NAPRAVLjEN JE LUK OD KOGA SE NE PLAČE

sečenje luka i plakanje

Jedan od naemotivnijih trenutaka u skoro svačijem životu je sečenje luka. Zaplaču i oni sa najtvrđim srcem. Međutim, to će izgleda polako otići u prošlost jer je napravljen luk koji u nama ne izaziva poplavu emiocija i od koga se ne plače. Luk Sunion razvili su naučnici Bajera nakon tri decenije ukrštanja i ne radi se o genetski modifikovanom proizvodu. Uz to, kažu da luk koji ne tera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi. Zbog toga što Sunion nije tako “intenzivan” moguće ga je jesti i svežeg. Kompanija ipak ne navodi da li izostaje potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa za sada treba držati u pripremi koje pakovanje mentol bonbona. Ta najnovija namirnica možda će poslati u penziju niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočara do posebnih noževa.