SULUDI RAZLOZI ZA RAZVOD BRAKA (ILI IPAK NISU)

SULUDI RAZLOZI ZA RAZVOD BRAKA (ILI IPAK NISU)

ŽENA JE PREVIŠE RUŽNA: Jian Feng je čovek iz Kine koji se nije samo razveo od svoje žene, već ju je takođe tužio pred sudom zato što je ružna! Šokantno, ali je pored razvoda Čitaj više »

U ITALIJANSKOM RESTORANU PRIPREMAJU PRŽENI VAZDUH (video)

U ITALIJANSKOM RESTORANU PRIPREMAJU PRŽENI VAZDUH (video)

Italijanski restoran „Feva“ koji se nalazi u gradiću Kastelfranko Vento, blizu Venecije nudi svojim gostima neviđeno kulinarsko jelo – „prženi vazduh“. Restoran inače poseduje Mišelinovu zvezdu, najveće kulinarsko priznanje na svetu.  Nikola Čitaj više »

JAPANSKI MINISTAR ZA SAJBER BEZBEDNOST NE ZNA NIŠTA O KOMPJUTERIMA

JAPANSKI MINISTAR ZA SAJBER BEZBEDNOST NE ZNA NIŠTA O KOMPJUTERIMA

Poznato je da političatri vrlo često ne znaju gotovo ništa o poslu koji dobiju da rade i svma bude čudno otkud oni baš tu. Evo japanskog primera. Njihov ministar za sajber bezbednost Čitaj više »

POJEDI PICU I DOBIĆEŠ 500 EVRA

POJEDI PICU I DOBIĆEŠ 500 EVRA

Ako volite pice sigurno ste ubeđeni da možete pojesti i onu najveću. To najverovatnije nije tačno, a dokaz je jedna picerija iz Dablina koja svojim gostima nudi šansu da uživaju u omiljenoj Čitaj više »

DANAS PREMIJERA EDUKATIVNE PREDSTAVE „PISMA SLOBODI“

DANAS PREMIJERA EDUKATIVNE PREDSTAVE „PISMA SLOBODI“

“Pisma slobodi” po motivima dramskog dela Đorđa Pisareva, u režiji Ivane Kanošev, večeras u 19 sati biće premijerno izvedena u Kulturnom centru Novog Sada. Predstava je rađena povodom obeležavanja stogodišnjice prisajedinjenja Vojvodine Čitaj više »

 

RTI FM PONOVO NAGRAĐEN ZA RADIO REKLAMU – BRONZANI VRABAC ZA NAŠ TAKSI

Sedma dodela godišnje nagrade V(RAB)AC 2018 za najbolje radijske džinglove i reklame upriličena je u 88 Rooms hotelu u Beogradu. V(RAB)AC je jedina nagrada ove vrste koja se dodelju u zemlji, a pre sedam godina priznanje je ustanovilo Udruženje radio-stanica RAB Srbija. 

– Istraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su radijske reklame danas slušaocima interesantne i oni vole da ih čuju. Radio je, za razliku od televizije, uspeo da u svoj program uklopi reklame, naročito one pevane, a udruženje RAB Srbija je svakako doprinelo tome. Težimo da svaka radio-stanica u zemlji bude što bolja jer će radio-industrija tada biti jača. Zalažemo se za znanje i uspeh, pa se tako radujemo svakoj osvojenoj nagradi V(RAB)AC – izjavila je predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.  

       

Ovogodišnji stručni žiri je bio u sastavu: Nataša Mihajlović (The Frajle), Sanja Kovačević (Group Account Director, Luna TBWA) i Đorđe Milutinović (Štark Arena).

– Zajedno smo u ovom takmičenju odlučivali o najboljim džinglovima i reklama, a svi oni su bili divni za slušanje. Puno inovativnosti, kreativnosti i visok kvalitet obrade zvuka. Bilo nam je teško ocenjivati ih – izjavio je predsednik ovogodišnjeg žirija Đorđe Milutinović (Štark Arena). 

 

U konkurenciji najboljih ID džinglova nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI radio (Beograd),

– Srebrni V(RAB)AC – Radio Bela Crkva (Bela Crkva),

– Bronzani V(RAB)AC – IN radio (Niš) 

 

U konkurenciji najboljih pevanih džinglova nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI radio (Beograd),

– Srebrni V(RAB)AC – Tempo NAXi radio (Zaječar),

– Bronzani V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) 

 

U konkureniciji radio-reklama do 20 sekundi nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu „Fitofert“,

– Srebrni V(RAB)AC – Luna TBWA(Beograd) za reklamu „Pravi ukus Big Mek-a”,

– Bronzani V(RAB)AC – RTI FM (Novi Sad) za reklamu „Naš taksi sedmi nivo kvaliteta”

 

U konkurenciji radio-reklama do 40 sekundi nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu “Cakes byMirjana”,

– Srebrni V(RAB)AC – Luna TBWA (Beograd) za reklamu „Nikšićko pivo“,

– Bronzani V(RAB)AC – Communis DDB (Beograd) za reklamu „Imlek“ 

 

RTI FM je i ove godine osvojio priznanje za jednu od reklama iz svoje produkcije. Ovoga puta to je bio bronzani Vrabac za reklamu „Naš taksi – sedmi nivo kvaliteta“. Zanimljivo je da smo pre dve godine dobili zlatnog Vrapca za reklamu koju smo radili za istog klijenta. Prošle godine nismo dobili ni jedno priznanje, jer, sticajem okolnosti, nismo ni učestvovali na takmičenju. Nagrađenu reklamu možete čuti putem ovog linka: