LIMAN 3 I 4, SPENS I STADION KARAĐORĐE DO VEČERAS BEZ TOPLE VODE

LIMAN 3 I 4, SPENS I STADION KARAĐORĐE DO VEČERAS BEZ TOPLE VODE

Iz „Novosadske toplane“ obaveštavaju da je danas (21.09. 2018.), od 13.00 časova, zbog radova na vrelovodu, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na području Limana III Čitaj više »

UMETNICI IZ DORTMUNDA PONOVO U NOVOM SADU

UMETNICI IZ DORTMUNDA PONOVO U NOVOM SADU

Novi Sad i Dortmund su gradovi pobratimi od 1981. godine, što je vremenom dovelo i do uspešne saradnje na planu kulture. Tako će se dortmundski umetnici predstavitie Novosađaniima od ponedeljka u Kulturnom Čitaj više »

KALEIDOSKOP KULTURE SE PRIVODI KRAJU, ALI DOGAĐAJA IMA NA PRETEK

KALEIDOSKOP KULTURE SE PRIVODI KRAJU, ALI DOGAĐAJA IMA NA PRETEK

Kao novosadsko delo kulture zajedništva, Kaleidoskop je tokom protekle četiri nedelje predstavio jedinstvenu sliku različitosti i raznolikosti Novog Sada, te će Novosađani i u nedelji pred nama imati priliku da isprate najrazličitije Čitaj više »

ŠTA JE TO PROJEKAT „UKRŠTANjE“

ŠTA JE TO PROJEKAT „UKRŠTANjE“

Inovativan projekat „Ukrštanje”, podržan od Fondacije „Novi Sad 2021” u okviru javnog konkursa „Publika u fokusu”, okupio je tri institucije: Zavod za kulturu vojvođanskih Slovaka, ŠOSO „Milan Petrović” i Udruženje građana „Otvoreni Čitaj više »

VITEŠKI SABOR NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

VITEŠKI SABOR NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

Ako spadate u one koji vole da čitaju, ili gledaju sve što je vezano za srednji vek, ili se čak ljubitelj epske fantastike, ovog vikenda pruža vam se prilika da zakoračite malo Čitaj više »

 

FUDBALERI VOJVODINE POČELI PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

Fudbaleri Vojvodine započeli su pripreme za nastavak sezone. U međuvremenu, na mesto šefa stručnog štaba došao je Ilija Stolica, odblokiran je račun kluba, pa su čelnici „stare dame“ optimistični pred prolećni deo prvenstva. Ambicija kluba je projekat „Vojvodina u Evropi 2018“.

 „Na nama je da vam obezbedimo maksimalne uslove da to i ostvarite. Polusezona za nama je poražavajuća, ali uzimajući u obzir stanje u kojem se nalazio klub kada je došla ova uprava, to je i shvatljivo, jer niste imali elementarne uslove za rad. Klub će učiniti sve da vam od sada primanja budu redovna, a vi morate pokazati da zaslužujete dres koji nosite. Kompletirali smo i respektabilan stručni štab, na čelu sa šefom koji zadovoljava sve kriterijume Vojvodine. Nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da izborimo plasman u Evropu, što je cilj Vojvodine svake sezone“, rekao je član UO Vojvodine Ljubomir Apro.

 Na treningu u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ okupila su se 23 igrača, a odsutni su bili jedino Damir Kojašević i In-Hjeo Park, koji će se naknadu priključiti timu. Već nekoliko puta su iz kluba poručili da se spremaju da dovedu nova pojačanja. Za sada je jedino novo ime 19-godišnji napadač Nikola Gajić, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u beočinskom Cementu.Na „Vujadinu Boškovu“ igrači će trenirati do 25. januara kada odlaze na pripreme u Tursku.  Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa osme pozicije na tabeli, a u poslednjih pet utakmica ima skor od dva remija i tri poraza.