IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI BRAĆE RIBNIKAR ZBOG RADOVA NOVOSADSKE TOPLANE

IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI BRAĆE RIBNIKAR ZBOG RADOVA NOVOSADSKE TOPLANE

„Novosadska toplana“ obaveštava da sutra (19. oktobar) počinje s radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u ulici Braće Ribnikar 7-9 zbog čega će privremeno biti zauzeta jedna saobraćajne trake u zoni Čitaj više »

DEO DETELINARE U PETAK BEZ GREJANjA I TOPLE VODE

DEO DETELINARE U PETAK BEZ GREJANjA I TOPLE VODE

„Novosadska toplana“ obaveštava da će sutra (19. oktobar) od 6 sati, zbog radova na vrelovodu u Ulici Stevana Mokranjca, neće biti grejanja i potrošne tole vode u sledećim objektima: – Rumenačka 5-25; Čitaj više »

PICA KAO MOTIVACIJA NA POSLU

PICA KAO MOTIVACIJA NA POSLU

Poznati psiholog Dan Ariely sproveo je eksperiment u Intelovoj fabrici u Izraelu kako bi bolje razumeo ljudsku motivaciju. U eksperimentu su bile 4 grupe ispitanika. Prva grupa na početku nedelje dobila je Čitaj više »

ŠTA DOBIJAŠ U EU AKO TI VOZ KASNI

ŠTA DOBIJAŠ U EU AKO TI VOZ KASNI

Evropska unija usvojila je novu regulativu za bolja prava putnika u železničkom saobraćaju po kojoj, ukoliko voz kasni sat vremena, putnici mogu da zahtevaju povraćaj od 50 odsto iznosa cene karte. Od Čitaj više »

U NEDELjU JE FESTIVAL LAMPIONA

U NEDELjU JE FESTIVAL LAMPIONA

Prva studentska humanitarna fondacija “Osmeh na dar” u nedelju 21. oktobra organizuje treći “Osmehov festival lampiona”, kao uvod u novu, 13.  novogodišnju akciju, koja je zakazana za decembar. Festival počinje u 16 Čitaj više »

 

OD SUTRA SAJAM AUTOMOBILA

Posle tri godine pauze, automobili se vraćaju na Novosadski sajam u velikom stilu. Sutra počinje  Sajam automobila gde vas očekuje više od 40 automobilskih brendova, 30 premijera, old tajmeri, ali i neizostavni tjuning šou. U Novi Sad direktno iz Frankfurta stiže novi A8 biće prikazan samo jedan dan.  Tu je i još trideset premijera, popusti i do 12 hiljada evra, nagradne igre i brojni prateći sadržaji. Ove godine, paralelno će se održavati i sajam saobraćaja u saradnji sa Savezom vozača Vojvodine.  Pripremljeno je  niz edukativnih programa koji su posvećeni bezbednsoti u saobraćaju. Gradska uprava za saobraćaj u Hali 2 realizuje program koji je posvećen unapređenju bezbednosti dece u saobraćaju sa akcentom na pravilno učešče u saobraćaju i povećanju njihove bezbednosti.  Subota će posebno biti spektakularna jer je tada tjuning šou sa više od sto automobila, u različitim kategorijama.  Tu je i drift sa tridesetak vozačaTo su mlade auto discipline u kojima se automobili kreću po stazi bočno.  Za petak je najavljen porodični dan, kada će cela porodica moći da uđe po ceni jedne ulaznice. Inače, pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, dok za grupe sa 15 i više ljudi, ulaz na sajam će koštati 200 dinara.