IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA UGAO BULEVARA EVROPE I OLGE PETROV

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA UGAO BULEVARA EVROPE I OLGE PETROV

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u sredu, 20. februara 2019. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat na uglu Bulevara Evrope i Ulice Olge Petrov. Zbog pomenutih Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE BULEVAR EVROPE

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE BULEVAR EVROPE

Danas, 19. februara 2019. godine, od 10 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži na Bulevaru Evrope 32, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Bulevar Evrope; Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE

Danas, 19. februara 2019. godine, od 12.00 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Đorđa Nikšića Johana 1, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Čitaj više »

DEO NOVOG NASELjA I SATELITA BEZ GRAJANjA ZBOG HAVARIJE

DEO NOVOG NASELjA I SATELITA BEZ GRAJANjA ZBOG HAVARIJE

Danas, od 11.00 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Momčilovića 4, nema grejanja u sledećim ulicama: Mileve Marić; Stanoja Stanojevića; Momčila Tapavice; Bulevar kneza Miloša; Bulevar Jovana Dučića Čitaj više »

„TARTIF“ – PREMIJERNO U UTORAK U SNP-u

„TARTIF“ – PREMIJERNO U UTORAK U SNP-u

Nakon uspešno izvedene premijere u Narodnom pozorištu Sombor, poznati Molijerov komad „Tartif“, u režiji Igora Vuka Torbice biće premijerno izveden u utorak, 19. februara, na sceni „Pera Dobrinović“ u Srpskom narodnom pozorištu. Čitaj više »

 

SULUDI RAZLOZI ZA RAZVOD BRAKA (ILI IPAK NISU)

ŽENA JE PREVIŠE RUŽNA: Jian Feng je čovek iz Kine koji se nije samo razveo od svoje žene, već ju je takođe tužio pred sudom zato što je ružna! Šokantno, ali je pored razvoda dobio i 120.000 dolara odštete! Kada se oženio sa njegovom prelepom ženom nekoliko godina ranije, nije bio svestan da je njena lepota poboljšana plastičnom hirurgijom. Kada su dobili prvo dete, Feng je bio zapanjen. Rekao je kako je njegova ćerkica bila toliko ružna da je ostao bez reči. Potom je saznao za plastični zahvat od oko 100.000 dolara kom se podvrgla njegova žena pre nego što ju je upoznao. Osnova za njegovu tužbu je bilo to što se oženio sa njome usled lažnih pretpostavki.

PREVARILA GA JE, PRE 50 GODINA: U slučaju u kome se razveo jedan od najstarijih parova, 90 godina star Antonio se razveo od svoje žene sa kojom je bio u braku čak 77 godina. On je nekako saznao da ga je Rosa prevarila. Naravno, sasvim validan razlog za razvod, čak pored toga što se afera desila tokom 40-ih godina prošlog veka!

 

UBILA JE SVOG MUŽA, U VIDEO IGRICI: Japanci definitivno vole svoje tehničke igračke iako moramo reći da neke od njih ipak uzimaju isuviše ozbiljno. Par koji je voleo da igra kompjuterske igrice se rastao kada je žena rešila da ubije svog supruga. Ovo zvuči kao ozbiljan zločin, ali u stvarnosti. Naime, žena je ubila samo kompjuterskog lika svog supruga u jednoj igrici tako što se koristila ilegalnim softverom kako bi hakovala njegov nalog za igranje igre. Kako bi to bez sumnje svaka odrasla osoba učinila, suprug je kontaktirao policiju i prijavio zločin svoje žene. Na opšte čuđenje, ispada da je u Japanu ovo njeno delo zapravo pravi-pravcati zločin i sada je suočena sa potencijalnih 5 godina zatvora ili 5.000 dolara kazne!

OPSEDNUTOST ČISTOĆOM: žena iz Nemačke je stavila tačku na svoj 15 godina dug brak pošto je odlučila da više ne može da trpi suprugovu opsesivnu čistoću. Muškarac je navodno provodio veći deo vremena u kući čisteći stvari i premeštajući nameštaj. Kap koja je prelila čašu je bila kada je srušio unutrašnji zid u njihovom domu i ponovo ga sazidao samo zato što je bio prljav.

 

VIDEO JE SVOJU SUPRUGU POSLE 30 GODINA: Muškarac iz Saudijske Arabije je bio oženjen 30 godina i nikada nije video svojim očima lice svoje neveste. Vodeći se strogim religioznim pravilima, žena nikada nije viđena od strane bilo koga bez tradicionalne burke koja joj je pokrivala glavu u celini. Jedne noći dok mu je žena spavala, muževa znatiželja je konačno nadvladala i odlučio je da zaviri ispod vela kako bi video lice svoje žene. Njegova žena se odmah probudila i bila je užasno kivna na svog muža. Toliko ljuta, da je zapravo zatražila i dobila razvod.

REKLA MI JE PTIČICA: žena iz Kine je postala vrlo sumnjičava po pitanju aktivnosti svog muža pošto je njihov ljubimac, jedna vrsta čvorka, počeo da ponavlja neke novonaučene reči. Među rečima su se našle „razvod,“ „volim te,“ i „strpljenje.“  Žena je posumnjala da je ptica naučila nove reči zahvaljujući tajnim telefonskim razgovorima njenog muža sa svojom ljubavnicom. Žena je podnela zahtev za razvod i nadala se da će ptica biti svedok protiv njenog muža, ali ptici nije dozvoljeno da „svedoči.“