U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

Mladić iz Hongkonga uhapšen je u siromašnom kvartu tog grada zbog sumnje da je bacao novac sa zgrade, čime je izazvao haos na okolnim ulicama. Policija sumnjiči Vong Čing Kita da je Čitaj više »

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

U želji da održe živim sećanje na Elvisa Prislija, koji je od 1958. do 1960. godine kao vojnik američke vojske boravio u nemačkom Fridbergu, gradske vlasti su odlučili da mu posveti tri Čitaj više »

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

Kalendar sa fotografijama ruskog predsednika Vladimira Putina prestigao je po prodaji u Japanu kalendare na kojima su likovi domaćih zvezdi. Lanac prodavnica Loft, sa ekskluzivnim pravom na prodaju kalendara za 2019. sa Čitaj više »

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

Zakon o javnom redu i miru koji je na snazi od marta ove godine predviđa kazne od 50.000 do 100.000 dinara za one koji paljenjem i bacanjem petardi i druge pirotehnike remete Čitaj više »

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

Deda Mraz i ove godine Srbijom putuje vozom, a u organizaciji srpskih železnica. Razlog za to je veliko interesovanje kako dece, tako i roditelja. I ovog decembra organizuju prednovogodišnje vožnje sa Deda Čitaj više »

 

PEKARA KOJA PODSTIČE NATALITET

Jedna pekara iz zemuna pronašla je način da se bori za povećanje nataliteta i ujedno ukaže poštovanje prema budućim majkama. Naime, u ovoj pekari već godinama u nazad trednice mogu kupiti pitu krompirušu za samo jedan dinar. Reklama na ulazu u pekaru obaveštava da je u pitanju pita napravljena sa Ivanjičkim krompirom. Koliko je ovo uticalo na povećanje nataliteta u komšiluku, nije poznato, ali gest je više nego lep i mogle bi da ga prmenjuju i pekare u Novom Sadu.

Ova pekara je nedavno otišla i korak dalje, te je obavestila sve koji prođu zemunskom ulicom 22. oktobar da nastavljaju da brinu o natalitetu i to tako  što svaki radnik ove pekare koji dobije dete dobije 100 hiljada dinara. Na kraju ove informacije koja se takođe nalazi na ulazu u pekaru ispod njenog naziva stoji i sitnim slovima ispisano: „pomozite i vi“. Eto ideje. U redu je što nije vaša, dobra je i vredi je iskopirati. IMaćete dobar marketing i uradićete pravu stvar. Naziv ove pekare u zemunu je „Ekilirp“, što kada se pročita unatraške glasi „Prilike“. I zato, ako se nađete u Zemunu, iskoristite priliku i svratite u ovu pekaru.