RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

RADNICI ZA KAZNU PUZALI PO ULICI (video)

Na internetu se pojavio skandalozan snimak kineskih radnika koji su morali da puze na prometnoj ulici i to za kaznu jer nisu ispunili zadate poslovne ciljeve. Radnici, mahom žene, puzali su za Čitaj više »

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

NAGRADA ZA FILM „ZELENA KNjIGA“

Film „Zelena knjiga“ (Green Book) dobio je glavnu nagradu na noćašnjoj dodeli nagrada Američkog udruženja producenata, i pobedio favorite kao što su „Roma“, „Zvezda je rođena“ i „Crni panter“. Deset filmova bilo Čitaj više »

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

MAŠA I MEDVED U GINISOVOJ KNjIZI REKORDA

Epizoda ruskog crtanog filma „Maša i medved“ pod nazivom „Maša i kaša“ ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najgledaniji animirani film na Jutjubu. Ta epizoda zabeležila je više od 3,4 milijarde Čitaj više »

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

HRANA KOJA ĆE SPASITI SVET

Komisija sastavljena od međunarodnih eksperata „otkrila“ je kako da spasi planetu, ljudske živote i da nahrani milijarde gladnih. Britanski Gardijanpiše da će nov način ishrane otkloniti opasnost od ekološke katastrofe do koje bi došlo Čitaj više »

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

KONKURS ZA NAJLEPŠU DEČIJU LjUBAVNU PESMU

Konkurs za najlepšu dečiju ljubavnu pesmu „Ljubav (ni)je samo reč…” koji je raspisao Kulturni centar „Mladost” iz Futoga, otvoren je do 14. februara. Mladi pesnici mogu učestvovati samo s jednom pesmom na Čitaj više »

 

NAJBOLjI I NAJGORI FILMOVI 2018. GODINE (TRENUTNO) SU:

U toku je glasanje na Rankeru za najgori film ove godine. Na listi je dosta filmova koji kod nas nikada nisu prikazivani, ali evo najzanimljivijih naslova i njohovih pozzicija na listi:

Ubedljivo prvo mesto, reklo bi se potpuno zasluženo zauzima treći i (hvala Bogu) poslednji deo filma „Pedest nijansi – oslobođeni“. Na drugom mestu je bajka sa Oprom Vinfri u Dizni produkciji „Winkle in time“, a treću poziciju zauzima horor ostvarenje „Slendermen“. POgledajte kakva je celokupna lista, amožete i glasati za neki od filmova koji vam se nsu dopali ako odete OVDE.

Što se najboljih filmova u ovoj godini tiče, trenutno je na prvoj poziciji horor ostvarenje „Tiho mesto“. Drugo mesto je rezervisano za film „Osvetnici – beskrajni rat“, a treće za film „Zvezda je rođena“. Među 20 najboljih nalaze se između ostalih i: horor „Nasleđe“, poslednji deo „Nemoguće misije“, „Prvi čovek na mesecu“, „Dedpul 2“, „Crni PAnter“, Boemska raposdija“. Pogledajte celu listu i glasajte OVDE.