U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

Mladić iz Hongkonga uhapšen je u siromašnom kvartu tog grada zbog sumnje da je bacao novac sa zgrade, čime je izazvao haos na okolnim ulicama. Policija sumnjiči Vong Čing Kita da je Čitaj više »

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

U želji da održe živim sećanje na Elvisa Prislija, koji je od 1958. do 1960. godine kao vojnik američke vojske boravio u nemačkom Fridbergu, gradske vlasti su odlučili da mu posveti tri Čitaj više »

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

Kalendar sa fotografijama ruskog predsednika Vladimira Putina prestigao je po prodaji u Japanu kalendare na kojima su likovi domaćih zvezdi. Lanac prodavnica Loft, sa ekskluzivnim pravom na prodaju kalendara za 2019. sa Čitaj više »

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

Zakon o javnom redu i miru koji je na snazi od marta ove godine predviđa kazne od 50.000 do 100.000 dinara za one koji paljenjem i bacanjem petardi i druge pirotehnike remete Čitaj više »

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

Deda Mraz i ove godine Srbijom putuje vozom, a u organizaciji srpskih železnica. Razlog za to je veliko interesovanje kako dece, tako i roditelja. I ovog decembra organizuju prednovogodišnje vožnje sa Deda Čitaj više »

 

POČINjE PRODAJA ULAZNICA ZA MEČ VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA

Danas počinje prodaja ulaznica za meč 26. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde koji će prekosutra biti odigran na „Karađorđu“. Predviđeno je da zapadna i severna tribina budu za navijače domaćeg tima, južna za gostujuće, dok se karte za istok neće prodavati već će biti besplatno podeljene školama učesnicama projekta „Jedan za sve“ – Lige novosadskih osnovnih škola. Ulazak će biti omogućen i vlasnicima sezonskih ulaznica za ovu tribinu. Karte za zapad i jug se danas i sutra od 9 do 19:30 mogu kupiti na kiosku Gigstix-a u Pariskom magazinu. U utorak i sredu od 13h ulaznice za zapadnu tribinu mogu se kupiti i na centralnoj blagajni stadiona, a na blagajni pored nekadašnjih teniskih terena će na dan odigravanja meča moći da se kupe karte za jug. Karte za sever će se prodavati samo u sredu od 15 do 18h u prostorijama navijačke grupe „Firma“ na severnoj tribini stadiona. Cene ulaznica su 500 zapad, 400 jug i 100 dinara sever, a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Karte moraju imati i deca bilo kog uzrasta. Meč se igra u sredu 7. marta sa početkom u 18 sati.