MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

U petak, 20. jula 2018. godine u 19.00 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, biće održano stručno tumačenje izložbe Majska skupština 1848. – 170 godina kasnije, koja je predstavljena u Čitaj više »

PREKID  ISPORUKE  TOPLE POTROŠNE VODE

PREKID ISPORUKE TOPLE POTROŠNE VODE

U petak, 20. jula 2018. godine, od 8.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Momčila Tapavice, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte: Momčila Tapavice Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi na Bulevaru Cara Lazara i Fruškogorske ulice, od srede, 18. jula 2018. godine, prema Rešenju Gradske uprave Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas,17. jula 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Momčila Tapavice. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA U ULICI MILEVE MARIĆ

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA U ULICI MILEVE MARIĆ

U utorak, 17.jula 2018. godine, od 7.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Mileve Marić, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće objekte:   Mileve Čitaj više »

 

OD SUTRA SAJAM AUTOMOBILA

Posle tri godine pauze, automobili se vraćaju na Novosadski sajam u velikom stilu. Sutra počinje  Sajam automobila gde vas očekuje više od 40 automobilskih brendova, 30 premijera, old tajmeri, ali i neizostavni tjuning šou. U Novi Sad direktno iz Frankfurta stiže novi A8 biće prikazan samo jedan dan.  Tu je i još trideset premijera, popusti i do 12 hiljada evra, nagradne igre i brojni prateći sadržaji. Ove godine, paralelno će se održavati i sajam saobraćaja u saradnji sa Savezom vozača Vojvodine.  Pripremljeno je  niz edukativnih programa koji su posvećeni bezbednsoti u saobraćaju. Gradska uprava za saobraćaj u Hali 2 realizuje program koji je posvećen unapređenju bezbednosti dece u saobraćaju sa akcentom na pravilno učešče u saobraćaju i povećanju njihove bezbednosti.  Subota će posebno biti spektakularna jer je tada tjuning šou sa više od sto automobila, u različitim kategorijama.  Tu je i drift sa tridesetak vozačaTo su mlade auto discipline u kojima se automobili kreću po stazi bočno.  Za petak je najavljen porodični dan, kada će cela porodica moći da uđe po ceni jedne ulaznice. Inače, pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, dok za grupe sa 15 i više ljudi, ulaz na sajam će koštati 200 dinara.