FUDBALERI VOJVODINE POČELI PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

fk vojvodina

Fudbaleri Vojvodine započeli su pripreme za nastavak sezone. U međuvremenu, na mesto šefa stručnog štaba došao je Ilija Stolica, odblokiran je račun kluba, pa su čelnici „stare dame“ optimistični pred prolećni deo prvenstva. Ambicija kluba je projekat „Vojvodina u Evropi 2018“.

 „Na nama je da vam obezbedimo maksimalne uslove da to i ostvarite. Polusezona za nama je poražavajuća, ali uzimajući u obzir stanje u kojem se nalazio klub kada je došla ova uprava, to je i shvatljivo, jer niste imali elementarne uslove za rad. Klub će učiniti sve da vam od sada primanja budu redovna, a vi morate pokazati da zaslužujete dres koji nosite. Kompletirali smo i respektabilan stručni štab, na čelu sa šefom koji zadovoljava sve kriterijume Vojvodine. Nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da izborimo plasman u Evropu, što je cilj Vojvodine svake sezone“, rekao je član UO Vojvodine Ljubomir Apro.

 Na treningu u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ okupila su se 23 igrača, a odsutni su bili jedino Damir Kojašević i In-Hjeo Park, koji će se naknadu priključiti timu. Već nekoliko puta su iz kluba poručili da se spremaju da dovedu nova pojačanja. Za sada je jedino novo ime 19-godišnji napadač Nikola Gajić, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u beočinskom Cementu.Na „Vujadinu Boškovu“ igrači će trenirati do 25. januara kada odlaze na pripreme u Tursku.  Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa osme pozicije na tabeli, a u poslednjih pet utakmica ima skor od dva remija i tri poraza.