U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

Mladić iz Hongkonga uhapšen je u siromašnom kvartu tog grada zbog sumnje da je bacao novac sa zgrade, čime je izazvao haos na okolnim ulicama. Policija sumnjiči Vong Čing Kita da je Čitaj više »

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

U želji da održe živim sećanje na Elvisa Prislija, koji je od 1958. do 1960. godine kao vojnik američke vojske boravio u nemačkom Fridbergu, gradske vlasti su odlučili da mu posveti tri Čitaj više »

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

Kalendar sa fotografijama ruskog predsednika Vladimira Putina prestigao je po prodaji u Japanu kalendare na kojima su likovi domaćih zvezdi. Lanac prodavnica Loft, sa ekskluzivnim pravom na prodaju kalendara za 2019. sa Čitaj više »

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

Zakon o javnom redu i miru koji je na snazi od marta ove godine predviđa kazne od 50.000 do 100.000 dinara za one koji paljenjem i bacanjem petardi i druge pirotehnike remete Čitaj više »

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

Deda Mraz i ove godine Srbijom putuje vozom, a u organizaciji srpskih železnica. Razlog za to je veliko interesovanje kako dece, tako i roditelja. I ovog decembra organizuju prednovogodišnje vožnje sa Deda Čitaj više »

 

KAKO JE DžONI POMOGAO KEJT, A KAKO KEJT DžONIJU?

Kejt Meklir ima 27 godina i desilo joj se da je u dosta opasnom delu Filadelfije ostala bez goriva i bez para u sred noći. I ako to obično biva pomoć je pristigla od onoga od koga se najmanje nadala. Beskućnik Džoni Bobit ponudio joj je svojih poslednjih 20 dolara, rekao da ostane u kolima zaključana, a on je otrčao na pumpu po gorivo. Kejt ga je pronašla par dana kasnije, saznala da je nekada bio u marincima, ali da je posle niza loših životnih odluka završio kao alkoholičar i beskućnik koji spava ispod mosta. Džoni za svoju sudbinu nijeokrivio nikoga osim sebe samog. Kejt je onda odlučila da mu pomogne. Prvo mu je donela toplu odeću, ćebe i vaučere za hranu. Džoni je insistirao da sve podeli sa prijateljima beskućnicima. Priča se nastavila, pa je Kejt preko „Go faund mi“ kampanje skupila je 110.000 dolara čime je Džoniju izmajmljen stan, obezbeđena hrana, odeća, telefon, ali i džeparac za početak, dok ne stane na noge. Sad ostaje samo da Džoni ne donese neku pogrešnu odluku, jerima realne šanske da svoj život vrati na pravi put.