DEO TOLSTOJEVE I HOPOVSKE BEZ GREJANjA

DEO TOLSTOJEVE I HOPOVSKE BEZ GREJANjA

Iz „Novosadske toplane“ obaveštavaju da danas, od 12.00 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Tolstojevoj ulici 62, nema grejanja u sledećim ulicama: Tolstojeva 21-57, 32-64; Hopovska 4. Normalizacija se očekuje Čitaj više »

U GRADU SE OSEĆA MIRIS DIMA. NIKO, PA NI VATROGASCI NE MOGU DA LOCIRAJU ODAKLE DOLAZI

U GRADU SE OSEĆA MIRIS DIMA. NIKO, PA NI VATROGASCI NE MOGU DA LOCIRAJU ODAKLE DOLAZI

Na veći deo Novog Sada spustio se dim, ali za sada se ne zna odakle dolazi. U novosadskoj vatrogasnoj brigadi za radio Novi Sad rečeno je da nisu dobili dojave o požaru, Čitaj više »

VEČERAS U SVILARI „GRADIĆ“

VEČERAS U SVILARI „GRADIĆ“

Dokumentarni film „Gradić“ biće prikazan večeras u Kulturnom centru Svilara. Film je snimio Zavod za zaštitu spomenika kulture Novog Sada je, u saradnji sa „Zanatskom filmskom zajednicom“, a uz sufinansiranje Fondacije Novi Čitaj više »

ŠTA NAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNjEM STERIJINOM POZORJU

ŠTA NAS OČEKUJE NA OVOGODIŠNjEM STERIJINOM POZORJU

Sterijino pozorje, 64. po redu, održaće se od 26. maja do 3. juna pod sloganom „Pobuna – ženski rod“. Na njemu će izvedeno osam predstava u konkurenciji za nagrade i tri predstave Čitaj više »

U NEDELjU NOVOSADSKI POLUMARATON

U NEDELjU NOVOSADSKI POLUMARATON

Novosadski polumaraton, 26. po redu, održaće se u nedelju, 24. marta, a start je na Trgu slobode. Trčaće se polumaraton od 21,097 km, štafetni polumaraton i trka zadovoljstva od 6 km. Takođe, biće organizovano Čitaj više »

 

RTI FM PONOVO NAGRAĐEN ZA RADIO REKLAMU – BRONZANI VRABAC ZA NAŠ TAKSI

Sedma dodela godišnje nagrade V(RAB)AC 2018 za najbolje radijske džinglove i reklame upriličena je u 88 Rooms hotelu u Beogradu. V(RAB)AC je jedina nagrada ove vrste koja se dodelju u zemlji, a pre sedam godina priznanje je ustanovilo Udruženje radio-stanica RAB Srbija. 

– Istraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su radijske reklame danas slušaocima interesantne i oni vole da ih čuju. Radio je, za razliku od televizije, uspeo da u svoj program uklopi reklame, naročito one pevane, a udruženje RAB Srbija je svakako doprinelo tome. Težimo da svaka radio-stanica u zemlji bude što bolja jer će radio-industrija tada biti jača. Zalažemo se za znanje i uspeh, pa se tako radujemo svakoj osvojenoj nagradi V(RAB)AC – izjavila je predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.  

       

Ovogodišnji stručni žiri je bio u sastavu: Nataša Mihajlović (The Frajle), Sanja Kovačević (Group Account Director, Luna TBWA) i Đorđe Milutinović (Štark Arena).

– Zajedno smo u ovom takmičenju odlučivali o najboljim džinglovima i reklama, a svi oni su bili divni za slušanje. Puno inovativnosti, kreativnosti i visok kvalitet obrade zvuka. Bilo nam je teško ocenjivati ih – izjavio je predsednik ovogodišnjeg žirija Đorđe Milutinović (Štark Arena). 

 

U konkurenciji najboljih ID džinglova nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI radio (Beograd),

– Srebrni V(RAB)AC – Radio Bela Crkva (Bela Crkva),

– Bronzani V(RAB)AC – IN radio (Niš) 

 

U konkurenciji najboljih pevanih džinglova nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI radio (Beograd),

– Srebrni V(RAB)AC – Tempo NAXi radio (Zaječar),

– Bronzani V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) 

 

U konkureniciji radio-reklama do 20 sekundi nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu „Fitofert“,

– Srebrni V(RAB)AC – Luna TBWA(Beograd) za reklamu „Pravi ukus Big Mek-a”,

– Bronzani V(RAB)AC – RTI FM (Novi Sad) za reklamu „Naš taksi sedmi nivo kvaliteta”

 

U konkurenciji radio-reklama do 40 sekundi nagrade su osvojili:

– Zlatni V(RAB)AC – NAXI Banker radio (Niš) za reklamu “Cakes byMirjana”,

– Srebrni V(RAB)AC – Luna TBWA (Beograd) za reklamu „Nikšićko pivo“,

– Bronzani V(RAB)AC – Communis DDB (Beograd) za reklamu „Imlek“ 

 

RTI FM je i ove godine osvojio priznanje za jednu od reklama iz svoje produkcije. Ovoga puta to je bio bronzani Vrabac za reklamu „Naš taksi – sedmi nivo kvaliteta“. Zanimljivo je da smo pre dve godine dobili zlatnog Vrapca za reklamu koju smo radili za istog klijenta. Prošle godine nismo dobili ni jedno priznanje, jer, sticajem okolnosti, nismo ni učestvovali na takmičenju. Nagrađenu reklamu možete čuti putem ovog linka: