LIMAN 3 I 4, SPENS I STADION KARAĐORĐE DO VEČERAS BEZ TOPLE VODE

LIMAN 3 I 4, SPENS I STADION KARAĐORĐE DO VEČERAS BEZ TOPLE VODE

Iz „Novosadske toplane“ obaveštavaju da je danas (21.09. 2018.), od 13.00 časova, zbog radova na vrelovodu, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na području Limana III Čitaj više »

UMETNICI IZ DORTMUNDA PONOVO U NOVOM SADU

UMETNICI IZ DORTMUNDA PONOVO U NOVOM SADU

Novi Sad i Dortmund su gradovi pobratimi od 1981. godine, što je vremenom dovelo i do uspešne saradnje na planu kulture. Tako će se dortmundski umetnici predstavitie Novosađaniima od ponedeljka u Kulturnom Čitaj više »

KALEIDOSKOP KULTURE SE PRIVODI KRAJU, ALI DOGAĐAJA IMA NA PRETEK

KALEIDOSKOP KULTURE SE PRIVODI KRAJU, ALI DOGAĐAJA IMA NA PRETEK

Kao novosadsko delo kulture zajedništva, Kaleidoskop je tokom protekle četiri nedelje predstavio jedinstvenu sliku različitosti i raznolikosti Novog Sada, te će Novosađani i u nedelji pred nama imati priliku da isprate najrazličitije Čitaj više »

ŠTA JE TO PROJEKAT „UKRŠTANjE“

ŠTA JE TO PROJEKAT „UKRŠTANjE“

Inovativan projekat „Ukrštanje”, podržan od Fondacije „Novi Sad 2021” u okviru javnog konkursa „Publika u fokusu”, okupio je tri institucije: Zavod za kulturu vojvođanskih Slovaka, ŠOSO „Milan Petrović” i Udruženje građana „Otvoreni Čitaj više »

VITEŠKI SABOR NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

VITEŠKI SABOR NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

Ako spadate u one koji vole da čitaju, ili gledaju sve što je vezano za srednji vek, ili se čak ljubitelj epske fantastike, ovog vikenda pruža vam se prilika da zakoračite malo Čitaj više »

 

RTI FM PONOVO NAGRAĐEN ZA RADIO REKLAMU – BRONZANI VRABAC ZA NAŠ TAKSI

Sedma dodela godišnje nagrade V(RAB)AC 2018 za najbolje radijske džinglove i reklame upriličena je u 88 Rooms hotelu u Beogradu. V(RAB)AC je jedina nagrada ove vrste koja se dodelju u zemlji, a pre sedam godina priznanje je ustanovilo Udruženje radio-stanica RAB Srbija. 

– Istraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su radijske reklame danas slušaocima interesantne i oni vole da ih čuju. Radio je, za razliku od televizije, uspeo da u svoj program uklopi reklame, naročito one pevane, a udruženje RAB Srbija je svakako doprinelo tome. Težimo da svaka radio-stanica u zemlji bude što bolja jer će radio-industrija tada biti jača. Zalažemo se za znanje i uspeh, pa se tako radujemo svakoj osvojenoj nagradi V(RAB)AC – izjavila je predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.  

       

Ovogodišnji stručni žiri je bio u sastavu: Nataša Mihajlović (The Frajle), Sanja Kovačević (Group Account Director, Luna TBWA) i Đorđe Milutinović (Štark Arena).

– Zajedno smo u ovom takmičenju odlučivali o najboljim džinglovima i reklama, a svi oni su bili divni za slušanje. Puno inovativnosti, kreativnosti i visok kvalitet obrade zvuka. Bilo nam je teško ocenjivati ih – izjavio je predsednik ovogodišnjeg žirija Đorđe Milutinović (Štark Arena). 

 

U konkurenciji najboljih ID džinglova nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI radio (Beograd),

– Srebrni V(RAB)AC – Radio Bela Crkva (Bela Crkva),

– Bronzani V(RAB)AC – IN radio (Niš) 

 

U konkurenciji najboljih pevanih džinglova nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI radio (Beograd),

– Srebrni V(RAB)AC – Tempo NAXi radio (Zaječar),

– Bronzani V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) 

 

U konkureniciji radio-reklama do 20 sekundi nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu „Fitofert“,

– Srebrni V(RAB)AC – Luna TBWA(Beograd) za reklamu „Pravi ukus Big Mek-a”,

– Bronzani V(RAB)AC – RTI FM (Novi Sad) za reklamu „Naš taksi sedmi nivo kvaliteta”

 

U konkurenciji radio-reklama do 40 sekundi nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu “Cakes byMirjana”,

– Srebrni V(RAB)AC – Luna TBWA (Beograd) za reklamu „Nikšićko pivo“,

– Bronzani V(RAB)AC – Communis DDB (Beograd) za reklamu „Imlek“ 

 

RTI FM je i ove godine osvojio priznanje za jednu od reklama iz svoje produkcije. Ovoga puta to je bio bronzani Vrabac za reklamu „Naš taksi – sedmi nivo kvaliteta“. Zanimljivo je da smo pre dve godine dobili zlatnog Vrapca za reklamu koju smo radili za istog klijenta. Prošle godine nismo dobili ni jedno priznanje, jer, sticajem okolnosti, nismo ni učestvovali na takmičenju. Nagrađenu reklamu možete čuti putem ovog linka: