SULUDI RAZLOZI ZA RAZVOD BRAKA (ILI IPAK NISU)

SULUDI RAZLOZI ZA RAZVOD BRAKA (ILI IPAK NISU)

ŽENA JE PREVIŠE RUŽNA: Jian Feng je čovek iz Kine koji se nije samo razveo od svoje žene, već ju je takođe tužio pred sudom zato što je ružna! Šokantno, ali je pored razvoda Čitaj više »

U ITALIJANSKOM RESTORANU PRIPREMAJU PRŽENI VAZDUH (video)

U ITALIJANSKOM RESTORANU PRIPREMAJU PRŽENI VAZDUH (video)

Italijanski restoran „Feva“ koji se nalazi u gradiću Kastelfranko Vento, blizu Venecije nudi svojim gostima neviđeno kulinarsko jelo – „prženi vazduh“. Restoran inače poseduje Mišelinovu zvezdu, najveće kulinarsko priznanje na svetu.  Nikola Čitaj više »

JAPANSKI MINISTAR ZA SAJBER BEZBEDNOST NE ZNA NIŠTA O KOMPJUTERIMA

JAPANSKI MINISTAR ZA SAJBER BEZBEDNOST NE ZNA NIŠTA O KOMPJUTERIMA

Poznato je da političatri vrlo često ne znaju gotovo ništa o poslu koji dobiju da rade i svma bude čudno otkud oni baš tu. Evo japanskog primera. Njihov ministar za sajber bezbednost Čitaj više »

POJEDI PICU I DOBIĆEŠ 500 EVRA

POJEDI PICU I DOBIĆEŠ 500 EVRA

Ako volite pice sigurno ste ubeđeni da možete pojesti i onu najveću. To najverovatnije nije tačno, a dokaz je jedna picerija iz Dablina koja svojim gostima nudi šansu da uživaju u omiljenoj Čitaj više »

DANAS PREMIJERA EDUKATIVNE PREDSTAVE „PISMA SLOBODI“

DANAS PREMIJERA EDUKATIVNE PREDSTAVE „PISMA SLOBODI“

“Pisma slobodi” po motivima dramskog dela Đorđa Pisareva, u režiji Ivane Kanošev, večeras u 19 sati biće premijerno izvedena u Kulturnom centru Novog Sada. Predstava je rađena povodom obeležavanja stogodišnjice prisajedinjenja Vojvodine Čitaj više »

 

HOTELSKI TRIKOVI

Ukoliko često putujete i odsedate u raznim hotelima, važno je da znate neke trikove.

Verovatno ćete se posle ovoga zamisliti kako se toga niste setili ranije. Ove sitnice vam mnogo mogu značiti.

 

1. Ako odsedate u hotelu u kojem vam naplaćuju korišćenje interneta, često možete koristiti svoj telefon kao privatnu, ličnu internet pristupnu tačku. Samo proverite kod svog provajdera pre nego što krenete.

 

2. Često vaš prtljag dolazi opremljen štipaljkama za odeću. Ove štipaljke možete koristiti kako bi vaša četkica za zube bila podignuta i daleko od potencijalnih klica. To je odličan način da ostanete zdravi i izbegnete bolesti tokom putovanja.

3. Tokom odmora obično pokušavamo da izbegnemo pranje veša. Ali ako imate nekoliko majica koje trebate oprati, jednostavno stavite plastičnu vrećicu preko odvoda i u nju stavite novčić kako biste bili sigurni da će se umivaonik napuniti vodom. Sada ste spremni za pranje.

 

4. Ako vam nedostaje mesto da napunite svoj telefon ili ste zaboravili punjač kod kuće, ne morate trošiti novac za punjenje vašeg telefona. Većina televizora u hotelu će imati rezervni USB port koji funkcioniše.

5. Ako vam je potrebno mesto da promenite pelene bebi, lako možete pretvoriti radni sto u hotelu u savršeno mesto za presvlačenje bebe.

HOTEL 2

Foto: Star Travel Niš

6. Ako imate lagan san i želite uživati u sobi u tišini, stavite peškir ispod vrata kako biste blokirali bilo kakva neželjena svetla ili zvukove koji bi vam mogli ometati san.

 

7. Iako većina zavesa u hotelu obavlja odličan posao u blokiranju svetlosti, obično ostaje deo koji ne možemo zatvoriti. Umesto da vam to ometa san, vešalicu iskoriste da biste rešili ovaj problem.

Izvor: kurir.rs