IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI BRAĆE RIBNIKAR ZBOG RADOVA NOVOSADSKE TOPLANE

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI BRAĆE RIBNIKAR ZBOG RADOVA NOVOSADSKE TOPLANE

„Novosadska toplana“ obaveštava da sutra (19. oktobar) počinje s radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u ulici Braće Ribnikar 7-9 zbog čega će privremeno biti zauzeta jedna saobraćajne trake u zoni Čitaj više »

DEO DETELINARE U PETAK BEZ GREJANjA I TOPLE VODE

DEO DETELINARE U PETAK BEZ GREJANjA I TOPLE VODE

„Novosadska toplana“ obaveštava da će sutra (19. oktobar) od 6 sati, zbog radova na vrelovodu u Ulici Stevana Mokranjca, neće biti grejanja i potrošne tole vode u sledećim objektima: – Rumenačka 5-25; Čitaj više »

PICA KAO MOTIVACIJA NA POSLU

PICA KAO MOTIVACIJA NA POSLU

Poznati psiholog Dan Ariely sproveo je eksperiment u Intelovoj fabrici u Izraelu kako bi bolje razumeo ljudsku motivaciju. U eksperimentu su bile 4 grupe ispitanika. Prva grupa na početku nedelje dobila je Čitaj više »

ŠTA DOBIJAŠ U EU AKO TI VOZ KASNI

ŠTA DOBIJAŠ U EU AKO TI VOZ KASNI

Evropska unija usvojila je novu regulativu za bolja prava putnika u železničkom saobraćaju po kojoj, ukoliko voz kasni sat vremena, putnici mogu da zahtevaju povraćaj od 50 odsto iznosa cene karte. Od Čitaj više »

U NEDELjU JE FESTIVAL LAMPIONA

U NEDELjU JE FESTIVAL LAMPIONA

Prva studentska humanitarna fondacija “Osmeh na dar” u nedelju 21. oktobra organizuje treći “Osmehov festival lampiona”, kao uvod u novu, 13.  novogodišnju akciju, koja je zakazana za decembar. Festival počinje u 16 Čitaj više »

 

12.12. u 12 KREĆE PRODAJA KARATA ZA EXIT 2018.

Egzitovci i svi vi koji bi ste sledeće godine na najpoznatiji muzički festival u ovom delu sveta, a da pri tom platite kartu najjeftinije moguće, od utorka 12.12. tačno u podne kreće prodaja karata za 18. izdanje festivala, koji će se održati od 12. do 15. jula 2018. Ko kupi karte u prvoj turi, možda neće znati ko su učesnici festivala, ali će uštetedi 70% u odnosu na finalni iznos cene karte sledeće godine. Komplet karata će se prodavati po ceni od  5.990 dinara. Treba biti brz, jer prve ulaznice se raspordaju za samo par sati. Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu www.exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže GigsTix. Prvi kupci ulaznica za Exit od 12. decembra automatski postaju i članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove Exit ulaznice po najpovoljnijoj ceni. Na primer, ove godine prve ulaznice za članove Exit Trajba jeftinije su 75%, a dobiće i poklone.