CELO SELO POSTAJE HOTEL

CELO SELO POSTAJE HOTEL

Koripo, maleno živopisno selo koje se smestilo u švajcarskim Alpima, po mnogo čemu je posebno. Za početak, radi se o autonomnoj zajednici koja ima i načelnika, a u gradskom veću ukupno sede Čitaj više »

PIJANI GOLUB IZABRAN ZA PTICU GODINE

PIJANI GOLUB IZABRAN ZA PTICU GODINE

Šumski golub zelene i bronzane boje koji ima strast prema fermentisanom voću, proglašen je pticom 2018. godine na Novom Zelandu. Kereru je endemska vrsta u ovoj državi i može se pronaći i Čitaj više »

UTICAJ GLOBALNOG ZAGREVANjA NA PIVO

UTICAJ GLOBALNOG ZAGREVANjA NA PIVO

Globalno zagrevanje bi moglo dovesti do toga da neke od životnih radosti poput kafe, čokolade, vina i piva postanu teže dostupne i skuplje, navode naučnici. Sve duži periodi ekstremno toplog vremena, toplotnih Čitaj više »

JESENjA RAZMENA KNjIGA U NEDELjU U EĐŠEGU

JESENjA RAZMENA KNjIGA U NEDELjU U EĐŠEGU

Prva jesenja razmena knjiga u organizaciji „Prerazmišljavanja“, a u okviru programa „Lokomotiva 2018“.  održaće se u nedelju, 21. oktobra u kulturnoj stanici Eđšeg, Antona Čehova 4. Knjige koje vam više nisu potrebne, Čitaj više »

GLASAJTE ZA KONKURS „ZAJEDNICI ZAJEDNO“ DA PETROVARADINSKA TVRĐAVA POSTANE TVRĐAVA MIRA

GLASAJTE ZA KONKURS „ZAJEDNICI ZAJEDNO“ DA PETROVARADINSKA TVRĐAVA POSTANE TVRĐAVA MIRA

U toku je glasanje za konkurs „Zajednici zajedno” u organizaciji kompanije NIS, u kojem Egzit fondacija učestvuje s projektom „Tvrđava mira” traje do 18. oktobra u 14 časova. Projekat podrazumeva postavljanje umetničke Čitaj više »

 

PRAVILNIK POKLON IGRE „PRONAĐI LETOVANjE 2“

IN RADIO DOO (RTI FM 101), Trg Komenskog 2 Novi Sad, objavljuje,

PRAVILNIK POKLON IGRE „PRONAĐI LETOVANjE 2“

Član 1.

Ovim Pravilnikom “IN RADIO” D.O.O.

(u nastavku – RTI FM), Trg Komenskog 2, Novi Sad, u

programu radija RTI FM organizuje poklon igru „PRONAĐI LETOVANjE 2“.

Član 2.

U poklon igri „PRONAĐI LETOVANjE 2“ mogu učestvovati sva punoletna lica koja u trenutku njenog emitovanja slušaju radio RTI FM, a koja su državljani Republike Srbije.

Član 3.

U poklon igri „PRONAĐI LETOVANjE 2“ ne mogu učestvovati: zaposleni u radiju RTI FM i članovi njihovih porodica, osobe zaposlene u Modena travel-u, kao ni osobe koje su poslednjih mesec dana nagrađivane u poklon igrama RTI FM-a.

Član 4.

Poklon igra „PRONAĐI LETOVANjE 2“ biće realizovana 11. , 16. , 18. , 23. i 25. maja 2018. godine u prepodnevnim satima.

Član 5.

Poklon igra „PRONAĐI LETOVANjE 2“ zasniva se na traganju za poklon vaučerom koji se nelazi negde u gradu, kod osobe iz RTI FM-a koja negde sedi i čeka. Osoba koja čuva vaučer je označena („brendirana“) logom RTI FM-a.

Član 6.

Voditelj RTI FM-a iz studija saopštava šta pobednik dobija kao pokolon, gde je letovanje, u kom terminu i pod kojim uslovima. Takođe objašnjava pravila poklon igre i kroz priču, korak po korak navodi slušaoce gde bi vaučer mogao da bude sakriven. Navođenje je u vidu asocijacija, prvo uopštenih (priča o kraju Novog Sada gde je skriven vaučer), a potom i sve konkretnijih. Voditelj do samog kraja ne otkriva gde se nalazi vaučer, a cilj je da slušalac što pre shvati gde bi to moglo da bude i krene tamo.

Član 7.

Slušaoci RTI FM-a koji odluče da učestvuju u poklon igri „PRONAĐI LETOVANjE 2“ ne uključuju se u program radija do samog kraja, odnosno do trenutka kada pronađu vaučer.

Član 8.

Kada učesnik u poklon igri „PRONAĐI LETOVANjE 2“ pronađe vaučer, tada zove radio RTI FM na broj 021 2700 801, voditelj ga uključuje u program i on saopštava KOD koji se nalazi na vaučeru.

Član 9.

Vaučer uzima ona osoba koja fizički prva stigne do osobe iz RTI FM-a koja čeka na određenoj lokaciji.

Član 10.

Nakon uključenja u program radija RTI FM, pronalazač vaučera ima 30 minuta da stigne do studija radija RTI FM (adresa: Trg Komenskog 2, Novi Sad) sa tim vaučerom. Način na koji će stići do studija je njegov izbor. Bitno je da dođe u roku od 30 minuta.  Dobitnik će se iz studija RTI FM-a (uživo) javno se predstaviti slušaocima (puno ime I prezime), čime objavljeni dobitnici postaju konačni; Žalbe na objavljene rezultate nisu moguće;

Član 11.

Poklon vaučer agencije „Modena Travel“ za letovanje u Grčkoj (u terminu koji je prethodno objvljen na radiju), u hotelu „Australia seafront“ u Skala Furki. Poklon se sastoji od 10 prenoćišta sa doručkom za dve osobe. Prevoz nije uračunat u poklon igru.

Član 12.

Dobitnik letovanja, nakon toga sa poklon vaučerom odlazi u agenciju „Modena tavel“ i dogovara detalje puta.

Član 13.

Potpisom o preuzimanju poklona, prestaju sve obaveze radija RTI FM prema dobitniku.

Član 14.

Radio RTI FM neće snositi odgovornost u slučaju:

  1. predaje netačnih ličnih podataka dobitnika poklon letovanja;
  2. da pobednik akcije ne zadovoljava kriterijum za korišćenje nagrade (nema pasoš…);
  3. eventualnih tehničkih problema u organizaciji putovanja;

Član 15.

Učestvovanjem u takmičenju svaki učesnik prihvata pravila navedena u ovom Pravilniku i pristaje da radio RTI FM može bez naknade da koristi snimak njegovog glasa i fotografije u etru i na radijskoj Facebook stranici u svrhe promocije.

Član 16.

Po objavi imena dobitnika, isti treba da dostavi i ostale podatke (broj lične karte ili broj pasoša) pomoću kojih će ga radio RTI  FM identifikovati. Lični podaci dobitnika, koje isti daje dobrovoljno, predstavljaju poslovnu tajnu. Učesnici su saglasni da se njihovi lični podaci mogu koristiti za realizaciju ugovorenog programa putovanja, pri čemu se ne mogu saopštavati adrese, mesto, vreme i cena putovanja i imena saputnika drugim licima, osim licima određenim posebnim propisima. Putovanja  koja učesnici osvoje, nije moguće da se zamene za novčanu naknadu.

Član 17.

Pravilnik poklon igre „PRONAĐI LETOVANjE 2“ stupa na snagu danom objave na zvaničnom sajtu radija (www.rtifm.rs), a važi do završetka poklon igre, odnosno do 25. maja 2018. godine.

Novi Sad; 25.04.2018.