IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA UGAO BULEVARA EVROPE I OLGE PETROV

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA UGAO BULEVARA EVROPE I OLGE PETROV

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u sredu, 20. februara 2019. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat na uglu Bulevara Evrope i Ulice Olge Petrov. Zbog pomenutih Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE BULEVAR EVROPE

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE BULEVAR EVROPE

Danas, 19. februara 2019. godine, od 10 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži na Bulevaru Evrope 32, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Bulevar Evrope; Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA GREJANJE

Danas, 19. februara 2019. godine, od 12.00 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Đorđa Nikšića Johana 1, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Čitaj više »

DEO NOVOG NASELjA I SATELITA BEZ GRAJANjA ZBOG HAVARIJE

DEO NOVOG NASELjA I SATELITA BEZ GRAJANjA ZBOG HAVARIJE

Danas, od 11.00 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Momčilovića 4, nema grejanja u sledećim ulicama: Mileve Marić; Stanoja Stanojevića; Momčila Tapavice; Bulevar kneza Miloša; Bulevar Jovana Dučića Čitaj više »

„TARTIF“ – PREMIJERNO U UTORAK U SNP-u

„TARTIF“ – PREMIJERNO U UTORAK U SNP-u

Nakon uspešno izvedene premijere u Narodnom pozorištu Sombor, poznati Molijerov komad „Tartif“, u režiji Igora Vuka Torbice biće premijerno izveden u utorak, 19. februara, na sceni „Pera Dobrinović“ u Srpskom narodnom pozorištu. Čitaj više »

 

ZA VIKEND JE GROŽĐENBAL U SREMSKIM KARLOVCIMA

„Grožđebal” , ili „Karlovačka berba grožđa”,  tradicionalna manifestacija kojom se obeležava početak berbe grožđa će ove godine biti održana od petka do nedelje, odnosno od 7. do 9. septembra u Sremskim Karlovcima. Biće to prava prilika da se pazari sveže grožđe. šira i razne vrste vina, probaju domaći specijaliteti i uživa u muzici. Ljubitelji narodnog stvaralaštva će uživati u nastupima kulturno-umetničkih društava iz Sremskih Karlovaca, Šapca, Beočina, Pančeva i Bukovca, a ljubitelji elektronske muzike u nastupima različitih di-džejeva. Za mališane su pripremljene rimsko-keltske radionice, koje će se održavati od 15 do 19 časova sva tri dana manifestacije, a osim toga, klinci će moći da pogledaju i pozorišne predstave na glavnoj bini. U petak i subotu od 19 do 21.30 nastupiće tamburaški ansambl „Sava Vukosavljev”, sastavi „Zorule” i „Vilenjaci” ali i orkestar „Romansa”, koji će pokušati da dočaraju boemski duh starih Sremskih Karlovaca. Svečano otvaranje „Grožđebala” zakazano je za petak u 20.50 sati, nakon čega će na glavnoj bini nastupiti popularni pevač Sergej Ćetković. U subotu će od 21.30 čas pevati „Frajle”, dok je za nedelju od 21.15 zakazan koncert „Bajage i instruktora”. Osim njih, očekuju se i koncerti bendova „Drum’n’Zez” „Nijagara” i „Hercenšlus”. Kompletan program potražite na linku ispod.

„Карловачка берба грожђа 2018.“ – ПРОГРАМ