TOPLANA KREĆE SA OČITAVANjEM ZA FEBRUAR

TOPLANA KREĆE SA OČITAVANjEM ZA FEBRUAR

Radnici Javnog komunalnog preduzeća„Novosadska toplana“Novi Sad, počev od ponedeljka, 18.februara 2019. godine, očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec februar tekuće godine. Čitaj više »

RADNO VREME SLUŽBE REKLAMACIJA NOVOSADSKE TOPLANE ZA PRAZNIKE

RADNO VREME SLUŽBE REKLAMACIJA NOVOSADSKE TOPLANE ZA PRAZNIKE

Obaveštavamo korisnike usluga Novosadske toplane da, za vreme praznika,  primedbe na kvalitet grejanja i tople potrošne vode mogu uputiti pozivanjem brojeva telefona 420-853, 423-712 i 0800-100-021, od 6 do 22 časa. U Čitaj više »

KINEZI TVRDE – NIJE BILO SLETANjA NA MESEC

KINEZI TVRDE – NIJE BILO SLETANjA NA MESEC

Vodeći fukcioneri kineskog svemirskog programa prošle nedelje su izrazili skepticizam da su američki astronauti ikada sleteli odnosno bili na Mesecu. Više od 2.000 visokih fukncionera Komunističke partije Kine potpisalo je prošle sedmice Čitaj više »

„OTKRIVEN“ SVEMIRSKI BROD NA MESECU. VERUJE SE DA JE U FUNKCIJI

„OTKRIVEN“ SVEMIRSKI BROD NA MESECU. VERUJE SE DA JE U FUNKCIJI

Sudeći po slikama navodni NLO koji je u „funkciji tj radi“ uočen je na površini našeg satelita Meseca u jednom od krateta?! Zaverenici teorije o vanzemaljcima i NLO-ima se nadaju da bi Čitaj više »

U SUSRET OSKARU – NEKE NAGRADE ĆE BITI URUČENE DOK TRAJU REKLAME

U SUSRET OSKARU – NEKE NAGRADE ĆE BITI URUČENE DOK TRAJU REKLAME

Američka Akademija filmskih umetnosti i nauka saopštila je da će četiri nagrade Oskara ove godine biti dodeljene dok se u televizijskom prenosu uživo budu emitovale reklame. Ta odluka je doneta u cilju Čitaj više »

 

U NEDELjU POČINjE NOVOSADSKO DEČIJE LETO

Novosadsko „Big dečje leto”, osmo po redu, počinje u nedelju, 24. juna, i trajaće do 31. avgusta. Manifestacija će biti održana na više lokacija u gradu, a deca uzrasta od 3 do 14 godina imaće priliku da prisustvuju i učestvuju u više od 270 programa. Ulaz na gotovo sve događaje biće besplatan. Svečano otvaranje je u nedelju od 18 časova u prizemlju tržnog centra „Big”. Tada će publika prisustvovati programu za decu i roditelje koji će prirediti članice plesnog kluba „Partizan 2”, hor „Do-re-mi”, deca glumci, pevači iz „Kulturnog skloništa” i novosadski kapueristi, nakon čega će biti održan Bazar kreativnih radionica. Već od ponedeljka (25. jun) najmlađe sugrađane očekuje 70 dana različitih predstava, performansa, filmskih projekcija, naučnih i jezičkih radionica, kao i umetničkih i sportskih. Osim toga, mališani će se upoznati s Robotiksom, kada će saznati gde su i kada nastale lego kockice, a imaće i priliku da treniraju na rolerima s trenerima iz Hokej kluba „NS Stars”, da se upoznaju s običajima i narodnim nošnjama u Montesori centru „Suncokreti” i da prave glinene skulpture u Poklon-zbirci Rajka Mamuzića. U tržnom centru „Big” svakog utorka i četvrtka tokom juna i jula od 18 do 20 časova biće održavan program za decu. Ove godine prvi put Dečji kulturni centar i Novo kulturno naselje zajednički će organizovati predstave, performanse i kreativno-edukativne programe svake subote tokom avgusta da bi i deca iz drugih delova grada lakše mogla da učestvuju.