VENČALA SE ZA SAMU SEBE DA IZNEGNE KRITIKE ŠTO SE JOŠ NIJE UDALA

VENČALA SE ZA SAMU SEBE DA IZNEGNE KRITIKE ŠTO SE JOŠ NIJE UDALA

Studentkinja kojoj je bilo muka od pitanja kada će da se uda, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke. Lulu Džemina (32), studentkinja na Univerzitetu u Oksfordu iz Ugande, rešila je Čitaj više »

ŠTA SE DESI KADA VOJNI TEHNIČAR NA AERODROMU IMA LOŠ DAN

ŠTA SE DESI KADA VOJNI TEHNIČAR NA AERODROMU IMA LOŠ DAN

Vojni tehničar u belgijskoj vazduhoplovnoj bazi u Florensu imao je loš dan na poslu. Veoma loš dan! Dok je servisirao F-16S na pisti u belgijskoj bazi, vojni tehničar je greškom pritisnuo dugme Čitaj više »

ŠTA VAM SE MOŽE DOGODITI AKO OSTAVITE ALKOHOL

ŠTA VAM SE MOŽE DOGODITI AKO OSTAVITE ALKOHOL

„Biznis insajder“ nabrojao je nekoliko stvari koje se dogode organizmu kada se alkohol potpuno izbaci. Prvi oporavak osetiće vaša jetra, a posle mesec dana će biti kao nova. Vaš san će se Čitaj više »

OD KOGA DECA NASLEĐUJU INTELIGENCIJU?

OD KOGA DECA NASLEĐUJU INTELIGENCIJU?

Tema o kojoj svi roditelji vole da raspravljaju, kako ozbiljno, tako i u šali, jeste od koga su deca nasledila svoju inteligenciju. Ali zapravo postoji naučni razlog zbog kog deca nasleđuju svoju Čitaj više »

POSTOJI POSAO ŠEFICE MAČAKA

POSTOJI POSAO ŠEFICE MAČAKA

Pojavio se oglas za posao sledeće sadržine: „Traži se šefica mačaka. Lokacija: Zelenogradsk, Rusija. Dužnost: Brinuti se o sedamdesetak gradskih mačaka lutalica. Na oglas se javilo 80 ljudi. Poslodavac je Zelenogradsk, gradić u Čitaj više »

 

ZA VIKEND JE GROŽĐENBAL U SREMSKIM KARLOVCIMA

„Grožđebal” , ili „Karlovačka berba grožđa”,  tradicionalna manifestacija kojom se obeležava početak berbe grožđa će ove godine biti održana od petka do nedelje, odnosno od 7. do 9. septembra u Sremskim Karlovcima. Biće to prava prilika da se pazari sveže grožđe. šira i razne vrste vina, probaju domaći specijaliteti i uživa u muzici. Ljubitelji narodnog stvaralaštva će uživati u nastupima kulturno-umetničkih društava iz Sremskih Karlovaca, Šapca, Beočina, Pančeva i Bukovca, a ljubitelji elektronske muzike u nastupima različitih di-džejeva. Za mališane su pripremljene rimsko-keltske radionice, koje će se održavati od 15 do 19 časova sva tri dana manifestacije, a osim toga, klinci će moći da pogledaju i pozorišne predstave na glavnoj bini. U petak i subotu od 19 do 21.30 nastupiće tamburaški ansambl „Sava Vukosavljev”, sastavi „Zorule” i „Vilenjaci” ali i orkestar „Romansa”, koji će pokušati da dočaraju boemski duh starih Sremskih Karlovaca. Svečano otvaranje „Grožđebala” zakazano je za petak u 20.50 sati, nakon čega će na glavnoj bini nastupiti popularni pevač Sergej Ćetković. U subotu će od 21.30 čas pevati „Frajle”, dok je za nedelju od 21.15 zakazan koncert „Bajage i instruktora”. Osim njih, očekuju se i koncerti bendova „Drum’n’Zez” „Nijagara” i „Hercenšlus”. Kompletan program potražite na linku ispod.

„Карловачка берба грожђа 2018.“ – ПРОГРАМ