OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA PRIPREMU TOPLE POTROŠNE VODE

OBAVEŠTENJE O PREKIDU U ISPORUCI TOPLOTNE ENERGIJE ZA PRIPREMU TOPLE POTROŠNE VODE

Danas, 6. jula 2018. godine, od 8 sati, zbog radova na rekonstrukciji  vrelovodne mreže, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u Ulici Mileve Marić. Normalizacija u More »

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda sa priključcima, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi u bloku ulica Žarka Vasiljevića, Stevana Milovanova i Šumadijske, od četvrtka, 5. jula 2018. godine, More »

OBAVEŠTENJE O POČETKU RADOVA

OBAVEŠTENJE O POČETKU RADOVA

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u četvrtak, 5. jula 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, do raskrsnice Bulevara cara Lazara More »

U SUBOTU TAKMIČENjE U LENČARENjU. ZA POBEDNIKA OBEZNEĐENO LETOVANjE

U SUBOTU TAKMIČENjE U LENČARENjU. ZA POBEDNIKA OBEZNEĐENO LETOVANjE

Takozvane lenjem osobe konačno su dobile svoj događaj I to sutra. Naime, u okviru AAaaa festivala organizuje se takmičenje u lenčarenju, sutra od 15 sati u Bike parku u Bukovcu. Trajanje takmičenja More »

GRADONAČELNIK NAJBOLjIM ĐACIMA URUČIO VIDOVDANSKE NAGRADE

GRADONAČELNIK NAJBOLjIM ĐACIMA URUČIO VIDOVDANSKE NAGRADE

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zajedno je sa predsednikom Skupštine Grada Novog Sada Zdravkom Jelušićem i članom Gradskog veća za obrazovanje Vladimirom Jelićem primio učenike novosadskih osnovnih i srednjih škola koji su More »

 

KAKO JE DžONI POMOGAO KEJT, A KAKO KEJT DžONIJU?

kejt i dzoni

Kejt Meklir ima 27 godina i desilo joj se da je u dosta opasnom delu Filadelfije ostala bez goriva i bez para u sred noći. I ako to obično biva pomoć je pristigla od onoga od koga se najmanje nadala. Beskućnik Džoni Bobit ponudio joj je svojih poslednjih 20 dolara, rekao da ostane u kolima zaključana, a on je otrčao na pumpu po gorivo. Kejt ga je pronašla par dana kasnije, saznala da je nekada bio u marincima, ali da je posle niza loših životnih odluka završio kao alkoholičar i beskućnik koji spava ispod mosta. Džoni za svoju sudbinu nijeokrivio nikoga osim sebe samog. Kejt je onda odlučila da mu pomogne. Prvo mu je donela toplu odeću, ćebe i vaučere za hranu. Džoni je insistirao da sve podeli sa prijateljima beskućnicima. Priča se nastavila, pa je Kejt preko „Go faund mi“ kampanje skupila je 110.000 dolara čime je Džoniju izmajmljen stan, obezbeđena hrana, odeća, telefon, ali i džeparac za početak, dok ne stane na noge. Sad ostaje samo da Džoni ne donese neku pogrešnu odluku, jerima realne šanske da svoj život vrati na pravi put.