MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

U petak, 20. jula 2018. godine u 19.00 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, biće održano stručno tumačenje izložbe Majska skupština 1848. – 170 godina kasnije, koja je predstavljena u Čitaj više »

PREKID  ISPORUKE  TOPLE POTROŠNE VODE

PREKID ISPORUKE TOPLE POTROŠNE VODE

U petak, 20. jula 2018. godine, od 8.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Momčila Tapavice, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte: Momčila Tapavice Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi na Bulevaru Cara Lazara i Fruškogorske ulice, od srede, 18. jula 2018. godine, prema Rešenju Gradske uprave Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas,17. jula 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Momčila Tapavice. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA U ULICI MILEVE MARIĆ

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA U ULICI MILEVE MARIĆ

U utorak, 17.jula 2018. godine, od 7.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Mileve Marić, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće objekte:   Mileve Čitaj više »

 

U NEDELjU POČINjE NOVOSADSKO DEČIJE LETO

Novosadsko „Big dečje leto”, osmo po redu, počinje u nedelju, 24. juna, i trajaće do 31. avgusta. Manifestacija će biti održana na više lokacija u gradu, a deca uzrasta od 3 do 14 godina imaće priliku da prisustvuju i učestvuju u više od 270 programa. Ulaz na gotovo sve događaje biće besplatan. Svečano otvaranje je u nedelju od 18 časova u prizemlju tržnog centra „Big”. Tada će publika prisustvovati programu za decu i roditelje koji će prirediti članice plesnog kluba „Partizan 2”, hor „Do-re-mi”, deca glumci, pevači iz „Kulturnog skloništa” i novosadski kapueristi, nakon čega će biti održan Bazar kreativnih radionica. Već od ponedeljka (25. jun) najmlađe sugrađane očekuje 70 dana različitih predstava, performansa, filmskih projekcija, naučnih i jezičkih radionica, kao i umetničkih i sportskih. Osim toga, mališani će se upoznati s Robotiksom, kada će saznati gde su i kada nastale lego kockice, a imaće i priliku da treniraju na rolerima s trenerima iz Hokej kluba „NS Stars”, da se upoznaju s običajima i narodnim nošnjama u Montesori centru „Suncokreti” i da prave glinene skulpture u Poklon-zbirci Rajka Mamuzića. U tržnom centru „Big” svakog utorka i četvrtka tokom juna i jula od 18 do 20 časova biće održavan program za decu. Ove godine prvi put Dečji kulturni centar i Novo kulturno naselje zajednički će organizovati predstave, performanse i kreativno-edukativne programe svake subote tokom avgusta da bi i deca iz drugih delova grada lakše mogla da učestvuju.