U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

Mladić iz Hongkonga uhapšen je u siromašnom kvartu tog grada zbog sumnje da je bacao novac sa zgrade, čime je izazvao haos na okolnim ulicama. Policija sumnjiči Vong Čing Kita da je Čitaj više »

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

U želji da održe živim sećanje na Elvisa Prislija, koji je od 1958. do 1960. godine kao vojnik američke vojske boravio u nemačkom Fridbergu, gradske vlasti su odlučili da mu posveti tri Čitaj više »

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

Kalendar sa fotografijama ruskog predsednika Vladimira Putina prestigao je po prodaji u Japanu kalendare na kojima su likovi domaćih zvezdi. Lanac prodavnica Loft, sa ekskluzivnim pravom na prodaju kalendara za 2019. sa Čitaj više »

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

Zakon o javnom redu i miru koji je na snazi od marta ove godine predviđa kazne od 50.000 do 100.000 dinara za one koji paljenjem i bacanjem petardi i druge pirotehnike remete Čitaj više »

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

Deda Mraz i ove godine Srbijom putuje vozom, a u organizaciji srpskih železnica. Razlog za to je veliko interesovanje kako dece, tako i roditelja. I ovog decembra organizuju prednovogodišnje vožnje sa Deda Čitaj više »

 

FUDBALERI VOJVODINE POČELI PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

Fudbaleri Vojvodine započeli su pripreme za nastavak sezone. U međuvremenu, na mesto šefa stručnog štaba došao je Ilija Stolica, odblokiran je račun kluba, pa su čelnici „stare dame“ optimistični pred prolećni deo prvenstva. Ambicija kluba je projekat „Vojvodina u Evropi 2018“.

 „Na nama je da vam obezbedimo maksimalne uslove da to i ostvarite. Polusezona za nama je poražavajuća, ali uzimajući u obzir stanje u kojem se nalazio klub kada je došla ova uprava, to je i shvatljivo, jer niste imali elementarne uslove za rad. Klub će učiniti sve da vam od sada primanja budu redovna, a vi morate pokazati da zaslužujete dres koji nosite. Kompletirali smo i respektabilan stručni štab, na čelu sa šefom koji zadovoljava sve kriterijume Vojvodine. Nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da izborimo plasman u Evropu, što je cilj Vojvodine svake sezone“, rekao je član UO Vojvodine Ljubomir Apro.

 Na treningu u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ okupila su se 23 igrača, a odsutni su bili jedino Damir Kojašević i In-Hjeo Park, koji će se naknadu priključiti timu. Već nekoliko puta su iz kluba poručili da se spremaju da dovedu nova pojačanja. Za sada je jedino novo ime 19-godišnji napadač Nikola Gajić, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u beočinskom Cementu.Na „Vujadinu Boškovu“ igrači će trenirati do 25. januara kada odlaze na pripreme u Tursku.  Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa osme pozicije na tabeli, a u poslednjih pet utakmica ima skor od dva remija i tri poraza.