UBACILA PSA U VEŠ MAŠINU DA BI IMALA VIŠE PRATILACA NA INSTAGRAMU

UBACILA PSA U VEŠ MAŠINU DA BI IMALA VIŠE PRATILACA NA INSTAGRAMU

Argentinka Tamar Rotman izazvala je gnev na društvenim mrežama jer je zbog popularnosti na Instagramu i nadi da će dobiti što više pratilaca, stavila psa u veš mašinu. Na kratkom snimku vidi Čitaj više »

PARIZ DOBIO EKOLOŠKE PISOARE, ALI NA OTVORENOM

PARIZ DOBIO EKOLOŠKE PISOARE, ALI NA OTVORENOM

Gradske vlasti Pariza postavile su četiri ekološka pisoara na ulicama čiji će sadržaj biti iskorišćen kao đubrivo za biljke. Pisoari su crvene boje sa žardinjerama kako bi se neutralisali neprijatni mirisi, postavljeni Čitaj više »

NAJBOLjI I NAJGORI GRADOVI ZA ŽIVOT SU…

NAJBOLjI I NAJGORI GRADOVI ZA ŽIVOT SU…

Beč je grad koji je najbolji za život po analizi Ekonomist intelidžensi junita, dok je najmanje pogodan za život Damask u Siriji. Prema godišnjem izveštaju istraživačke službe britanskog lista Ekonomist, među prvih Čitaj više »

ČETVRTAK JE DAN ZA TENIS – GLAVOM

ČETVRTAK JE DAN ZA TENIS – GLAVOM

Dvadesetprvi Memorijalni turnir u tenisu glavom „Vladimir Francišković“ održaće se u četvrtak, 16. avgusta, na peščanim terenima Štranda. pored Mosta slobode. Ovo je 32. turnir po redu, a 21. otkako nosi ime Čitaj više »

DVE IZLOŽBE BIBLIOTEKE MATICE SRPSKE POVODOM JUBILEJA

DVE IZLOŽBE BIBLIOTEKE MATICE SRPSKE POVODOM JUBILEJA

Biblioteka Matice srpske priredila je dve izložbe povodom 180 godina svog rada. Jednu izložbu čini postavka eksponata u vitrinama (snimci arhivske građe i odabranih stranica rukopisnih i starih štampanih knjiga i periodičnih Čitaj više »

 

„HEJ SALAŠI“ U ČETVRTAK NA SPENSU

Spens će u četvrtak biti jedan veliki salaš, a svi koji se tamo toga dana nađu mogu biti deo manifestacije „Hej salaši“. Program je više nego bogat. U segmentu za decu će učestvovaće preko četristo dece iz mlađih razreda osnovnih škola i PU „Radosno detinjstvo“. U drugom delu programa prezentovaće se salaši sa svojom bogatim sadržajem i proizvođači pića i hrane čiji proizvodi mogu da se konzumiraju na salašima. Publika drugog dela programa, tačnije ciljna grupa, su odrasli posetioci koji uživaju u vojvođanskom ambijentu i muzici budući da će na bini biti sve vreme prigodan program u ovom maniru. Proizvođači izlagači će imati mogućnost prezentacije svojih proizvoda (sir, jaja, vino, rakija, pivo, štrudle, krancle, suhomesnati proizvodi…) kako bi se predstavili posetiocima, a prvenstveno salašima izlagačima koji bi te proizvode mogli uvrstiti u svoju ponudu. Sve se dešava u zapadnom holu Spensa, a organizator je udruženje „Život kao inspiracija“.

Program:

Od 10h – Radionice za decu – pustovanje vune i oslikavanje medenjaka

Od 11h – Radionica za decu – pravljenje hleba

Od 10 do 12h – Animatorski program „Kod Slavice na salašu“

12h – Svečano otvaranje manifestacije

Od 13 do 14h – Predstavljanje izlagača

Od 13 do 18h – Kulturno-umetnički program

 

Od 18 do 19h – Dodela zahvalnica i zatvaranje programa