IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U PARIJARHA ČARNOJEVIĆA ZBOG RADOVA TOPLANE

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U PARIJARHA ČARNOJEVIĆA ZBOG RADOVA TOPLANE

„Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 21. januara 2019. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici patrijarha Čarnojevića broj 16 zbog čega će privremeno biti izmenjen režim Čitaj više »

BICIKL ZA DECU ĆIJI SU RODITELjI OSTAVILI CIGARETE

BICIKL ZA DECU ĆIJI SU RODITELjI OSTAVILI CIGARETE

Nekada se govorilo „puši kao Turčin“, a kako je krenulo, ova izreka će otići u istoriju. Naime, u turskom gradu Kilisu pokrenuta je nesvakidašnja kampanja tako što su deca, čiji su roditelji Čitaj više »

HEKLICA – JAVNI ČAS HEKLANjA U CK13

HEKLICA – JAVNI ČAS HEKLANjA U CK13

Ako vam je jedna od želja u životu bila da naučite da heklate, ali i ako nije, pruža vam se prilika da dođete na javni čas heklanja, koji će se održati sledećeg Čitaj više »

I DALjE POMAŽEMO MALOM DIMITRIJU DA STANE NA NOGE

I DALjE POMAŽEMO MALOM DIMITRIJU DA STANE NA NOGE

Da vas podsetimo, naš sugrađanin Dimitrije Matić ima devet godina, učenik je treceg razreda ŠOSO „Milan Petrović“ i od rođenja boluje od cerebralne paralize. Mali Dimitrije je, zbog svog stanja, od rođenja Čitaj više »

JOŠ JEDNA RADIONICA ZA DECU U MUZEJU VOJVODINE

JOŠ JEDNA RADIONICA ZA DECU U MUZEJU VOJVODINE

Dečija radionica „Ulovi me, pripitomi me“ biće održana u nedelju, u Muzeju Vojvodine, a mališani će saznati čime se bavi arheozoolog u Muzeju, koje su životinje u prošlosti ljudi lovili, pripitomljavali i Čitaj više »

 

HUMANITARNA ŽURKA ZA BORKA NINIĆA

Humanitarna žurka za Borka Ninića, pod nazivom „Piće za reč“, održaće se u sredu, 7. februara u Kafani kod Čika Jove, u Zmaj Jovinoj 26.
Cilj ove akcije je prikupljanje novca za kupovinu specijalnog dizajniranog komunikatora, visoko sofisticiranog kompjuterskog uređaja asistivne tehnologije, marke Tobii, čija bi upotreba omogućila Borku Niniću iz Novog Sada, prevazilaženje možda i najveće prepreke u funkcionisanju, nemogućnost verbalne komunikacije. Pomoću pomenutog uređaja Borko bi mogao da ispisuje reči i rečenice pogledom po ekranu i na taj nači komunicira.
Goste će zabavljati tamburaški sastav Stari drugari.
Početak je u 19 časova, a ulaz je slobodan.
Akciju su pokrenuli zaposleni ŠOSO „Milan Petrović“, čiji je i Borko korisnik.
Svi zainteresovani Borku mogu pomoći i slanjem SMS-a sadržine 260 na broj 3030 ili uplatom na račune:
Dinarski: 160-463498-77
Devizni: 00-540-0001949.9
IBAN broj: RS35160005400001949991
Izvor: 021.rs Foto: 021.rs