PORODICA TRAŽI FOTOGRAFA KOJI BI IH PRATIO NA PUTOVANjIMA. ZARADA ODLIČNA, SVI TROŠKOVI PLAĆENI

PORODICA TRAŽI FOTOGRAFA KOJI BI IH PRATIO NA PUTOVANjIMA. ZARADA ODLIČNA, SVI TROŠKOVI PLAĆENI

Anonimna porodica iz Velike Britanije koja želi da proputuje svet traži „lifestyle“ fotografa koji bi ih za 80 hiljada funti godišnje pratio na tom putovanju i fotografisao. Oglas, na koji se mogu Čitaj više »

IZLILA SE ČOKOLADA, BLIKIRAN DEO GRADA

IZLILA SE ČOKOLADA, BLIKIRAN DEO GRADA

Vatrogasci u gradu Verlu u zapadnoj Nemačkoj odgovorili su na neobičan hitan slučaj, nakon što se prepunila cisterna lokalne firme koja proizvodi tečnu čokoladu, a čokoladna masa se izlila na ulicu. Vatrogasci Čitaj više »

VLASNIK RESTORANA U KOME JE DECI ZABRANjEN ULAZ PREZADOVOLjAN SVOJOM ODLUKOM

VLASNIK RESTORANA U KOME JE DECI ZABRANjEN ULAZ PREZADOVOLjAN SVOJOM ODLUKOM

Fabijan Priou, vlasnik „Abbey Road Burgers, Bar & Cafea“, prestao je da uslužuje decu pre dva meseca i to zbog štete koju su mlade mušterije pravile njegovom lokalu. Restoran je otvorio u Čitaj više »

ŠTA SMO NAJVIŠE GUGLALI OVE GODINE

ŠTA SMO NAJVIŠE GUGLALI OVE GODINE

Google je objavio svoju godišnju analizu trendova i najtraženijih pojmova. U 2018. godini ljudi su širom planete najviše guglali pojmove: Svetsko prvenstvo, Avići, Mek Miler, Sten Li i film „Crni panter“ Od Čitaj više »

PREDIVAN GEST DVANAESTOGODIŠNjEG DEČAKA POSVEĆEN PREMINULOM PRIJATELjU

PREDIVAN GEST DVANAESTOGODIŠNjEG DEČAKA POSVEĆEN PREMINULOM PRIJATELjU

Dvanaestogodišnjak Kejleb Klakulak i Kenet Gros su od drugog razreda osnovne škole bili najbolji prijatelji. Nažalost, njihovo prijateljstvo je prekinula okrutna bolest, odnosno Kenetova smrt u maju. Dečaku je dijagnostikovana leukemija i Čitaj više »

 

NAPRAVLjEN JE LUK OD KOGA SE NE PLAČE

Jedan od naemotivnijih trenutaka u skoro svačijem životu je sečenje luka. Zaplaču i oni sa najtvrđim srcem. Međutim, to će izgleda polako otići u prošlost jer je napravljen luk koji u nama ne izaziva poplavu emiocija i od koga se ne plače. Luk Sunion razvili su naučnici Bajera nakon tri decenije ukrštanja i ne radi se o genetski modifikovanom proizvodu. Uz to, kažu da luk koji ne tera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi. Zbog toga što Sunion nije tako “intenzivan” moguće ga je jesti i svežeg. Kompanija ipak ne navodi da li izostaje potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa za sada treba držati u pripremi koje pakovanje mentol bonbona. Ta najnovija namirnica možda će poslati u penziju niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočara do posebnih noževa.