. Odmah iza njega je film „Sumrak“, prvi deo Sumrak sage. Inače sva tri filma ove sage se izuzetno visoko kotiraju.  Na trećem mestu je film „Batman i Robin“ iz 1997. godine s Džordžom Klunijem i Arnoldom Švarcenegerom. Na četvrtom je „Glitter“ sa MArajom Keri, a na petom film „Bojno polje – Zemlja“ sa Džonom Travoltom.  Evo još nekoliko zanimljivih naslova:

„Žena mačka“ – šesta pozicija

„Džastin Biber – nikad ne reci nikad“ – mesto broj deset.

I vi možete glasati za neki od filmova sa liste OVDE.

Što se najboljih tiče, tu je trenutno neprikosnoven prvi deo trilogije „Kum“ Frensisa Forda Kopole, sa Marlon Brandom i Al Paćinom u glavnim ulogama. Drugo mesto pripada film „Bekstvo iz Šošenka“, koji je, da podsetimo doživeo fijasko na bioskopskim blagajnama kada se pojavio. Treća pozicija pripada remek delu Kventina Tarantina, „Petparačke priče“, a među 20 najboljih nalaze se još i „RAtovi zvezda – Nova nada“ i „Imperija uzvraća udarac“, „Betmen – Mračni vitez“, „Šindlerova lista“, „Matriks“, „Borilački klub“ koji je takođe propao u bioskopima kada se pojavio. Ti je i prvi deo prile o Indijana Džonsu, „Otimači izgubljenog kovčega“, „KAd Jaganjci utihnu“,  „Povratak u budućnost“ i „Gospodar prstenova – povratak kralja“. Pogledajte celu listu i glasajte OVDE!